• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Blizi se uzaverka zadosti o dotace, tak toho mam nad hlavu.
    Chtela jsem se na chvili uklidnit, tak jsem si zalezla s portskym do vany. Ale svicku jsem si nezapalila! Nahnu se z vany totalne mokra do skrinky pro cricket a chci zapalit svicku. A strasne se divim, ze to tim zapalovacem, ze ktereho se lije voda, nejde.
    Pak delam diktat z italstiny, lektorka mi to vraci s chybou. Evidentne jsem "bla bla bla" mela prelozit jako "I need a black jacket" a ne "I need a black husband". Jak se mi podarilo to tam zakliknout, a jestli by mi na to Freud neco rekl, fakt nevim.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CASTROL: ALDARION: Počítá se mezi errory to, že můj mozek zaregistruje slova "třiadvacet" a "německé děti" a spustí mi v hlavě tohle?

NENA | 99 Luftballons [1983] [Offizielles HD Musikvideo]
    https://www.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eY
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    KENJIRO: německy mluvící děti by ti o tom mohly hodně vyprávět.. . dělají kvůli tomu chyby v matice
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    V nedeli jsem byl tak ospalej, ze jsem si zakrojil do leveho ukazovacku zubatym nozem na bagety. Krve jak z vola.
    No.. Ne jako.
    Dnes rano zatapim v kamnech. Sirka mne uz pali v prstech, tak ji pustim. Ale je prilepena k te naplasti na ukazovacku. Tresu rukou jako retard, pali mne prst a zacina doutnat naplast. Sirka nakonec odpadne, na novou drevenou podlahu.
    Vzhledem k tomu, ze dneska montujeme podlahu terasy, coz zahrnuje vrtani do oceli ze zebriku, povazujte tento post za dopis na rozloucenou. :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Monkeys, which from a strict chassidic sense includes apes, and thus humans..."

Můj humanitně vzdělaný mozek holt nezná slovo "cladistic", no, a s tím pravopisem H/CH to taky není slavný. Čas jít spát.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Cestou z oběda do kanceláře. Tohle auto vypadá úplně jako moje. Jé, dokonce má stejný kola. A dokonce i stejnou SPZ. Cože?!
    Před hodinou jsem tam zaparkoval a teď se leknu, že tam stojí. Moje auto.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Melda v ism pise: Co to je za zasrance...

Wut?

Jo saranče...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Mám napsat na cedulku dnešní datum.

"Prosím tě, kolikátého je dneska?"
    "Třiadvacátého."
    "Dík."

Píšu 32. 1. 2023.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ATUARFIK: Neoplasmus, to bude takové slovo, co je úplným nádorem ve větě, že? :o)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Právě jsem v diskuzi použila slovo "neoplasmus". Koukám na to a říkám si, to je stejně divný, "neo" přece znamená "nový", kde v té předponě je ta nadbytečnost?
    Přiznám se, musela jsem si to vyhledat.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARI: Já zas pochvalu od šéfový “Dobrá práce” automaticky doplnil “…králíčku Bingu. ”
    No, koukala na mě divně. A já na ní, pač mi chvilku trvalo, než mi docvaklo, co jsem to bezmyšlenkovitě vyhrknul za hovadinu.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ležím v zasloužené horké vaně, ale přijde mi, že by voda mohla být teplejší.

Tak si teplotu zvyšuju pomocí tlačítka hlasitosti v mobilu...
    MARI
    MARI --- ---
    Syn teď vyžaduje pouštět Binga nebo Tlapkovou patrolu, nic jiného nechce... Je večer, obě děti už spí a já přemýšlím, co si pustím. Binga nebo Tlapkovou patrolu? Velké dilema. :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Já: "tak nebudeme hned házet vidle do žita..."
    Žena: "Cože?"
    já: "Cože?!"
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Projíždím synovi rychle známky v Edookitu, má tam smršť všelijakých výtvarek a pracovních činností: Silvestrovské město, polštářek, vystřihovánka, prsa - technika... cože? Jo aha, to už je tělocvik, plavání.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale já chci x86_64. Jenom jsem is nevšiml, že jsem stáhl špatnej tarbal.
    samozřejmě jsem dlouhou dobu googlil a odpověď byla vždycky stejná.
    Konflikt architektur.
    "To je pí***"
    a nebyla... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOVE_DALI: gentoo ve virtualboxu, mozna by to slo pres arm v qemu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    a já se divím, proč mi to z x86_64 nechce chrootnout :D

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dělám prckovi mlíko před spaním - všechno si připravím, ohřeju vodu, odměřím, naleju. Lehce promíchám lahvičku a raduju se, že to mám bez cucků, krásně se to rozpustilo… ale je to nějaký řídký, vlastně skoro průhledný. No jo, taky jsem tam zapomněl nasypat to mlíko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam