• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: co čteš? To chci taky!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "Matka panikařila jako obvykle, když se stane nějaký úraz. Tentokrát alespoň nepožadovala procedury, které by onoho zraněného leda dorazily."

Kde se sakra v tom příběhu vzal zraněný led?! ...jo aha.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vykládám dovezenej nákup. Vytáhnu svazek mrkve, nad košem rovnou ustřihnu nať a pokračuju ve vykládání. Najednou koukám, v poslední tašce je ta ustřižená nať. Vrtím hlavou, házím ji do koše a říkám si, že to ani nestojí za to psát do mozkovejch errorů, protože mrkev samotná leží na lince a není v koši, to by byla aspoň klasika. No jo. Ale kde je petrželka? Jestli mi nepřivezli petrželku, tak nemůžu dělat večeři, sakra. Došlo mi to naštěstí relativně rychle.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    POZITRON: zkus olejovo-lihový na kůži, to má teprve ten správnej šmak, co potáhne sliznice a vydrží, uerghh
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Kdyz uz si bezmyslenkovite namacite stetec od vodovek do hrnku s kafem misto sklenice s vodou, tak to pak aspon nepijte. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    brože jsou moc hezká věc. začala jsem je nosit hlavně do práce, ale když si po těch deseti hodinách sundáte triko... zkuste to neudělat a tu brož nejdřív sundat z něj.
    ten škrábanec přes obličej byl jenom lehkej a už skoro zmizel, příště bych si ale mohla propíchnout oko.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NELLAS: Samozřejmě, že to má spoustu konstruktivních řešení, které běžný člověk co po půlnoci zaparkuje a plazí se spát domů, nevěda, že nebude odjíždět zítra ale nakonec až za pár dní, neudělá a pak se mu to vymstí. :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    CASTROL: coze? To by dost vyresilo ten blbej rym. Ze bych mela vadny zdroj textu? To je jedno, najizdim na perlet :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SEDELAVLOKALE: fakt?! já tam celý život zpívám: noční motýl z perleti!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALDARION: A co uložit si bod v mapě?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALDARION: doporučuju si to vyfotit s nějakym identifikovatelnym bodem (třeba komínem od kotelny)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Bydlím na Chodově a parkuje se tady naprosto katastrofálně, běžně parkuju třeba kilák od baráku, pokaždé na jinou stranu. Taky si říkám, že si to budu psát, protože jak tři dny auto nepoužiju, tak musím projít celý sídliště...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Zpivam detem ukolebavky, oblibenou indianskou (ho ho watanai) zpivam kazdy vecer tak desetkrat nepretrzite jiz pres dva roky, ale dnes poprve jsem udelala mirnou obmenu a to "sladkou vuni nese ti morsky konik z paseky"... Trochu jsem se zarazila, bylo mi to naky divny, ale nevedela jsem, co presne bylo spatne. (Ma tam byt "nocni motyl z paseky", to dava mnohem mnohem vetsi smysl.)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Starosta obce pan X.Y., bezpáteřní" - nevraživosti uvnitř obce už pronikly do obecního tisku, koukám.
    Bezpartijní, samozřejmě.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    MAR_TINA: To je další z věcí, kterou si opakuju, když odjíždím z Globusu, jenže příště přijedu, jsem ráda, že jsem našla místo, nikoho neodřela, celkem rovně zaparkovala, pak vyběhnu z auta a hlavu mám plnou nákupu a až když vycházim a otevřenou se dveře na parkoviště, tak si uvědomím, že jsem zase ve stejný řiti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Jeden čas jsem si ukládala pozici na mapě, ale to spíš v cizím městě, kde mohl být problém trefit i správnou ulici, ne jenom řadu :o)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NA_PYCZU: na složitějších místech (podzemní parkoviště třeba) si fotím pozici auta než od něj odejdu.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    1KA: Bohužel mně stačí i rychlý nákup v supermarketu, mám štěstí, že už se brzy stmívá a moje auto jde odemknout a zamknout na poměrně velkou vzdálenost, před pár měsíci se mi povedlo zaparkovat na Vinohradech a pak jsem auto hledala asi 20 minut po přilehlých uličkách, nutno podotknout, že jsem táhla cca 15 kilovou tašku plnou zmrzlýho masa. A nedávno jsem tuhle svoji demenci ještě povýšila, na Braníku je super malý parkoviště pro pár desítek aut, jenže já zapomněla klíček v autě a nemohla jsem si ho probliknout, hustě sněžilo a všechna auta byla zapadaná, svoje auto jsem hledala víc jak půl hodiny, celý parkoviště jsem prošla snad stokrát, sáhla na každý auto, jak byla zima, tak se mnou nespolupracoval ani telefon (na klíči od auta mám Chipolo), s každou minutou jsem byla sprostší a sprostší, pak jsem se smířila s tím, že ho prostě někdo ukradl a šla k tramvaji, že to půjdu nahlásit a pak jsem uviděla svoji SPZku, ještě celkem nezapadanou, takže jsem už u něj minimálně jednou byla a prostě jsem si ve vzteku ani neuvědomila, že je ta, co hledám. Pokaždý, když nasraná odjíždím z parkoviště tak říkám, že to už bylo naposled a příště se mi to nestane…
    1KA
    1KA --- ---
    Můj klasický mozkový error je hledání auta po několika dnech nepoužíváni. Dneska mi to trvalo přesně 10 min., jsem ráda, že nebydlím na největším sídlišti v Čechách.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Nehřeje mi topení, je tu 18 stupňů, propadám panice, že se mi pokazil termostat, když mám na víkend přes den nastaveno 21.
    Njn, ono je dnes pondělí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam