• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Lámu jednu knihu a nějak se mi špatně zalomil text...

Kaple Panny Marie Sedmibolestné
    její výtok je vyveden z kaple ven.

Tak nějak se mi tam ztratila většina textu a vznikl tento výtok :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Akce: beránek šilhavý!"
    No to není jako divu, že je v akci...jo šlehaný, aha.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Včera jsem pustil TV a první na mě vyskočil Králíček Bing ( jakási animovaná blbost) a mě proletělo hlavou "tvl to už tu AI dneska cpou fakt všujde".
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Keming je zlo!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Al Capone

(kdo neni zblbly z hypu kolem umele inteligence posledni doby, clap your hands)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Titul Zlatý Ámos pro nejoblíbenějšího učitele v Česku letos získala češtinářka Daniela Krátká z České lesbické akademie Trutnov.

He?

Lesnické, tyvole, lesnické!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Když jsem byla malá, měli jsme doma odpadkový koš s odnímatelným víkem. Já s ním jednou šla, otevřela popelnici, vysypala obsah... ano, i s víkem :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MAR_TINA: Ja takhle jednou lovila klice z prazdny popelnice a byla jsem si neuveritelne vdecna, ze byly aspon vedle toho sacku s psim hovnem a ne v nem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pondělí, rychle trochu uklízím kancelář, vynesu koš, super obří popelnice, ta na kolečkách je skoro prázná. Za chvíli v kanceláři hledám ten prázdný koš. Jo, doletěl na dno i se smetím.
    A vytáhnout ho byl dost úkol.
    ADD
    ADD --- ---
    Nu, tak došlo i na skutečný error. Dost unavená, tisíc věcí k řešení najednou. Jdu dát prát prádlo a kočka si říká o kapsičku. Jsem zvyklá, že mám v ruce pět nesouvisejících věcí a šestou pod paží. Nesu prádlo a kapsičku, prádlo mi padá, rvu ho rychle do pračky, zapnu ji, pak si vzpomenu, že chci ještě přihodit rukavice a rychle ji vypnu. V ruce mám obal kapsičky, ale kočka pořád sedí u prázdné misky. Koukáme na sebe, nic nechápu. Pak se otočím, otevřu přihrádku pračky a děkuju Bohu, že jsem si včas vzpomněla na ty rukavice. Zimní bundy vonící lososem, to jsem ještě neměla.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VERSONNENHEIT: Nejsem barista, ale řekl bych, že na espresso to máš docela nahrubo namletý. Na americano ale cajk
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    VERSONNENHEIT: Když kafe nejvíc potřebuješ, tak se nejhůř vyrábí...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Možná tam příště zkusíme jít po jednom a stopovat si čas. Náš Ben si tu cestu bude i za rok pamatovat, tak případné ztracence vysvobodí. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Já se ho po Tvém zážitku bála, tak mi pak přišlo docela malý. :-) Být tam sama je jiný zážitek, než honit se uvnitř s čtyřma pištícíma dětma a manželem, který si vyleze na špalek a vidí, kdo kde je. Mají to udělaný dobře a nuda to rozhodně nebyla. Pak se muži ještě vyblbli na stěně; zjišťovali, jestli je lepší lézt v kanadách nebo bosky. :-)
    Myslím, že mám v ruce argument pro další cestu na výstavu v GASKu, jsem Ti velice zauzlována. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADD: to mám nefalšovanou radost. Že to bludiště je docela velký a náročný?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dávám do mrazáku formu na led plnou vody. Otevřu dveře mrazáku, vytáhnu šuplík a vidím tam formu překlopenou na výšku. Nejdřív se trochu leknu, ale pak mi dojde, že je voda v ní už dávno zmrzlá, takže je to v cajku. Načež vezmu tu novou formu s vodou a suverénně ji překlopím na výšku k tý zmrzlý. Nejsem opilej. Jen unavenej :(
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Můžu opak mozkového erroru? Jeli jsme včera celá rodina do Kutné Hory, na výstavu, na architekturu, puberťáci unavení z puberty a my z puberťáků... nechtěla jsem jet po dálnici, že je to škoda. A najednou vidím známý název vsi, zařvu na muže, muž otočí auto... A užili jsme si báječnou hodinu a půl v bludišti a na hřišti. Díky za skvělej tip a jdu dál vrtět hlavou, jak to, že mi to jméno vesnice utkvělo a ve správnou chvíli se vynořilo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vybalujem nakup, medzi inym aj sacky na pradlo do pracky. Vytiahnem ich z obalu a zamyslim sa, ze by som ich pred pouzitim este mala najprv vyprat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Jsem pro. Ale jen když mi slíbíte, že mě pak někdo přijde najít a vyvést.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam