• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Utírám si mokré ruce do bavlněné utěrky a cestou pro kapesníček jsem se do té utěrky málem vysmrkal! :-D
    KAERI
    KAERI --- ---
    DELIRIUM: "Dám tu smlouvu na chvilku k ledu..." ?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Před chvílí sem otevřela dveře od lednice s tím, že tam dám smlouvu. Naštěstí sem si to uvědomila včas.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jako každý odpoledne jdu dneska běhat, tak se oblíknu do běžeckýho, přiblížím se přírodě a běžím. Jde mi to dobře, jsem se sebou opatrně spokojen. Až na cestě domů si všimnu, že ty super lehounký a drahý běžecký boty zůstaly doma a dneska jsem to odběhal v těžký pracovní obuvi.

No dobrý, tak snad mi to zítra půjde o to líp :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Dneska koukám kvůli táborům na stránky našeho DDM a zjisťuju, ze ti d......é bez upozornění vyvěsili kroužky na další semestr. Samozřejmě už skoro nic není volné. Bookuju karate v naprosto nevhodný čas, kde je jedno místo. Zjišťuju následně, že je rok 2023 a ne 2022. Ehm.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kdysi pred dvaceti lety se mi stalo, ze jsem do CV psala "psani vsemi deseti prsty" a ve slove prsty mi vypadlo T. Bylo to strasne, ale uz je to dlouho za mnou.
    Vcera jsem pri psani motivacniho dopisu zjistila, ze je velmi snadne ve slovnim spojeni "moje obliba" ujet prstem o pid a lakat na "moji oblinu".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Uz zase jsem si v aute zesilovala radio do zblbnuti a vubec mi nevadilo, ze muzika stale neni hlasitejsi, zato interier uz mam vytopeny tak na tricet stupnu...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přehněte konce těsta nad náplň a potřete vejcem.
    Kampak přišlo vejce, než mi došlo, co dělám?
    No nic, na náplni to snad nic nezkazí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kniha jménem "Uzená zajatkyně" mě v knihovně dneska teda taky trochu zarazila :-)

Urozená zajatkyně - Jean Plaidy | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/kralovna-viktorie-urozena-zajatkyne-78200
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Me dneska rano prekvapil v kanclu v lednici "Politicky Uherak"... byl samozrejme "Policky", tak sem si sel radsi dat kafe.. (-_-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ve své elektronické poště vidím zprávu s předmětem „Třídní trosky“. Bleskově mě napadne: Aha, že by to byly fotky z toho třídního srazu...? Podívám se znovu a vidím: „Třídní schůzky“. Aha, tak to je jen informace, že ve třídách mých dětí se budou konat třídní schůzky, tak nic...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Hledala jsem známý film a do prohlížeče jsem napsala: Bláznivá střeva...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Po posekání zahrady si tak sedím u počítače a pořád mám pocit, že jsem na něco zapomněl. Pocit se tak nějak koncentruje kolem zahradní boudy, tak se zvednu a jdu se podívat, jestli jsem ji nezapomněl zamknout.

Nezapomněl. Byla zamknutá na dva západy a klíč byl uklizený na svém místě.

Akorát zahradní stolek a gril pořád stály před boudou a sekačka vzadu za barákem.

Někdy mám pocit, že si tyhle věci dělám naschvál.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Skroluju v co vas pobavilo [SALVATOR @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?] Pak se zakecavam s cisnikem, vracim se zpet a na ctvrt vteriny si rikam "jee, ono to jeste neroztalo" :D ¯\_(ツ)_/¯
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    STARE_CASY: to by byl genialni svatek hulicu :) vetsina si stejnak nepamatuje co delali minulej tejden :D
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Už dvakrát jsem si nalila do kafe omylem koupené kysané podmáslí. Včera mi to bylo na chuti docela jedno, ale konzistence byla podezřelá. Dnes už je to dobrej humáč. Konečně se mi asi vrací chuť.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Vzal jsem si v osm ráno lék, který se bere třikrát denně. Další dávku mám užít nejdříve po šesti hodinách. Suverénně nastavuje budík na 12:00, protože přece "ráno", "v poledne", "večer". To, že šest hodin po osmé... opravdu není dvanáct mi dochází až se značným zpožděním…
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Papež František se nezúčastní křížové výpravy u Kolosea. NO to je jasný, co by tam dělal na to stačí vojáci, on stejně asi neumí střílet.
    ... tak moment, jo aha! Cesty, křížové cesty, ne výpravy.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Titulek "Na bílou sobotu se nejen peklo." Nejen peklo co? Rikam si. Tam jim chybi, co se nejen teda s tim peklem delo, ne?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes me nekolikrat napadlo, ze bych mohla poprat k svatku kamaradovi. A pokazde mi znovu doslo, ze se nejmenuje Heřman, ale ze je prijmenim Herman.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam