• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Jdu kolem televize, kde má klouček (8) rozehranej Minecraft na Playstationu, ale zrovna někam zmizel. Ha, něco mu tam rychle postavím. Beru si druhý ovladač, zapnu ho a nic? Stále nic? Do toho přichází synek... jeho nechápavý výraz střídá výtlem, protože koukal na YouTube na video? :-D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    mám pocit, že se z toho tady stalo [Ahoi und Bumtraart]
    já z toho třeba nadšená nejsem, ale vy třeba jo, tak je to fajn
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Podzemní mrtvice pro rodiny s dětmi...

... aha, tak Podzimní Moravice pro rodiny s dětmi.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Koukám na teploměr, který má z obou stran stupnici a najednou si všimni, co to je za šmejd. Ukazuje to 0 K někde u 40*C, to se o nějakejch 200+ sekli ty matláci… no, akorát že je to teploměr ve tvaru rybičky a je pohozenej u hraček na pískovišti. Takže to není absolutní nula, ale 38 stupňů je OKej pro koupání mimin 🤦‍♀️
    A podotýkám, že nemám technický vzdělání a s kelvinama jsem se setkal naposledy před cca 20 lety na střední.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TLAMPAC: tak aspoň jsi odpověděl hned a bez rozmýšlení!
    představ si, že bys po ní tu (svoji verzi) otázku zopakoval: "Do you have some girlfriend?" "Simon and Garfunkel?" :-)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Šel jsem po dlouuuhých letech tančit. Ale s těma skoro 2m se v narvaným klubu fakt blbě odezírá z úst. Takže na otázku „Do you know Simon and Garfunkel?“ jsem normálně odpověděl „Sure, Sounds of Silence and so on.“
    Můj výrazně nižší dámský doprovod mi pak vysvětlil, že odpověď vyvolala zmatení proto, že otázka jasně zněla „Do you have some girlfriend?“
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Online bazar prodej / vyměň věci pro děti: dřevěná hračka na ukládání zvratek.

Zvířátek. Dají se do toho dávat zvířátka. Mě ovšem zarazilo, že to je špatný tvar a má tam být "zvratků", proto jsem si přečetla podruhé.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Přecedím kafe a lógr ze sítka vyklepnu zpátky do kafe. Naliju si kafe a nechápu, kde se v něm vzalo tolik lógru, když jsem ho přece cedil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Workshop Havajské duly....... Aha Havajské huly :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dneska jsem v řeckém supermarketu platil u pokladny a všiml jsem si, jak pán přede mnou strká můj nákup do igelitky. Tak jsem se na něj otočil a úsměvem mu řekl, že je to můj nákup. On se na mě nechápavě podíval a odpověděl, že to ví. Pak mi to došlo. On je to zaměstnanec a chtěl mi ten nákup jenom zabalit. Vyprskl jsem smíchy a s omluvou mu sdělil, že igelitku nepotřebuji. Tyhlety pracovní pozice jsou strašně matoucí...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pomáhala som známym rozbehnúť nový komp. V rámci nejakej registrácie sa vypĺňal aj dátum narodenia. Tak mi ho postupne diktujú, u roku len 2 posledné čísla a ja sa úplne zasekla na tom, či mám pred ne dať 18 alebo 19.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    A já už potřebuju free mód ...spletl jsem si zkumavku s hnojivem na kytky s fixou, otevřel to, vyteklo to a ještě mě část kápla do oka...to nevymyslíš.. :-D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SALVATOR: Víceméně anethol. Aroma Výčepní lihoviny, což je nesladká, ale slabá (20%) kořalka, co se dneska už moc v hospodě nevidí. IMHO škoda, dobrý způsob jak přežít panakovou smršť bez větší úhony. A usnadňuje odkašlávání.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SALVATOR:
    Výčepní aroma pro výrobu alkoholických nápojů
    https://www.aromka.cz/vycepni-aroma-260ml/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Co je sakra výčepní aroma? Vzpomněl sem si akorát, jak to bejvalo cejtit v hospodách trojkách a čtyřkách, když se eště kouřilo uvnitř. Vycmrdaný, zvětralý pivo, popelníky, pach z kuchyně, nepříliš mytí štamgasti...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Právě jsem do vína, kromě trochy lihu, přidal místo Vermutového aroma Výčepní aroma. Chutná to teda opravdu zvláštně, uf
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Geniální paruky: Dřív byly symbolem zdraví, dnes je používají hollywoodští herci

... hmm, tak i ten originální název obsahující T mi přijde divný.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Hezkou chvilku jsem obdivoval dreveneho DUDKA než jsem docetl nadpis :D

[MULTICAT @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?]
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Jako čerstvýmu majiteli chalupy se mi trochu motají režimy domácností. Například při vstupu do bytovýho domu, kde v Praze bydlím, jsem se zul.
    Ta stará babka z přízemí vypadla dost poděšeně, když jsem se zutej u poštovních schránek rozhlížel po pantoflích.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NVT: au :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam