• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARI: Já zas pochvalu od šéfový “Dobrá práce” automaticky doplnil “…králíčku Bingu. ”
    No, koukala na mě divně. A já na ní, pač mi chvilku trvalo, než mi docvaklo, co jsem to bezmyšlenkovitě vyhrknul za hovadinu.
    MARI
    MARI --- ---
    Syn teď vyžaduje pouštět Binga nebo Tlapkovou patrolu, nic jiného nechce... Je večer, obě děti už spí a já přemýšlím, co si pustím. Binga nebo Tlapkovou patrolu? Velké dilema. :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Já: "tak nebudeme hned házet vidle do žita..."
    Žena: "Cože?"
    já: "Cože?!"
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Projíždím synovi rychle známky v Edookitu, má tam smršť všelijakých výtvarek a pracovních činností: Silvestrovské město, polštářek, vystřihovánka, prsa - technika... cože? Jo aha, to už je tělocvik, plavání.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale já chci x86_64. Jenom jsem is nevšiml, že jsem stáhl špatnej tarbal.
    samozřejmě jsem dlouhou dobu googlil a odpověď byla vždycky stejná.
    Konflikt architektur.
    "To je pí***"
    a nebyla... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOVE_DALI: gentoo ve virtualboxu, mozna by to slo pres arm v qemu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    a já se divím, proč mi to z x86_64 nechce chrootnout :D

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dělám prckovi mlíko před spaním - všechno si připravím, ohřeju vodu, odměřím, naleju. Lehce promíchám lahvičku a raduju se, že to mám bez cucků, krásně se to rozpustilo… ale je to nějaký řídký, vlastně skoro průhledný. No jo, taky jsem tam zapomněl nasypat to mlíko.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NA_PYCZU: Oco tak na zasnezene auto tych policajtov fakt zavolal, ze mu ho ukradli. :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Jdu volit.
    Dostanu lístky, vlezu si za plentu, probírám.
    Projíždím to a nikde nevidím napsáno "Generál Flanel". Už se chci zeptat komise, jestli nemůžu dostat jinou sadu, když tu se konečně sepne obvod... Jméno, Ischko, jméno hledáš.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS: kdyz pocitujes tichou zavist jses zavisticha.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAPINA: jasně, proč ne, napůlím a sní se to možná líp než malý krajíčky. Jenom to prostě fakt nebyl záměr :)))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    QUANTI: Ale jako... proč ne? :o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: A toho jsem si už zase nevšimla! 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Ale to "závistichých" tam fakt je!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Sprosťačka Puhajková... jo aha.
    Sporťačka Puhajková vyhřívá své skvostné tělo v Thajsku: Od lidí se dočkala lichotek i závistichých vzkazů - Super.cz
    https://www.super.cz/1049923-sportacka-puhajkova-vyhriva-sve-skvostne-telo-v-thajsku-od-lidi-se-dockala-lichotek-i-zavistichych-vzkazu.html
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Můj tip je, že QUANTI potřebuje něco zabrzdit. Minimálně traktor i s přívěsem.
    MUZA
    MUZA --- ---
    QUANTI: tohle jsem vzdycky chtela udelat, ale nenasla jsem odvahu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: doktor ti doporucil k snidani jist jen jeden krajic chleba? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Právě teď. Na tom kráječi jsem krájela už aspoň dvacetkrát. 🤦🏼‍♀️

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam