• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    STENNY: Hele, chces vedet vysledek mych myslenkovych pochodu a nutkave potreby zjistovat naprosty picoviny v patek rano, i kdyz se totalne ztrapnim?
    Chutnaji stejne.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ETERNITY: Balistol by měl být chuťově mnohem víc neutrální a olejovitý. Hlavní složka je myslím bílý olej, a ten se i používal v lékařství.
    Pravda, jako projímadlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    (ok, ted mi hlavou proletlo, ze pujdu ochutnat jeste balistol, coz je taky dobry error)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: Ono to je vazne citit jako chemka, mam dojem, ze to trochu lepta (jak to palilo), takze zazitek asi nic moc, kdyz to musi byt, tak radsi olivac:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Ale tak zase na deepthroat asi dobrý, ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRISSIE: mam pracku v kuchyni
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme pračku těsně vedle záchodové mísy. Mozkových errorů bylo mnoho, ale zatím jsem to oblečení pokaždé zachránila.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAINBOF: tp jako že jsi odnesl hrnek s čajem od stolu do koupelny a dal do pračky?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Priznam se ze v tydnu jsem uklidil "na chvili" ciste suche pradlo do pracky protoze jsem zrovna potreboval misto a nechtelo se mi to skladat. No a pak jsem na to v ramci sklizeni hodil hrnek s cajem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Odklízím věci z kuchyňského stolu, takže převážně do dřezu, kráječ na pizzu do dřezu, špinavé nůžky do dřezu... Po jednom z průchodů se zarazím a koukám na sáček se zbylými loupáky... ve dřezu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    RAINBOF: horke, az pali
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ETERNITY: jak to chutna ?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: Cukr pozvedne všechno! 😅
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Včera večer jsem na střídačku stříkala wdčko a popíjela ze skleničky portské.
    No dopadlo to, jak to dopadnout muselo. WDčko v krku není nic moc.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    SALAMAN: ja mu obcas podekuju..
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Manželka prý včera řekla bankomatu "na shledanou".
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: mně taky, šlupa jak hovado, brýle dva metry daleko, sluchátka taky, já ryl hubou v asfaltu, boule jak meloun, ale jinak mi nic nebylo :) Horší to bylo, když jsem seděl v busu těsně před kloubem, četl si a bus to najednou zaflekoval na výjezdu z Kačerova. Udělal jsem ladný oblouček a hlavou urazil značkovač lístků :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Prý mám upřesnit kontext, aby to nevypadalo blbě... jeli jsme samozřejmě celá rodina :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SEDELAVLOKALE: My jednou jeli autem a ségra povídá: Hele Nellas, tam máš sestry!
    Chtěla urazit mě, ale spíš urazila sebe... na louce se tam pásly krávy.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Čtu zprávy na Novinkách:

"Voličům došlo, od čeho je tu prezident"
    "Babiš dostal výprask"
    "Bili ho několik minut, pak zemřel"

Byl to hodně WTF moment, než mi došlo, že ten třetí titulek je o něčem úplně jiném.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam