• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Před chvílí sem vyklízel myčku a právě sem měl v každý ruce poklici, když kolem mě proletěla nějaká havěť. Můj první impuls byl majznout s nima vo sebe jako činelama a rozmáznout to mezi nima. Eště že sem to neudělal, neocenilo by to ani spící vlkodláče, ani nás neurotický psík, ani moje žena.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Chvilku mi trvalo než jsem pochopil, proč mi google opravuje menstruační kalhoty na kalhotky. OK
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Cestou z postele na toaletu jsem zapla myčku. Venku je teda hnusně a fouká vítr. Já sedím v obejváku a datluji do telefonu, když najednou slyším, že se venku spustil prudký déšť. Čumím ven a vidím, že neprší. Tak chvíli poslouchám a říkám si: “Ty kráso, to jde z kuchyně, tam něco teče???” Ano, zvuk se ozýval z té zapnuté myčky :D
    MARI
    MARI --- ---
    Upekla jsem dětem buchtu. Jeden z důvodu byl samozřejmě ten, aby měly co na snídani a svačiny... ale hlavně abych zužitkovala všechny ty otevřené nedojezené ovocné kapsičky v ledničce... Buchta je upečená a v ledničce zůstalo co? Ano, správně, všechny ty otevřené nedojezené ovocné kapsičky.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MADIETTA: tak dík :) Po první větě jsem se pozastavil a ríkám si, že ta kytka, vzhledem k žaluzijím rozhodně ve váze není. (Na stavbách se termín "ve váze" používá ve smyslu perfektně vodorovně/svisle)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MADIETTA: Já takhle zalivala v dobrém úmyslu kytku v práci na chodbě. :")
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám na okně kytku ve váze. Projdu kolem, zadívám se na ni a říkám si, ten vršek už by taky moh vykvést.

Mám ji tam už roky.
    Je umělá.

KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Naberu z talíře zbytek pomazánky a namažu ji na chleba.
    Vezmu talíř, opláchnu ho pod kohoutkem.
    Vezmu chleba, opláchnu ho pod kohoutkem.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě mě málem kleplo: včera jsem našla podivnou platbu kartou za google storage a protože jsem zapomnětlivá, odložila jsem průzkum situace na dnešek. Dneska koukám na účet a někdo mi z něj včera vybral 12 000! Srdce se mi zastavilo...rozběhlo se jen velmi neochotně po tom, co mu mozek podal opožděně zprávu, že to přece já jsem byla v tom bankomatu a přitom jsem si všimla té podivné platby za google storage...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Fakt asi tři minuty mi trvalo, než mi došlo, že tam žádný skutečný šimpanz nebude…

[SITH @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?]
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Odpovězte teď a budete mezi primitivními

Ok... asi nebudu mezi prvnimi, protoze neco mi rika, ze dnes uz neni nejlepsi odpovidat.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Jdu na zastávku Viktorka Žižkov, ač fotbalu nefandím, tak samozřejmě vím, že je to podle toho klubu.

Cestou jsem prošla kolem otevřených vrat, kde byl hlouček lidí, pár securiťáků a bylo nutné se kolem trochu prokličkovat. Trvalo mi to dlouhou myšlenkovou cestu, reálně jsem mezitím prošla až na zastávku.

Zvláštní. Tohle vypadá jak vstup na nějaký stadion nebo fesťák... Těch lidí tu není moc, ale to vypadá jako něco známého...
    Co by tak mohlo být na Žižkově... A zrovna tady... Hm... Takhle blízko zastávky Viktorka Žižkov... Jo... Aha...
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Dneska jsem si na parkovišti sundal bundu s klíčema od auta v kapse. Hodil ji do kufru a zabouchnul. A samozřejmě bylo auto zamčený. Po chvilce paniky a přemýšlení, kde jsou rezervní, jsem si vsimnul, že je pootevřený zadní okýnko. Tak jsem ho vší silou stahnul níž, procpal ruku dovnitř a otevřel si. Že zadního sedadla se protáhnul do kufru pro bundu a klíče.....který jsem samozřejmě měl celou dobu v kapse u kalhot
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Poslal jsem balik sam sobe. To bylo radosti...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Cekala jsem 37 minut pred skolou na synuv navrat ze skoly v prirode nez mi doslo, ze je ctvrtek a prijet maji zitra!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jel jsem pro šroubky do číňana a vratil jsem se s cigárama z benzinky která je hned vedle.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Utírám si mokré ruce do bavlněné utěrky a cestou pro kapesníček jsem se do té utěrky málem vysmrkal! :-D
    KAERI
    KAERI --- ---
    DELIRIUM: "Dám tu smlouvu na chvilku k ledu..." ?
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Před chvílí sem otevřela dveře od lednice s tím, že tam dám smlouvu. Naštěstí sem si to uvědomila včas.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jako každý odpoledne jdu dneska běhat, tak se oblíknu do běžeckýho, přiblížím se přírodě a běžím. Jde mi to dobře, jsem se sebou opatrně spokojen. Až na cestě domů si všimnu, že ty super lehounký a drahý běžecký boty zůstaly doma a dneska jsem to odběhal v těžký pracovní obuvi.

No dobrý, tak snad mi to zítra půjde o to líp :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam