• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ISCH: já zas odlinčovací pěnou :))
    ISCH
    ISCH --- ---
    MADIETTA: "Odčervovací pěnou? What?"
    Aha.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Dělám si včera večeři. Vytáhnu si tortilla placky, plátkovaný sýr, zeleninu.
    Jdu znovu do ledničky, hledám sýr. Hledám. Hledám. Není tam. VždyŤ jsem ho přece předvčerem nesežrala celý, kam jsem ho založila?
    Proberu všecky poličky v ledničce včetně suplíku. Tak nic. Tak si udělám něco jiného a tortilly budou místo chleba jako příloha.
    Obrátím se k lince.
    Aha.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MADIETTA: Homer approves!

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Místo odličovací pěnou jsem se pokusila odlíčit si oči savem. Nechtějte vědět, kolik milimetrů mě dělilo od toho, že bych tenhle post psala na braillově klávesnici.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZETOR_13: tohle mi dalo dost zabrat. Me nejdriv vubec nenapadlo, ze error je ten tonic, spis mi to prislo jako zajimavy ranni drink na kocovinu treba :D
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    tak uklizim po vecerni navsteve a pripravuji snidani najednou. Udelal jsem si do pullitru sirup s tonicem. No mohlo to byt horsi, mohl to byt fernet s mineralkou...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Na chalupě jsem dala k snídani dělat topinky do stařičkého topinkovače.
    Muž stojí vedle topinkovače a kouká, jak se z něj valí brutální černej kouř.
    Letím k tomu a vypínám to.
    Muž na mě koukne a říká: ještě to nehořelo!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Obycejne pouzivam na mobilu rozlozeni klavesnice qwertz. Vim jeste o rozlozeni qwerty, samozrejme, ale ze jich je jeste hromada dalsich jsem netusila. Potrebovala jsem rychle v aute napsat jen jedno slovo "benatky". Pisu to skoro poslepu, vic koukam na rizeni, jen mrknu, jestli cajk a na displeji naka uplna blbost. Tak zkousim vic koukat, ale pismenka uplne rozjeta, "t" jsem zaboha nemohla najit. No s podezrenim na mozkovou mrtvici a predstavou, ze ted najednou bude tma pred ocima a vsichni skoncime nekde v poli, jsem teda zastavila. Zkousim napsat tu zpravu, klavesnice fakt total silene rozlozena,ale vyzkousela jsem si kognitivni funkce a dosla k tomu, ze ja jsem ok. Napadlo me jeste, ze se mi podelal telefon nebo nakej vir. No doma se ukazalo, ze se mi nejakou zahadou nastavila klavesnice s rozlozenim colemak a ze to jde lehce spravit. To mam za to, ze pisu sms za jizdy, se mi uz fakt malem prehral cely zivot pred ocima :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ctu neco na PC a asi 30 vterin jsem hledala tlacitko, kterym si do pedeefko pauznu, abych si mohla odskocit.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    zase jsem málem nalil do kafe místo krabicového mléka krabicový džus. tentokrát jsem se zastavil včas, ne jako posledně E2E4.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: O příjmení mi povídej. Automaticky problémovou část hláskuju, dotyčná osoba pokýve hlavou, začne psát... a buď to napíše úplně blbě, nebo se zarazí a zeptá se na hláskování té části.
    ZPATKYNAZEM
    ZPATKYNAZEM --- ---
    úkoly zněly jasně: vyzvednout lístky a účtenku, koupit jeden vřes a 5 malých sešitů bez linek.
    výsledek: mám účtenku! lístky jsem zapomněla na pokladně, mám 5 vřesů a jeden velký linkovaný sešit.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    dneska sem objednavala nejaky veci z kramu, kde uz mam registraci, takze sem nikde nic nevyplnovala, jen to tam odklikala jako dycky. jenze sem zapomnela, ze sem naposled objednavala pred stehovanim, a vubec sem si nevsimla, ze mi to tam automaticky hodilo adresu z minula.. do alzaboxu.. na druhy strane prahy..
    ALEA
    ALEA --- ---
    Hm... ta sluchátka jsem neztratila ani mi nezapadly do batohu, já je prostě nechala doma. A přitom bych přísahala, že cestou k mamce jsem je včera používala...
    ALEA
    ALEA --- ---
    ATUARFIK: :-D chápu tě, též mám příjmení po germánských předcích, též mi ten titulek dával smysl a musela jsem si to přečíst aspoň dvakrát než jsem pochopila :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Více než polovina Čechů vychází se svým příjmením jen s obtížemi."

Jj, to znám. Mám tam umlaut, to na úřadech nedokážou najít na klávesnici, navíc je to příjmení dlouhé, takže většina lidí ho zkomolí. Ale že by to byla taková trága, aby se o tom muselo psát v novinách...

Více než polovina Čechů vychází se svým příjmem jen s obtížemi. Česká spořitelna chce finanční návyky lidí zlepšit - Seznam Zprávy
    https://talks.seznamzpravy.cz/vice-nez-polovina-cechu-vychazi-se-svym-prijmem-jen-s-obtizemi/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALEA: Tohle sa mi stava pravidelne v praci. Uz som sa celkom naucila to tlacitko kontrolovat. A bude super, az sa naucim kontrolovat aj to, ze je ta prodluzka z druhej strany v sieti. :)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Měla jsem přes noc telefon na nabíječce...
    Některé prodlužovačky fungují výrazně lépe, když si člověk vzpomene, že mají vlastní tlačítko, co je třeba zapnout...
    Takže znovu a lépe...
    ALEA
    ALEA --- ---
    Někdy na začátku prázdnin zmizela baterka, se kterou jsme chodili zavírat/kontrolovat kachny na zahradě. Už jsem dávno pořídila novou, nestojí to tolik, jen bylo divný, kam se poděla... Prošla jsem všechna logická i nelogická místa...
    Dneska jsem si prala, prošla všechny kapsy a těsně před zapnutím pračky jsem přihodila i mikinu, kterou používám poměrně málo, je velká a měkká, takže se do ní balím hlavně v zimě nebo když je fakt zima...
    Když člověk prohmatává hodně fluffy mikinu, tak malou baterku v kapse nenajde, pokud není fakt hodně pečlivý...
    Mám teď čistě vypranou baterii, zbytek svítilny a víčko...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Taky jdu s pecicim. Zacinam brzo rano, tak aby babicka mela snidani, az se vzbudi.
    Davam troubu na 80, je nejaka zapitlana, snazim se odstanit cosi pred osmickou. Hmm... nejde to dolu, je to pod sklem, to uz je rozbity display? No asi jo, seru na to.
    Za par minut jsem po cuchu zjistila, ze jsem nastavila troubu na 180.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam