• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Tady bych asi potřeboval vysvětlení toho turniketu. Jinej, než ten, o kterým píše Delirium ani neznám.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsem si obesla ulici o jednu dal, protoze to byla jednosmerka.
    A ted jsem si pri cteni erroru rekla, ze lezt do bazenu s roztrzenou koncetinou a krvacenim je fakt slusnej error, no mozna to byl sok, doufam, ze Delirie nekdo pomohl........ joaha. Tenhle turniket.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dnes sem se zkoušela dostat přes turniket do bazénu v Podolí na naši pracovní kartu. Kupodivu to nefungovalo...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Z reklamního bloku ve vedlejší místnosti ke mně dolehla propagace nějakého přístroje na "úpravu vody sionizací". Asi že dokáže tu vodu rozkmitat frekvencí mnoha Herzlů, hehe.

Pokud by byl někdo stejně natvrdlý jako já, tak to samozřejmě byl přístroj
    s ionizací
    a ten člověk to debilně vyslovoval.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Objednávka na www.zaminutu.cz (e-shop s hodinkama).

Info o provedené platbě přes Comgate na mailu: "Platba zamítnuta."

Wtf? Ne, tak ne, všechno v poho: Platba zaminutu.cz, údaje tyhle a tyhle.

Prokristapána, to je debilní název e-shopu, nezlobte se na mě :D
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Přijedu na nádraží a chystám se domů, nohy již pěšky chodit nechtějí, tak se koukám, jestli mi jede autobus. Meh, až za 15 minut? To když půjdu pomalu, budu v ten čas doma... Tedy pokud bych kousek od domova nedošla nějakého osvícení a dalších 15 minut se nevracela na nádraží pro kolo, které tam na mne přes noc čekalo.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Říkám partnerovi, když jsme jeli autobusem z Murmanské, že on vystupuje na Orionce a já na Florenci…

Hádejte, kdo vystoupil na Orionce a kdo pokračoval vesele dál? :D
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    všechny recepty na nepečené koláče/dorty/dezerty, které se objevují na netu, čte můj mozek automaticky jako "nebezepčné", a teď mě dost překvapila reklama "Bulgakov 4kk jen v červenci" .... aha .. Bungalov :) nejspíše mne zmátlo to velké "B" :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOVOVAMINCE: je dobrej!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Netflix mi už mnoho dní nabízí film Strom na dřeváky. Pokaždý si to přečtu jako Strom na děvky a pokaždý mě to stejně zarazí.
    Proč? :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KENJIRO: já byl jednou brzo ráno na veterině se psem a pak jsem, ještě pořád rozespalej, šel do lékárny a chtěl jsem po magistře "injekci proti vzteklině" všechny dávky, pro mě a manželku :-))
    (mělo to být proti klíšťové encefalitidě)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Když píšete "dostal dávku mezi lopatky", je dobré upřesnit, že se jedná o aplikaci protiblešího přípravku na kocoura.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    normálně kupujeme do kafe takový to klasický krabicový mlíko s obdélníkovou základnou . teď jsme měli z rohlíku mlíko se čtvercovou základnou..

takže jdu do lednice, vezmu bílou krabici se čtvercovou základnou a .. nalil jsem si do kafe jablečný džus.

(ano, je to hnusný)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: vytane. Můj telefon má slabou slovní zásobu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: obědvám v zavařovací restauraci a při čtení mi hned vytáhne, že tady mají hodně sušiček

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ve feedu na fb přelétám očima obrázek s tipy, na co použít vodu ze sušičky. Vytírání podlahy, mytí bot, napařovací žehličky, jasně, zavařování květin.

??? Vracím se zpátky.

Zalévání květin 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Za posledních pět dní utonulo v Česku nejméně pět lidí. Jeden z nich šlape v nádrži.
    Co, po smrti? Aha, ve slapské nádrži.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Argentine great Lionel Messi has completed his singing for Inter Miami..." A ta fotka tomu teda nepomohla.

HNILOB
    HNILOB --- ---
    1KA: :D kdysi jsem vyhazoval stare veci pro kompa. Kabely, mysi, etc a nechal to u kontaku v igelitce. Moje ex prisla domu cela rozzarena, ze ma pro me prekvapko :)
    1KA
    1KA --- ---
    Cely den dnes vyklizim byt, proste od podlahy po strop nezustane kamem na kameni. Vyhazuju spoustu veci, ktery bezne davam pred panelak ke kontejneru. Hosi tedy nesli asi 10 plnych tasek harampadi, ramy, stan a tycky, obleceni, knihy a nadobi. Asi za hodinu se jdu projit se psem a jak je mym zvykem, obhlizim konťaky, jestli by se mi neco nesiklo. Zpozoruju nejaky veci a zaraduju se, ze bude ulovek. V tom mi dojde, ze to jsou ty kramy, co jsme pred chvili vytridili.:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam