• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: na filozofické fakultě je Akademické centrum pohanství a supervize. A potom taky ústav lingvistiky a balistiky, imho tam studují absolventi Celodenniho taktickeho setkani predskolaku.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Celodenni tematicke setkani predskolaku jsem cetla jako Celodenni takticke setkani predskolaku.
    Asi bych mela na cas zmenit konicka.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: to je imho pro prcky, co jeste neumej klicku
    NELLAS: tak si koupis za kilo novy gumovy tkanicky, uplne stejne, jako kdyz se pretrhnou ty klasicky..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Hm hm, tyhle (podobné) boty jsem pár let měla, za prvé tuším nebyly tkaničky v základu zaháknuté... a teda tady bych se bála, že ten plastový bazmek přestane časem fungovat.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    CASTROL: teda ale šněrování to je pořád dost debilní, ne?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Koupila jsem klukům na zimu tyhle trackový boty. Včera dorazily, takže kluci dostali za úkol si je vyzkoušet. V obýváku se váleli dva malí neschopové, kteří kňučeli, že ty boty nejsou vůbec schopný obout a že jim jsou malý. Narvala jsme jim to pracně na nohy, na zkoušku jsem to narvala i sobě na nohy, ale fakt to šlo hrozně špatně - ty tkaničky se nedaly skoro povolit. Z představy, že je budou nosit každý den byli, jemně řečeno, trochu nedůtkliví. A dneska ráno to začalo: seděli v předsíni a kňučeli, že to jsou úplně blbý boty....než přišel muž a ukázal nám všem, že ta utažená tkanička ...se dá nahoře vyvlíknout z těch háčků...a bota se krásně otevře. Tak to sem jen píšu, kdyby se vám to náhodou taky stalo ..(muž od rána kolem mě chodí a tváří se posměšně)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Seděla jsem před pár dny u maséra čelem k velkým hodinám na zdi. Malá ručička kousek za dvojkou, velká rychle obíhala dokola. První myšlenku - tady ten čas letí jsem opravila na ten má ale vtipný hodiny, jak z Alenky nebo nějaké fantasy.

Seděla jsem dneska stejného maséra, ale v osm ráno a koukala na hodiny. Malá na osmičce, velká na dvanáctce, vteřinová rychle obíhala....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: ano, best retards uz mam taky za sebou
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Best retards." V emailu, na kterém docela záleželo. A Grammarly, která má vždycky fůru keců kvůli každé čárce, mlčela jako zařezaná.
    Uklidňuje mě, že to tady tuhle někdo taky zmiňoval, takže jsem v dobré společnosti.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Chládek, záhrobnické centrum... Hm... To by mohl být zajímavý podnik...
    Jsem docela zklamaná, že na ceduli bylo ve skutečnosti "zahradnické"
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    1KA: mladej frci na stounech? posilam cukrik za skvelou kulturni vychovu !
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Před chvilkou jsem něco dávala do ledničky a koutkem oka zachytím, že mi to uvařené jídlo pořádně zplesnivělo, úplně tam vidím ty zelené ostrůvky. Už už si chci nadávat, když mi došlo, že jsem to vařila dneska a dávala do toho mimo jiné hrášek. Ehm.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    1KA: "Kamený se valý do Prahý...!" (to už je taky vysílání pro pamětníky, koukám:D)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja se posledni tyden furt divim, proc se nam vali na zemi sesivacka a ze jsme takovou nikdy nemeli. A uz asi padesatkrat jsem zjistila, ze je to novy synuv autobus.

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nestalo se mi to poprvé. Otevřel jsem google překladač a napsal do něj "překladač".
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    1KA: ...a přitom má vlastně nejradši Tuláky :-P
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Včera jsem si sázel! :)
    "Jeden sporteček sloupky prosím".
    1KA
    1KA --- ---
    Ptám se syna, jakou kapelu má nejraději jeho bratr, Protože mu chci pořídit plakat do pokojíčku.Odepíše mi, že valící se kameny. Tak na to koukám a říkám si. Tohle bude těžký, tuhle kapelu vůbec neznám. Jdu si dal po svých, procházím se v lese se psem, načež mi syn píše, jestli jsem to pochopila. V tu chvíli mi došlo, že se jedná o Rolling stones:))
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Stahuju si gatě a sedam si na kuchyňskou židli, aha to není záchod.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Procházím tak internetem a najednou se zakoukám na větu:
    „Eating Money Might Be Easier Than You Think“
    Tak si hned pomyslím, že jo, nj, zase nějakej článek o dětech, které spolkly nějaké mince... nebo že by šlo o čokoládové mince??... Aha, earning...
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    Landovské Vánoce? to už snad trochu přehání, ne?
    LADOVSKÉ Vánoce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam