• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    1KA: :D kdysi jsem vyhazoval stare veci pro kompa. Kabely, mysi, etc a nechal to u kontaku v igelitce. Moje ex prisla domu cela rozzarena, ze ma pro me prekvapko :)
    1KA
    1KA --- ---
    Cely den dnes vyklizim byt, proste od podlahy po strop nezustane kamem na kameni. Vyhazuju spoustu veci, ktery bezne davam pred panelak ke kontejneru. Hosi tedy nesli asi 10 plnych tasek harampadi, ramy, stan a tycky, obleceni, knihy a nadobi. Asi za hodinu se jdu projit se psem a jak je mym zvykem, obhlizim konťaky, jestli by se mi neco nesiklo. Zpozoruju nejaky veci a zaraduju se, ze bude ulovek. V tom mi dojde, ze to jsou ty kramy, co jsme pred chvili vytridili.:))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A dneska vybírám mlýnek na kávu, projíždím Heuréku a: cože, Domo DOTISK? 😅
    Domo DO715K od 2 489 Kč - Heureka.cz
    https://kavomlynky.heureka.cz/domo-do715k/#prehled/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Včera jsme přijeli z dovolené kolem poledne, takže objednáváme k obědu Mekáč a o něco později Rohlík, aby bylo i co večeřet a snídat. Mekáč mi k salátu nepřivezl zálivku, tak jsem trochu rozhořčená. Později likviduju nákup a zbyde mi jedna taška se zeleninou. Jdu kolem a bleskne mi hlavou: "sakra, co když je ta zálivka v téhle tašce a já jsem na ně nespravedlivě naštvaná?" 🤦‍♀️
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    čtu si něco o ventilátorech do počítače a dočtu se, že jeden typ ventilátorů „je vhodný do skříní jako přední vstup u perforovaných včel...“. Zcela vážně se u toho zastavím a přemýšlím o perforovaných včelách... :) No, čel, ne včel tam ve skutečnosti je :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VRATENKA: vzhledem k tomu, že v životě jsou jistý jen dvě věci (smrt a daně) je to vcelku pochopitelný error.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Po návratu z dovolené našla doma Francouzka čerstvě zdaněnou mrtvolu.

Aha "zazděnou". Už mi z toho placení daní trochu hrabe.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Mám nerovnou podlahu v koupelně s po nějaké době jsem vzdala svou snahu o vyrovnání nožiček pračky, inu zakoupila jsem nějaké univerzální podložky. Kdo to nezná, vypadá to jako menší puk.

Když nadzvedávám pračku, abych to nainstalovala, chytře se chytnu umyvadla - ozvalo se lehoučké praskání keramiky, naštěstí mi to došlo a umyvadlo jsem neurvala.

Den po té peru - sleduju, jak pračka jezdí po koupelně jak krasobruslařka.
    Inu po ždímání se rozhodnu provést deinstalaci. Vyndám první podložku a říkám si "to je škoda, že to není obráceně, že ta gumová část není v kontaktu se zemí a ta z toho tvrdého plastu s prohlubní není v kontaktu s pračkou, to jako nevymysleli moc dobře".

Utěšuju se tím, že mě snad omlouvá, že jsem to tam cpala po druhé noční, kterou jsem jela navíc ke klasické práci...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nejde myčka. Hm. Ani napodruhé. Ok. Volám muži, pár dnů jsme se synem nebyli doma. Tak by jít měla, mrkne na to, až přijde z práce. Jde. Vypojila jsem ji dopoledne ze zásuvky, abych si tam dala nabít sluchátka.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám momentálně prima algoritmus na YouTube, samá zachráněná zvířátka a roztomilá mláďátka. Ale nad tímhle doporučeným videem jsem se trochu zarazila - jako že místo "haf" ten pes štěká "hvæt"?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jsem trochu, jen trochu unavená. Připravím maso, prkýnko, nůž, přivolám kočku, kočka zírá na prkýnko a nehýbe se, protože jí úhledně krajím okurku.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Běžně zavírám záchod víkem, takže při příchodu na onu místnost nastává automatická akce: zvednout dekl - sednout - vykonat.

Akorát že návštěva po sobě ten hajzl nezavřela. Takže jsem automaticky přišla, zvedla prkýnko, sedla... A málem dostala infarkt, protože jednak porculán studí, a jednak jsem se málem propadla někam do hlubin hlubších, než můj sklep.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Kazdy den mi neco v mori okusuje achillovky. Obe. Cim vic kopu, abych se toho zbavila, tim vic se to tam hemzi.
    Ano, každý den nosim ty same boty do vody s utahovacimi snorkami vzadu na kotniku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chcete porodit? Vstupte!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ETERNITY: Já zažil průšvih, kdy během telekonference s promítáním obrazovky dotyčnému v rohu naskočila notifikace emailu, ze které bylo vidět "Ahoj miláčku, kdy přijdeš domů? Moc se na tebe těším!"
    Akorát odesilatelka nebyla manželkou, nýbrž podřízenou...
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    2h v pytli kvuli zmikroskopovani, slozeni a uprave velkyho vzorku ktery uz ma hotovy. No tak tady ji mate, Helobdella stagnalis z Hrbackovych tuni.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: To je přesně ono.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: chvilku jsem přemýšlel, kde Landa zpíval o tom, že by chtěl masírovat. No, pak mi to došlo.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Si říkám...to je teda důvod skočit s děckama z Macochy, že jako nechtěl nikdo bránit Putina.. :-D

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja Landu nijak nemusim. Ale jeho starsi veci jeste jo. A kdyz hraje radio, tak stejne neresite, co zrovna hraje.
    Jenze nektere veci tak nejak tahnou, treba zarvat si: my chcem masirovat!!
    Akorat bych se priste mohla mutnout v meetingu. Cesi se dusi smichy, zahranicni nastesti nerozumi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam