• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MCD
    MCD --- ---
    XBAHNO: Člověku se to snadno vykouří z hlavy.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    XBAHNO: nefim co na to rict. Treba se dockame schvaleni zakona na ten 6.duben
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    HNILOB: Ale no tak. Mezinárodní den marihuany je samozřejmě 4/20, tedy za 17 dní. Neznat takový významný den je mozkový error sám o sobě.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Zrovna si říkám, že by Zelený čtvrtek (6.duben) mohlo být hezké datum pro den marihuany. Googlím zeleny ctvrtek páč nevím co to vlastě je....

Eutanázie je křesťanský obřad, kterým se připomíná Poslední večeře Ježíše Krista před jeho ukřižováním. Eucharistie (díku vzdání) mi na první dobrou nedocvakla.
    MUZA
    MUZA --- ---
    _MARKLAR: ne, jakoze jsem mela zafixovane velikonoce na dnesek, nikoliv na pristi tyden
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    MUZA: Jako že máte ještě Vánoce? No co už, tak změníte říkanky, propriety a půjdete za týden hodovat ;-)
    MUZA
    MUZA --- ---
    Malem jsme sli zitra koledovat...
    Tak za tyden no
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    V nasem meste se dost blbe parkuje, tak jsem si priplatila jedno misto pro navstevy na verejne komunikaci. Rano pred sestou slysim metaci vuz.... kur*a, blokove cisteni! Ja mam ted misto na ulici! Rychle kalhoty, budndu pres pyzamo, tryskem ke dverim... kde mi doslo, ze nemam navstevu, takze tam tezko muze neco zavazet.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Lámu jednu knihu a nějak se mi špatně zalomil text...

Kaple Panny Marie Sedmibolestné
    její výtok je vyveden z kaple ven.

Tak nějak se mi tam ztratila většina textu a vznikl tento výtok :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Akce: beránek šilhavý!"
    No to není jako divu, že je v akci...jo šlehaný, aha.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Včera jsem pustil TV a první na mě vyskočil Králíček Bing ( jakási animovaná blbost) a mě proletělo hlavou "tvl to už tu AI dneska cpou fakt všujde".
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Keming je zlo!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Al Capone

(kdo neni zblbly z hypu kolem umele inteligence posledni doby, clap your hands)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Titul Zlatý Ámos pro nejoblíbenějšího učitele v Česku letos získala češtinářka Daniela Krátká z České lesbické akademie Trutnov.

He?

Lesnické, tyvole, lesnické!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Když jsem byla malá, měli jsme doma odpadkový koš s odnímatelným víkem. Já s ním jednou šla, otevřela popelnici, vysypala obsah... ano, i s víkem :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MAR_TINA: Ja takhle jednou lovila klice z prazdny popelnice a byla jsem si neuveritelne vdecna, ze byly aspon vedle toho sacku s psim hovnem a ne v nem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pondělí, rychle trochu uklízím kancelář, vynesu koš, super obří popelnice, ta na kolečkách je skoro prázná. Za chvíli v kanceláři hledám ten prázdný koš. Jo, doletěl na dno i se smetím.
    A vytáhnout ho byl dost úkol.
    ADD
    ADD --- ---
    Nu, tak došlo i na skutečný error. Dost unavená, tisíc věcí k řešení najednou. Jdu dát prát prádlo a kočka si říká o kapsičku. Jsem zvyklá, že mám v ruce pět nesouvisejících věcí a šestou pod paží. Nesu prádlo a kapsičku, prádlo mi padá, rvu ho rychle do pračky, zapnu ji, pak si vzpomenu, že chci ještě přihodit rukavice a rychle ji vypnu. V ruce mám obal kapsičky, ale kočka pořád sedí u prázdné misky. Koukáme na sebe, nic nechápu. Pak se otočím, otevřu přihrádku pračky a děkuju Bohu, že jsem si včas vzpomněla na ty rukavice. Zimní bundy vonící lososem, to jsem ještě neměla.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VERSONNENHEIT: Nejsem barista, ale řekl bych, že na espresso to máš docela nahrubo namletý. Na americano ale cajk
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    VERSONNENHEIT: Když kafe nejvíc potřebuješ, tak se nejhůř vyrábí...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Možná tam příště zkusíme jít po jednom a stopovat si čas. Náš Ben si tu cestu bude i za rok pamatovat, tak případné ztracence vysvobodí. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam