• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Manželka prý včera řekla bankomatu "na shledanou".
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: mně taky, šlupa jak hovado, brýle dva metry daleko, sluchátka taky, já ryl hubou v asfaltu, boule jak meloun, ale jinak mi nic nebylo :) Horší to bylo, když jsem seděl v busu těsně před kloubem, četl si a bus to najednou zaflekoval na výjezdu z Kačerova. Udělal jsem ladný oblouček a hlavou urazil značkovač lístků :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Prý mám upřesnit kontext, aby to nevypadalo blbě... jeli jsme samozřejmě celá rodina :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SEDELAVLOKALE: My jednou jeli autem a ségra povídá: Hele Nellas, tam máš sestry!
    Chtěla urazit mě, ale spíš urazila sebe... na louce se tam pásly krávy.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Čtu zprávy na Novinkách:

"Voličům došlo, od čeho je tu prezident"
    "Babiš dostal výprask"
    "Bili ho několik minut, pak zemřel"

Byl to hodně WTF moment, než mi došlo, že ten třetí titulek je o něčem úplně jiném.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Česnekovy topping borůvka, zajimava kombinace.... jo, čekankový, aha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PREKOTKA: stojim pod zadníma pátýma dveřma, něco dělám schovaná před deštěm a pak je zavřu a naleju na sebe všechnu vodu shromážděnou v té prohlubni okolo spztky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ve volební místnosti jsem se vrátil zpoza plenty, protože jsem myslel, že mi dali nějak málo hlasovacích lístků. V půlce cesty mi došlo, že už vlastně zbývají jen dva kandidáti.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ATUARFIK: krava byla cernobila a stala k nam prdeli. Postupne se nam ukazala z jineho uhlu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: Bylo těžké je od sebe rozeznat, měli oba bílé kabátce? :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    HEINZZ: taky jsem dobihala karosu... z kopce, v zime, v brecce... dobehla jsem, chytla jsem madlo, ze se jako frajersky vysvihnu na schody... ele kinetickou energii jsem nevocurala... nohy jely dal, vylitly do vzduchu a ja do ty hnusny brecky hodila zada... lezela jsem na zemi a porad jsem drzela to madlo, pravda, dost blizko u zeme...

Lidi me sebrali, ja popadla dech a sla jsem se domu prevlect
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MUZA: babicka nam kdysi za jizdy autem ukazovala capa na poli ale jak jsme se blizili... "podivejte, deti, tamhle je cap...a neni to cap, je to krava!"
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Heh, taky prihodim, pred lety na stredni sem dobihal autobus, starou karosu ktery se dvere otviraly ven a do stran.. a jak tak dobiham, mimo dav na zastavce, podel stojiciho autobusu, sly mi ty dvere naproti primo doprostred cela.. rana jako krava, maj (ne)prekvapive dost silu..
    Autobus sem stihl, krve tak moc nebylo, nejaci spolucestujici se podelili o kapesnicky a ani jizvu na pamatku nemam... jenom mi doted prijde zvlastni ze sem se takhle trefil.. ty dvere se otviraji dost blizko k tomu busu, kdyby mi to nekdo vypravel, mozna bych neveril. = )
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SHARKIE: Spoluzaka ze stredni takhle na IPaku sejmulo zrcatko stary tramvaje. Docela madakr...
    MUZA
    MUZA --- ---
    DOCKINEZ: ja si vcera u hernicky sla pohladit nadherne chlupate... boty
    Potrebuju ty brejle no... boty byly chlupaty mocne a z dalky fakt roztomily
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A teď s tím autem jsem si vzpomněla ještě na jednu kamarádku, která se z auta přede mnou pokusila vystoupit, aniž by si rozepla pás. To byl taky docela zábavný pohled :o)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A taky som sa raz davno sundala cestou na chodniku. Stala unho zaparkovana nejaka vacsia dodavka, ci mensi nakladak. To uz presne neviem. Ja s polovickou sme prechadzali okolo a mne vobec nedoslo, ze sa pod to spatne zrkadielko nezmestim. Ta rana ma poslala uplne necakane na zem, priatel nechapal a sofer vyliezol z auta, co sa to deje. Zrkadielko ostalo na mieste, ani sa nehlo. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    AUDIAC: Pohlad zo zavreteho okna som zvladla tiez. Na prijimackach na VS, na plnej chodbe buducich studentov. Krasne sa ten naraz niesol po okoli.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A už jste se při zavírání auta osprchovali? Já víckrát než 1
    STENNY
    STENNY --- ---
    AUDIAC: Tomu by rozuměl kamarád, který si zlomil prst o okénko auta. Vystoupil, zabouchnul dveře, došlo mu, že vevnitř nechal tašku s notebookem, tak ho napadlo pro ni rychle sáhnout okénkem... které bylo zavřené, jak už tak v listopadu obvykle bývá.
    Sklo přežilo bez úhony, prostředník ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam