• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Zákazníci v Brně se poblili u regálu se sýry a pečivem." A nijak mě to L navíc nezarazilo.
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    RANDOM_NIGHT: to je zero waste, to je cool :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dělala jsem sendviče. Vzala jsem sýr, zarovnala jsem konec, patičku strčila do pusy, dokrájela; nakrájela jsem okurku, konečky snědla; odkrojila jsem stopku z kozího rohu, strčila ji do pusy, rozkousala…
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    DELIRIUM: Svěží chrup jako svěží chrup.
    ...
    Kočičí granule v kafemlejnku chrupou natolik jinak, než kafe, že jsem se včas zastavil a nemusel čistit i kávovar.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Při řízení auta kontroluju jestli mám všechno...peněženku mám, mobil taky, klíče od baráku mám, klíče od auta nenacházim... prohledávám kapsy, nejsou tam - doprdele, nechal jsem je doma, budu muset vrátit... no pak mi to cvaklo, ale trvalo to
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Právě sem si na kartáček na zuby vytlacila gel na unavené nohy. Well done...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Potrebovala jsem vykapnout oci, tak jdu do lekarnicky, hledam kapicky, to jsem blazen, dyt tu byly, tady je krabicka, tak tu nekde musej bejt. No nenasla jsem. Az vecer v posteli se mi najednou rozsvitilo....ze ty kapicky budou v krabicce od kapicek? Ano, byly tam, protoze my proste mame vse v lekarnicce v original krabickach a ty kapky nejsou vyjimka, bohajeho.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mám 3 monitory, miliony oken, tabů apod.
    Rychle jsem hledal poznámky z Notepadu.
    Rohlídnu se po screenech. Jira, Teams, stránka s nějakých screenshotem textu.. Wait a second!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kychla jsem a strasne jsem se vydesila, ze jsem na jedno oko slepa. Muselo mi tam neco prasknout!
    Ne, jen mi spadly vlasy pres pravou stranu slunecnich bryli. Nejsem na ofinu zvykla.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Jsem šla v místnosti zhasnout, a tak jsem šla zhasnout vedle do místnosti, kde už bylo zhasnuto, facepalm...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Klasika v podobě Židovskejch mezidvorků místo Žižkovskejch...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Hledám konkrétní recept, ale je v obrázkovém pdf, takže tam nejde vyhledávat, a tak jen rychle prolétávám názvy: ... Mechovočesnekové kuře ... Cože? Aha, Medovočesnekové kuře, to dává větší smysl.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Před chvílí sem vyklízel myčku a právě sem měl v každý ruce poklici, když kolem mě proletěla nějaká havěť. Můj první impuls byl majznout s nima vo sebe jako činelama a rozmáznout to mezi nima. Eště že sem to neudělal, neocenilo by to ani spící vlkodláče, ani nás neurotický psík, ani moje žena.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Chvilku mi trvalo než jsem pochopil, proč mi google opravuje menstruační kalhoty na kalhotky. OK
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Cestou z postele na toaletu jsem zapla myčku. Venku je teda hnusně a fouká vítr. Já sedím v obejváku a datluji do telefonu, když najednou slyším, že se venku spustil prudký déšť. Čumím ven a vidím, že neprší. Tak chvíli poslouchám a říkám si: “Ty kráso, to jde z kuchyně, tam něco teče???” Ano, zvuk se ozýval z té zapnuté myčky :D
    MARI
    MARI --- ---
    Upekla jsem dětem buchtu. Jeden z důvodu byl samozřejmě ten, aby měly co na snídani a svačiny... ale hlavně abych zužitkovala všechny ty otevřené nedojezené ovocné kapsičky v ledničce... Buchta je upečená a v ledničce zůstalo co? Ano, správně, všechny ty otevřené nedojezené ovocné kapsičky.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MADIETTA: tak dík :) Po první větě jsem se pozastavil a ríkám si, že ta kytka, vzhledem k žaluzijím rozhodně ve váze není. (Na stavbách se termín "ve váze" používá ve smyslu perfektně vodorovně/svisle)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    MADIETTA: Já takhle zalivala v dobrém úmyslu kytku v práci na chodbě. :")
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám na okně kytku ve váze. Projdu kolem, zadívám se na ni a říkám si, ten vršek už by taky moh vykvést.

Mám ji tam už roky.
    Je umělá.

KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Naberu z talíře zbytek pomazánky a namažu ji na chleba.
    Vezmu talíř, opláchnu ho pod kohoutkem.
    Vezmu chleba, opláchnu ho pod kohoutkem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam