• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    QUANTI: Ale jako... proč ne? :o)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Můj tip je, že QUANTI potřebuje něco zabrzdit. Minimálně traktor i s přívěsem.
    MUZA
    MUZA --- ---
    QUANTI: tohle jsem vzdycky chtela udelat, ale nenasla jsem odvahu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: doktor ti doporucil k snidani jist jen jeden krajic chleba? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Právě teď. Na tom kráječi jsem krájela už aspoň dvacetkrát. 🤦🏼‍♀️

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tohle je error mého mozku a nevím, proč mi to dělá.
    Jdu z oběda do kanceláře, vejdu do budovy a vidím dvoukřídlé dveře, obvykle zavřené, používá se jen půlka, zcela dokořán otevřené. A můj mozek řekne: "Páni, tady muselo projít něco fakt velkýho, asi stegosaurus."
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    jsem netusil, jak muzu byt blby: vyskocil na me titulek
    Z řeky v Plzni vylovili mrtvolu bez hlavy - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-z-reky-v-plzni-vylovili-mrtvolu-bez-hlavy-40419824
    rozclicknu a ptam se, jak probuh muzou vedet, ze to byl muz, kdyz nemel hlavu. Jo aha...
    MUZA
    MUZA --- ---
    NELLAS: no, kdyz to ted po sobe ctu, msm nejspis odstredeny mliko misto mozku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MUZA: Dobře děláš. Takhle ušetříš oproti kupování odstředěného mléka.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Rano uplne vyrizena ze vstavani... v hrnku mam kavu do poloviny... vedle sklenici vody, tez do poloviny... vysatram v lednici mleko a naleju ho.... do sklenice s vodou... fuck
    Nalejvam mleko do hrnku a nasledne ho ukladam do lednice...
    Vracim se k napojum a... piju vodu s mlekem... fuck
    To bylo rano
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Tak dnes takhle...

KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PREKOTKA: Tak si dej lepidlo do přihrádky se zálivkami :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Zeleninový salát s olivami, kozím sýrem a chemoprénem.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BEBEBE: LOL :-)) já zas na vojně v opilosti (na vycházce), místo důstojníků zdravil hasiče, co měli tehdy v Čáslavi nějaký slet. Pro moji omluvu - měli modré uniformy jako letci - sloužil jsem na letišti.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    Sakra, revizor! A já nemám lístek...panika.
    Akorát že už si několik let kupuju roční lítačku.
    A navíc jsem v drogerii a ten pán v uniformě je hlídač...
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    U nákupu kávy by se nemělo spěchat. Stejná pražírna, stejný obal, stejná polička jako vždycky, ale není to totéž... To si tak omylem vezmete místo kafe sušené kávové slupky a ráno to vůbec není to, co čekáte a co potřebujete.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Chystal jsem nový telefon a lepil na něj ochranné sklo. U toho mám na hlavě čelovku, abych viděl prach a mohl ho odstranit do poslední mrtě. A tak nějak za půl hodiny po tom, co jsem telefon donastavil se mě žena ptá, proč se koukám na televizi s čelovkou na hlavě?
    STJARNA
    STJARNA --- ---
    Sponzorovaný příspěvek: "Odhalte své autistické já."
    Já: Mhmm....počkat, cože? Aha! Autentické já...:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ranni caj: hodim pytlik caje do hrnku, chci zalit vodou z konvice. Slitne mi do hrnku i papirovy stitek, vytahuju ho jednou rukou, zatimco druha nedostala rozkaz zastavit nalevani vody. Vysledek: osklive oparena ruka.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    budiž mi omluvou, že jsem tak trochu nemocná... ale že mi trvalo dobrých 20 vteřin scény seriálu na netflixu pochopit, že ty postavy nejsou za červeným plůtkem, ale že mam kurzor na liště stopáže toho dílu, to mě docela vykolejilo.

já fakt myslela, že tam mají kolem trávníčku nataženou červenou pásku....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: co čteš? To chci taky!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "Matka panikařila jako obvykle, když se stane nějaký úraz. Tentokrát alespoň nepožadovala procedury, které by onoho zraněného leda dorazily."

Kde se sakra v tom příběhu vzal zraněný led?! ...jo aha.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vykládám dovezenej nákup. Vytáhnu svazek mrkve, nad košem rovnou ustřihnu nať a pokračuju ve vykládání. Najednou koukám, v poslední tašce je ta ustřižená nať. Vrtím hlavou, házím ji do koše a říkám si, že to ani nestojí za to psát do mozkovejch errorů, protože mrkev samotná leží na lince a není v koši, to by byla aspoň klasika. No jo. Ale kde je petrželka? Jestli mi nepřivezli petrželku, tak nemůžu dělat večeři, sakra. Došlo mi to naštěstí relativně rychle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam