• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PLECH: Já to tady vedoucímu nebourám...
    PLECH
    PLECH --- ---
    ALAGAESIE: Nejsi, ještě totéž asi dělá Nyx
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RAHUF: To by možná nevadilo :-), ale co příště místo kmínu zkusit kumín?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vařím fazolové chilli. Nachystám si všechna potřebná koření a postupně je tam začnu házet - pepř, mletý kmín, skořici, mletou hořčici, bobkový list, tymián, papriku... když tam sypu papriku, tak koukám, jak je hezky červená a říkám si, jestli jsem na něco nezapomněl. Zapomněl. Na chilli jsem úplně zapomněl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: při utírání kolečka.
    Hádej, jak to vím.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Mně zase v práci mikrovlnka neohřívala jídlo na víc, než lehce vlažné. Jediné, co dodneška nevím je, kdo sakra tím kolečkem otočil, když jsem tam poslední rok sama.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Že nejsem sám?
    Loguju se na nyx a do okna pro přihlášení píšu nyx...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Přestal nám fungovat vysavač. I po zkontrolování hadice, plnosti sáčku a zanesenosti filtrů furt saje, jak když nesaje.
    Tak jsem ho naštvaně (je těsně po záruce) předala manželovi, ať se na to taky podívá, jestli ho něco nenapadne, a šla vybírat nový. Manžel po chvilce přišel, že už asi vysavač zase funguje, všechno testoval, i regulaci výkonu, a že to jede.

Tak kdybyste to nevěděli, když si nedopatřením nastavíte regulaci výkonu na vysavači na minimum, tak saje, jak když nesaje. No ještě že toho chlapa mám :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nedávno jsme šli s manželkou na film. Měli jsme sraz před kinem. Stojím, čekám a začínám být nervózní, že nestihneme začátek. Pak mi volá, že mě nikde nevidí. Nechápu, jak mě nemůže vidět, když před tím kinem stojím úplně sám... Ano, stál jsem před jiným kinem.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: na filozofické fakultě je Akademické centrum pohanství a supervize. A potom taky ústav lingvistiky a balistiky, imho tam studují absolventi Celodenniho taktickeho setkani predskolaku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAPINA: No, bacha, už jsem jednou do dětských bot tyhle tkaničky objednávala :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NELLAS: U dětských bot to nebude problém, dřív z toho vyrostou nebo udělají naprosto nelogickou díru kdekoli jinde, než povolí tohle :o)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Vypínám počítač, že půjdu spát, a tak vezmu bezdrátovou klávesnici a dávám jí jako obvykle na své místo....do lednice.
    Ještěže tam pro ní nebylo místo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Celodenni tematicke setkani predskolaku jsem cetla jako Celodenni takticke setkani predskolaku.
    Asi bych mela na cas zmenit konicka.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: to je imho pro prcky, co jeste neumej klicku
    NELLAS: tak si koupis za kilo novy gumovy tkanicky, uplne stejne, jako kdyz se pretrhnou ty klasicky..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Hm hm, tyhle (podobné) boty jsem pár let měla, za prvé tuším nebyly tkaničky v základu zaháknuté... a teda tady bych se bála, že ten plastový bazmek přestane časem fungovat.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    CASTROL: teda ale šněrování to je pořád dost debilní, ne?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Koupila jsem klukům na zimu tyhle trackový boty. Včera dorazily, takže kluci dostali za úkol si je vyzkoušet. V obýváku se váleli dva malí neschopové, kteří kňučeli, že ty boty nejsou vůbec schopný obout a že jim jsou malý. Narvala jsme jim to pracně na nohy, na zkoušku jsem to narvala i sobě na nohy, ale fakt to šlo hrozně špatně - ty tkaničky se nedaly skoro povolit. Z představy, že je budou nosit každý den byli, jemně řečeno, trochu nedůtkliví. A dneska ráno to začalo: seděli v předsíni a kňučeli, že to jsou úplně blbý boty....než přišel muž a ukázal nám všem, že ta utažená tkanička ...se dá nahoře vyvlíknout z těch háčků...a bota se krásně otevře. Tak to sem jen píšu, kdyby se vám to náhodou taky stalo ..(muž od rána kolem mě chodí a tváří se posměšně)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Seděla jsem před pár dny u maséra čelem k velkým hodinám na zdi. Malá ručička kousek za dvojkou, velká rychle obíhala dokola. První myšlenku - tady ten čas letí jsem opravila na ten má ale vtipný hodiny, jak z Alenky nebo nějaké fantasy.

Seděla jsem dneska stejného maséra, ale v osm ráno a koukala na hodiny. Malá na osmičce, velká na dvanáctce, vteřinová rychle obíhala....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: ano, best retards uz mam taky za sebou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam