• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Můžu opak mozkového erroru? Jeli jsme včera celá rodina do Kutné Hory, na výstavu, na architekturu, puberťáci unavení z puberty a my z puberťáků... nechtěla jsem jet po dálnici, že je to škoda. A najednou vidím známý název vsi, zařvu na muže, muž otočí auto... A užili jsme si báječnou hodinu a půl v bludišti a na hřišti. Díky za skvělej tip a jdu dál vrtět hlavou, jak to, že mi to jméno vesnice utkvělo a ve správnou chvíli se vynořilo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vybalujem nakup, medzi inym aj sacky na pradlo do pracky. Vytiahnem ich z obalu a zamyslim sa, ze by som ich pred pouzitim este mala najprv vyprat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Jsem pro. Ale jen když mi slíbíte, že mě pak někdo přijde najít a vyvést.
    MUZA
    MUZA --- ---
    MAR_TINA: nak mi jakekoliv bludiste asociuje Osviceni od Kinga 😁
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    TAPINA: Potřebuješ s sebou prostě kouzelníka, co drží lucernu a kreslí mapu na čtverečkovaný papír. A pak že Dračí doupě nebylo k ničemu užitečné! :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOCKINEZ: ani neni tak zahrabany, mozna ho povytahli. A mozna vzpominky v case mutuji:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ETERNITY: Kdyby Lenina, tam je sám báťuška Stalin

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: rozhodně si to zapamatuju
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nebo Stalina, nebo kohosi takoveho
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Kdyz se dostanes do stredu labyrintu v Novych Hradech, najdes tam pokrk do zeme zakopaneho Lenina (sose trci jen hlava), mohlo by se ti to libit:)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Telefon v kabátu zavibruje. Kouknu a na displeji nic. Až na potřetí mi dojde, že nevibruje telefon ale kručí mi v žaludku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Tvůrce se nemusí řídit, to tak vyjde. Dalo by se teoreticky udělat bludiště, ve kterém se zacyklíš na obě strany, ale bylo by obrovské, extrémně obrovské. Jinak se prostě v jednom směru točíš dokola, tak ho změníš, vylezeš z toho kruhu a pak už se tam žádný takový stejný, opačně orientovaný, nevejde (většinou bývá uprostřed). Když chodba doleva vede do slepé, uděláš čelem vzad a jdeš zase doleva, takže na druhou stranu, než z které jsi přišla. Prostě dáš levou ruku na zeď a nesundaváš ji.

Ach jo, to máte z toho, že jste nehráli devadesátkový dungeony, kde člověk měl mapu, když si ji cestou kreslil na papír.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: ja sem ale mela na mysli tu statickou fotku z letadla, co najdes na webovy strance, ne aplikaci :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tuším, že další nyxí sraz bude v Cerhenicích :D
    No, já ohlídám piknikové koše venku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: skoro jo, máš ten modrý bod lokace. Ne chodbičku, ale část, v které si, ano.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: no ale hlavne nevidis sama sebe v primym prenosu ze jo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONIOUS: tak tohle bludiště mělo zabezpečení. Přes chodbičky nahoře laťky, na letecké mapě vidíš překážku, která je jen lať nad tebou.

TAPINA: Záleží, zda se tvůrce tímhle pravidlem řídil. Ne, neřídil. Přesně proto jsem tam vběhla a v klídku šla pokaždé doleva.
    TAPINA: asi by to nakonec zabralo, ale byl by pro rozsáhlost chodeb hodně daleko. A co uděláš, když cesta doleva vede do slepé? Vrátím se na rozcestí a jdu méně doleva nebo úplně doprava?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NELLAS: Nezačneš se vracet. Když z točení pořád doprava přejdeš na točení pořád doleva, tak jdeš úplně jinou cestou a pokud jsi se doteď motala v kruhu, tak z něj vylezeš a míříš jinam, kde už takový kruh nemůže být, takže tam bude východ.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Takže těsně před koncem změníš směr a začneš se vracet?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    No, z každého bludiště se dá vylézt ven buď po pravé ruce nebo po levé, ne? Myslím, že nejde udělat bludiště, kde by se člověk motal dokola na obě strany, takže když jeden směr dlouho nenese ovoce, tak stačí přejít na druhý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam