• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Po posekání zahrady si tak sedím u počítače a pořád mám pocit, že jsem na něco zapomněl. Pocit se tak nějak koncentruje kolem zahradní boudy, tak se zvednu a jdu se podívat, jestli jsem ji nezapomněl zamknout.

Nezapomněl. Byla zamknutá na dva západy a klíč byl uklizený na svém místě.

Akorát zahradní stolek a gril pořád stály před boudou a sekačka vzadu za barákem.

Někdy mám pocit, že si tyhle věci dělám naschvál.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Skroluju v co vas pobavilo [SALVATOR @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?] Pak se zakecavam s cisnikem, vracim se zpet a na ctvrt vteriny si rikam "jee, ono to jeste neroztalo" :D ¯\_(ツ)_/¯
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    STARE_CASY: to by byl genialni svatek hulicu :) vetsina si stejnak nepamatuje co delali minulej tejden :D
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Už dvakrát jsem si nalila do kafe omylem koupené kysané podmáslí. Včera mi to bylo na chuti docela jedno, ale konzistence byla podezřelá. Dnes už je to dobrej humáč. Konečně se mi asi vrací chuť.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Vzal jsem si v osm ráno lék, který se bere třikrát denně. Další dávku mám užít nejdříve po šesti hodinách. Suverénně nastavuje budík na 12:00, protože přece "ráno", "v poledne", "večer". To, že šest hodin po osmé... opravdu není dvanáct mi dochází až se značným zpožděním…
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Papež František se nezúčastní křížové výpravy u Kolosea. NO to je jasný, co by tam dělal na to stačí vojáci, on stejně asi neumí střílet.
    ... tak moment, jo aha! Cesty, křížové cesty, ne výpravy.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Titulek "Na bílou sobotu se nejen peklo." Nejen peklo co? Rikam si. Tam jim chybi, co se nejen teda s tim peklem delo, ne?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes me nekolikrat napadlo, ze bych mohla poprat k svatku kamaradovi. A pokazde mi znovu doslo, ze se nejmenuje Heřman, ale ze je prijmenim Herman.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SUPET: Já se zase nedávno podivoval, co to manželka čte za zajímavou knížku: Montessori Battle. Bohužel to ve skutečnosti bylo Montessori Batole, což značně snížilo moji touto si to přečíst…
    SUPET
    SUPET --- ---
    Koukam v praci do mailu a dole na liste ctu "All toddlers are up to date." coz okamzite spousti myslenkovy pochod "Huh? Toddlers? V Outlooku? Kde by se tam proboha vzali? To je nejaky zapomenuty aprilovy zert nebo co to ma byt?" Tak si to jdu precist znovu a poradne a jo aha, folders.. Ano, slozky tam narozdil od batolat opravdu mam. Jeste ze bude to volno 😄
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nad ránem si mi zdá nějaká kravina o tramvajích. Najednou se ve snu všechno zasekne, ticho a nic se nehýbe. Uprostřed toho obrazu nehybné ulice se objeví takový ten rotující symbol, že se stránka načítá.
    To mě rozruší a probudí. Mozkový error, pomyslel jsem si.
    MCD
    MCD --- ---
    XBAHNO: Člověku se to snadno vykouří z hlavy.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    STARE_CASY: jistě, jasně, určitě! Je to muj jedinný "pevný" bod ve vesmíru.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    HNILOB: a uvědomuješ si, že zelený čtvrtek je každý rok jindy, že jo :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    XBAHNO: nefim co na to rict. Treba se dockame schvaleni zakona na ten 6.duben
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    HNILOB: Ale no tak. Mezinárodní den marihuany je samozřejmě 4/20, tedy za 17 dní. Neznat takový významný den je mozkový error sám o sobě.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Zrovna si říkám, že by Zelený čtvrtek (6.duben) mohlo být hezké datum pro den marihuany. Googlím zeleny ctvrtek páč nevím co to vlastě je....

Eutanázie je křesťanský obřad, kterým se připomíná Poslední večeře Ježíše Krista před jeho ukřižováním. Eucharistie (díku vzdání) mi na první dobrou nedocvakla.
    MUZA
    MUZA --- ---
    _MARKLAR: ne, jakoze jsem mela zafixovane velikonoce na dnesek, nikoliv na pristi tyden
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    MUZA: Jako že máte ještě Vánoce? No co už, tak změníte říkanky, propriety a půjdete za týden hodovat ;-)
    MUZA
    MUZA --- ---
    Malem jsme sli zitra koledovat...
    Tak za tyden no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam