• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Učetla jsem se v jedné diskuzi na nyxu a část rána díky tomu přemýšlela, jak KOUDY dokáže cvičit v sauně... (jdu cvičit A do sauny)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    QUANTI: Jo, taky jsem to tak četl :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOMPAS: Mlynář si kupoval brokovnice? Aha 😁
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Mynář si kupoval brokovnice…
    aha, borovice
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEEFHA: bohuzel jo :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: To se nemohlo podařit uvařit :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALENNAI: souctim!
    Onehda jsem ve vode s kyselinou citronovou (ocet u nas nestaci) uvarila brambory na knedliky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mučení vsedě je pro muže nejen zdravější, ale i účinnější, ukazují výzkumy:
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Situace:
    na chalupě máme kachlovou pec s litinovými pláty, kde se permanentně ohřívá ve třech konvicích voda na nádobí a jiný použití. Máme tvrdou vodu, takže často konvice čistíme vyvařením s octovou vodou.

Toho času se právě v troubě peče kotleta na jablkách a cibuli... Voní to, je čas podlejvat.

Error1:
    Chtěla jsem jednu konvičku umýt od vodního kamene. Dala jsem vyvařit olej místo octa, což je řešitelný přidáním jaru...se to ohřeje a pak vyleje, že jo..

Error2:
    jojo... podlila jsem tím to maso!
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    znate britsky sitcom One foot in the Grave? Nekdy mam pocit, ze ziju zivot hlavniho hrdiny. Dnes rano si chci udelat topinky z nejakych nakrajenych krajicu, co tu manzelka nechala. Vytahnu sadlo z lednicky a tam pribalena cajova svicka. I don't believe it! Proc byla v sadle svicka neni schopna vysvetlit ani zena.
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    LIMETA: Potřebuješ dovolenou z dovolený!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Pochválila jsem krásné líčení své kolegyni. Ukázalo se, že jsou to kruhy pod očima...ale na romské pleti vypadají opravdu krásně, klidně bych to ta ty své fialové vyměnila...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tak jsem dnes chtěla vypadat k světu...
    .. Na závěr použiju na řasy řasenku a s dobrým pocitem ze sebe, konečně vyrážím ke kamarádce.
    To, že mi cestou na kole slzí oči, svádím na prudký protivítr.
    Na místě slezu z kola a slzy utírám do kapesníku, divím se, že mne oči i svědí. Jdu ale dál a přivítám se se zaraženou kamarádkou, která mne hned posílá k zrcadlu v koupelně. V zrcadle vidím dobrého klauna a šahám s dovolením po jejím odličovači. Uvědomuji si, že jsem doma šáhla po řasence, kterou mi sestra hodila na stůl jestli ji nechci a až doma zjišťuji, že je na zabarvení vlasových odrostů. To že jsem se u toho přemýšlení u kamarádky odlíčila odlakovačem na nehty a zabrečela si ještě o něco víc, dnes psát nebudu. Ani to, že jsem u tohoto příspěvku spálila svou topinku. Sice mám dovolenou, ale asi bych potřebovala dovolenou i od lidí a ještě lépe v nějaké nafukovací cele, kde si není jak ublížit :D.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CAMELLA: a tos precetla naprosto v poradku... otevira a brousi se mi kudla v kabelce, kdyz vidim tupa deprivovana hovada, co neumi pouzivat slova "nejaký, nijaký, niekto, nikto" a misto toho pise "niaky". Si vyber tvl, co ma na mysli...

(yes, jsem dnes obzvlast grumpy)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Jsem zvyklá klepnout si na zápěstí, rozsvítí se displej a hned vím čas a další věci...
    Zvláštní, když mám ty hodinky na nabíječce, tak to nefunguje... Ale musela jsem si klepnout aspoň dvakrát abych zjistila, kde je problém.
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    DR_NIKITA: bez mrknutí oka jsem četl "banánová plašička..."
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    fakt nechapu, jak jsem z "banánové palačinky s kešu pastou" udělala "Benešova palačinka"... 🤦🏽‍♀️
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Bydlíme za Prahou, 10 minut autem od OC Šestka na Praze 6.
    "Sjedu pro jídlo do Šestky. Zavolám to předem, ať je to rychlejší."
    [Telefonát o deset minut později] "Asi jsem se na těch jejich stránkách překouk. Víš, že mají pobočku i v Letňanech?"
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALDARION: no to bude ještě horší než by byli ti skotové :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Deti chtely pustit tu pisnicku, jak se tam zpiva o pandach.
    Prej panda, feel the panda.

Imagine Dragons - Thunder
    https://youtu.be/fKopy74weus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam