• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: neco jako kdyz ja vahala, jestli muzu v -10 dat na balkon supliky z mrazaku, aby nezkrehnul plast? :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Poměrně dlouho chvíli jsem přemýšlela, jestli můžu vyprat svůj plavecký neopren.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Spiklenecky jsem mknul na kolegu, ve slunečních brýlích.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    dnes ráno jdu do práce, nasadím kšiltovku a dole u dveří na mě vypálí sluníčko oči, běžím zpět, že sem někde nahoře nechal sluneční brýle, hledám po stole ale nic, za chvilku jede autobus, utíkám dolů oteviram auto ani tam nejsou. No nic, stáhnu kšilt do očí a jdu na zastávku. celou dobu se křením proti sluníčku. v práci sundám z hlavy kšiltovku a sluneční brýle byly celou dobu na čepici 😆
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    KATIA: :D To moje neumí. Černá, jak známo, ale stejně pohlcuje světlo...
    KATIA
    KATIA --- ---
    ELLIE: Však ona umí rozsvítit, ale...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    KATIA: ...a můj nepříliš funkční mozek na to: "A proč si nerozsvítila?" (V té sušičce...)
    KATIA
    KATIA --- ---
    Je to drobnost, ale nevidět v sušičce černé prádlo, naházet na to mokré bílé a pak se trochu divit...
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Klasickou fotografii přiložením a roztáhnutím dvou prstů nezvětšíte, ani když ten úkon opakujete, opakujete, opakujete…
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KAERI: normálně, lekneš se a šup s ponožkama, které držíš v ruce, rovnou do záchodu :)))
    KAERI
    KAERI --- ---
    ARCHIMEDES: Seženu ponožky v barvě kosice (hnědě žíhané), hodím do mísy, hrdinný kos se vrhne ponožkám na pomoc, spláchnu obojí, problém vyřešen! :D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KAERI: To je jasné, ponožky měly být vábnička na kosa, aby za nimi skočil do mísy a utopil se, neřád!
    KAERI
    KAERI --- ---
    E2E4: Já byla ještě dál: jak tam nebyl háček, domnívala jsem se, že ETERNITY vletěl do koupelny kos černý. Vzhledem k vysoké koncentraci těchto zpěváků na našem sídlišti, kterou zatím nezredukovala ani poměrně početná populace poštolek, mi to ani nepřipadlo divné. Jen jsem pak nechápala, jak to souvisí s ponožkami v míse :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAERI: jo, agresivní koše útočí..

my teda máme v koupelně koš na prádlo vedle koše na odpadky, a ponožky do něj hodíme jen výjimečně.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ETERNITY: Pointa mi zpočátku unikala ve víru úvah, jak se ti na prádlo dostal kos a jak jsi ho z koupelny vyhnala... :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Do koupelny se mi vlezl zachod i kos na pradlo.
    Trochu problem je, ze na to nejsem zvykla, takze jsem si prave hodila spinave ponozky do hajzlu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    když napíšete datum 15. červa 2023, kontrola pravopisu to nechytne, protože slovo červa existuje.

Ano, už to odešlo s razítky poštou.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Večer jsem si v potemnělém bytě mobilem posvítila na hodiny visící na zdi. Mobilem. Který má na obrazovce čas.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ARCHIMEDES: ...a funguje to opakovaně!
    Snad pomůžou barevné značky na ty kolečka.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Po cestě do práce se mi z neznámých důvodů restartoval telefon.
    Dojdu do BB, objednám si na kiosku a když dojde na placení vytáhnu mobil a čumím, že nefachá.
    Zadám kód a napíše, že se startuje systém, to trvá dlouho.
    První myšlenka "Pohni, ať můžu zaplatit!"
    Opravdu mi pár sekund trvalo než mi došlo, že můžu vyndat z peněženky kartu a zaplatit plastem, teda že nejsem vázaná na ten telefon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam