• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jedna z vánočních tradic je, že na nakupování zásob potravin na vánoce je dost času až do Štědrého dopoledne. Takže jsem dneska vyrazil na nákup. Mám to pohodové - nastoupím do lokálky, za čtyři minuty vystoupím u supermarketu a za půl hodiny mi to jede nazpátek. Akorát jsem se ještě podíval, jestli to i dneska jede stejně jako v normální den, protože dostat se odtamtud zpátky jinak než tím vlakem je docela opruz. Jo, jede to stejně jako obvykle, takže v pohodě.

Příští rok si ještě zkontroluji, jestli je taky ten supermarket otevřený, a bude to dokonalé.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Prosím, neměl by někdo na prodej vánoční oprátky?"
    Oplatky. OPLATKY. Ty Vánoce mi nějak lezou na mozek :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Posledni dobou jsem psala hodne do Polska a cetla polska prani k Vanocum. Dneska otevru email a v duchu ctu "poukaz na degustaci" s polskym durazem a sislavym prizvukem. No, zaznelo mi to divne:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: Ti me letos pekne nasrali. Posilam balicek v pondeli, aby byl v patek tak akorat pod stromecek, a on uz byl na miste v utery rano! Hajzli.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: Jestli Českou poštou, tak to bude tak akorát.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    očekáváme návštěvu z Čech, která k nám má dlouhou cestu. na minutu přesně, kdy návštěvu očekáváme, někdo zvoní. běžím s dětma ke dveřím, cestou volám: “už jsou tady!” otevřu kurážně vchodové dveře a nahlas vesele hulákám:”na minutu přesně!”
    kurýr (dvojník našeho očekávaného známého, přísahám) ani nemrkne, nic neřekne (asi nerozuměl), a vrazí mi do ruky balíček. v ten moment si všimnu jeho dhl uniformy a žluté dodávky za ním...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ALENNAI: To sice ne, ale zato jsem rozeslala pf 2123
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ELWERINE: Že jsem o rok pozadu? Vskutku....
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    ALENNAI: to je nahodou dobry, takhle si te zapamatuji :))
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Tak co, kolik z vás poděkovalo nejzásadnějším partnerům a klientům za spolupráci za rok 2021?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Cestou z prace som v duchu rozmyslala, jak a pre koho mam darky. A uplne ma vydesilo, ze som zabudla na starych rodicov. Na tych, co su uz par rokov mrtvi, takze darky sa samozrejme neriesia.

A tak mi este doma doslo, ze oco ma cely zivot tych bratov len 2 a nie 3. Asponze je darek navyse ta lepsia varianta.

Uz fakt potrebujem dovolenu.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem si na vlastní kůži zažila error medvídka Pú: jezdila jsem sama na okruhu ve stopě a pak jsem najednou viděla stopy běžek, jak někdo na chvíli ze stopy vystoupil... docela mě to zmátlo, než mi došlo, že to byla moje vlastní přestávka
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    TAPINA: Zato já přesně vím, kdo mi jednou otočil kolečko tak, že místo na rozmražení směřoval ten na první pohled z obou stran stejný indikátor na opačnou stranu na grilování.
    Jídlo to moc neohřeje, ale v tom plastovém protiprskacím krytu na talíře to díru udělá, to zas jo.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PLECH: Já to tady vedoucímu nebourám...
    PLECH
    PLECH --- ---
    ALAGAESIE: Nejsi, ještě totéž asi dělá Nyx
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RAHUF: To by možná nevadilo :-), ale co příště místo kmínu zkusit kumín?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vařím fazolové chilli. Nachystám si všechna potřebná koření a postupně je tam začnu házet - pepř, mletý kmín, skořici, mletou hořčici, bobkový list, tymián, papriku... když tam sypu papriku, tak koukám, jak je hezky červená a říkám si, jestli jsem na něco nezapomněl. Zapomněl. Na chilli jsem úplně zapomněl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: při utírání kolečka.
    Hádej, jak to vím.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Mně zase v práci mikrovlnka neohřívala jídlo na víc, než lehce vlažné. Jediné, co dodneška nevím je, kdo sakra tím kolečkem otočil, když jsem tam poslední rok sama.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Že nejsem sám?
    Loguju se na nyx a do okna pro přihlášení píšu nyx...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam