• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: uz za hodinu sel soused:-)
    Ze jsem se to odpoledne stavovala doma jen pro krosnu, neb jsme s kamaradama meli jet vlakem na druhy konec republiky, byla takova tresnicka na dortu...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A jak to dopadlo? Stojíš tam ještě?
    MUZA
    MUZA --- ---
    TRISSIE: paradni! :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MUZA: mám lepší - to takhle v tu ospalou část odpoledne v pracovní den, kdy nikdo nikde není, vycházíte zadním vchodem, držíc (nebo drže, podle pohlaví) klíče za konec popruhu tou rukou, kterou se rozmáchnete, abyste za sebou zabouchli dveře. Klíče se taky rozmáchnou, a těsně před tím, než se dveře zabouchnou, prolítnou dovnitř, a vy tam pak stojíte, v ruce konec popruhu, koukáte na klíče od domu, bytu i auta, které jsou vevnitř za dveřma, a přemýšlíte, jestli bydlíte v té části města, kde můžete riskovat, že tam ty klíče necháte a půjdete k hlavnímu vchodu zvonit, aby vás někdo pustil, nebo jestli budete u toho bočního vchodu stát až do večera, než začnou lidi chodit z práce.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Takhle jdete vecer domu, pripravite si klice od domu, vyjdete nekolik schodu a zacnete zonglovat klicema tak, az vam propadnou mezi schody dolu... takze damicka do blata pekne na vsechny ctyri a hledej klice mezi kamenim a bordelem... nastesti jsem na ne dosahla a nemusela jsem si lehat... ufff
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Ano, když jsem byl malej a strejda dezinfikoval demižony sírou, tak mi taky říkali: "nečuchej k tomu žlutýmu dýmu!" ... marně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOVOVAMINCE: To zní jako podobně nebezpečná výzva jako to polykání gelovych kapslí...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ETERNITY:Dík, hned se cejtim líp. Včera večer jsem musela ochutnat to wdéčko... Lidskej mozek je fantastická věc. :D
    STENNY
    STENNY --- ---
    ETERNITY: Dekuju. Uchranilas mě od neodvratné nutnosti jit ze zvědavosti ochutnat Balistol.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    STENNY: Hele, chces vedet vysledek mych myslenkovych pochodu a nutkave potreby zjistovat naprosty picoviny v patek rano, i kdyz se totalne ztrapnim?
    Chutnaji stejne.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ETERNITY: Balistol by měl být chuťově mnohem víc neutrální a olejovitý. Hlavní složka je myslím bílý olej, a ten se i používal v lékařství.
    Pravda, jako projímadlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    (ok, ted mi hlavou proletlo, ze pujdu ochutnat jeste balistol, coz je taky dobry error)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: Ono to je vazne citit jako chemka, mam dojem, ze to trochu lepta (jak to palilo), takze zazitek asi nic moc, kdyz to musi byt, tak radsi olivac:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Ale tak zase na deepthroat asi dobrý, ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRISSIE: mam pracku v kuchyni
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme pračku těsně vedle záchodové mísy. Mozkových errorů bylo mnoho, ale zatím jsem to oblečení pokaždé zachránila.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAINBOF: tp jako že jsi odnesl hrnek s čajem od stolu do koupelny a dal do pračky?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Priznam se ze v tydnu jsem uklidil "na chvili" ciste suche pradlo do pracky protoze jsem zrovna potreboval misto a nechtelo se mi to skladat. No a pak jsem na to v ramci sklizeni hodil hrnek s cajem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Odklízím věci z kuchyňského stolu, takže převážně do dřezu, kráječ na pizzu do dřezu, špinavé nůžky do dřezu... Po jednom z průchodů se zarazím a koukám na sáček se zbylými loupáky... ve dřezu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    RAINBOF: horke, az pali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam