• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALEA
    ALEA --- ---
    ATUARFIK: :-D chápu tě, též mám příjmení po germánských předcích, též mi ten titulek dával smysl a musela jsem si to přečíst aspoň dvakrát než jsem pochopila :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Více než polovina Čechů vychází se svým příjmením jen s obtížemi."

Jj, to znám. Mám tam umlaut, to na úřadech nedokážou najít na klávesnici, navíc je to příjmení dlouhé, takže většina lidí ho zkomolí. Ale že by to byla taková trága, aby se o tom muselo psát v novinách...

Více než polovina Čechů vychází se svým příjmem jen s obtížemi. Česká spořitelna chce finanční návyky lidí zlepšit - Seznam Zprávy
    https://talks.seznamzpravy.cz/vice-nez-polovina-cechu-vychazi-se-svym-prijmem-jen-s-obtizemi/
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALEA: Tohle sa mi stava pravidelne v praci. Uz som sa celkom naucila to tlacitko kontrolovat. A bude super, az sa naucim kontrolovat aj to, ze je ta prodluzka z druhej strany v sieti. :)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Měla jsem přes noc telefon na nabíječce...
    Některé prodlužovačky fungují výrazně lépe, když si člověk vzpomene, že mají vlastní tlačítko, co je třeba zapnout...
    Takže znovu a lépe...
    ALEA
    ALEA --- ---
    Někdy na začátku prázdnin zmizela baterka, se kterou jsme chodili zavírat/kontrolovat kachny na zahradě. Už jsem dávno pořídila novou, nestojí to tolik, jen bylo divný, kam se poděla... Prošla jsem všechna logická i nelogická místa...
    Dneska jsem si prala, prošla všechny kapsy a těsně před zapnutím pračky jsem přihodila i mikinu, kterou používám poměrně málo, je velká a měkká, takže se do ní balím hlavně v zimě nebo když je fakt zima...
    Když člověk prohmatává hodně fluffy mikinu, tak malou baterku v kapse nenajde, pokud není fakt hodně pečlivý...
    Mám teď čistě vypranou baterii, zbytek svítilny a víčko...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Taky jdu s pecicim. Zacinam brzo rano, tak aby babicka mela snidani, az se vzbudi.
    Davam troubu na 80, je nejaka zapitlana, snazim se odstanit cosi pred osmickou. Hmm... nejde to dolu, je to pod sklem, to uz je rozbity display? No asi jo, seru na to.
    Za par minut jsem po cuchu zjistila, ze jsem nastavila troubu na 180.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MONIOUS: jo, tak sem tu pizzu taky spalila, protoze sem zapomnela, ze se pece, casomira nepipala dost nahlas.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    delam si mrazenou pizzu, a nelibilo se mi, jak ty veci byly sesypany na jednu hromadu, tak sem to hezky vsechno rozmistila tak, aby vsude bylo neco a byl kazdej kousek dobrej. pak sem to cely vzala a chtela vyklepat z toho peciciho papiru drobky, co napadaly bokem, aby to nesmrdelo, az se to pripali.
    no.. samozrejme sem si to sklepla do toho drezu vsechno, ze jo :D
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Google translate ma v nevyplnenem policku "Enter text" a ja tam voe napisu "text" :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    lalala unavenej rodič.
    Dnes jsem suverénně nasypal 5 !!! odměrek nutrilonu přímo do rychlovarný konvice.

žádný sraní
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Čtu článek na netu:
    Něj šaty pro každou popravu! Cože?!!
    postavu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    páťačka strašně škrtala v domácím úkolu z matematiky (násobení pod sebou), tak aby nedostala vynadáno za úpravu, rozhodla se, že inkriminovanou část v sešitě přelepí a přepíše, protože koneckonců spočítané už to má.

tak teď kouká na ten čistý sešit a dumá, z čeho to bude přepisovat, když to nejdřív přelepila :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Já bych vám jenom chtěla sdělit, že když dáte do trouby pekáč plnej kuřecích stehen, okořeníte to, osolíte a obložíte to cibulí, tak se to stejně neudělá, když tu troubu nezapnete....

A pak, když to přece jen zapnete a je to hotové nakonec, tak není dobré si ten rozpálený pekáč z jedné strany pridržovat chňapkou, druhou rukou zavírat troubu a ten pekáč si přidržet opřením o hrudník v místě výstřihu ... Už totiž není studenej.
    QUIP
    QUIP --- ---
    TRISSIE: Nesumelo :) A navic je ted mokra ta vnitrni cast vicka, ktera obsahuje nejaky pohlcovac vlhkosti, takze to nemam cim zavrit :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUIP: a sumelo? :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    Natocim do hrnecku vodu, vezmu valcovou tubu se sumivyma tabletama "vapnik + D3", vytahnu vicko, vysypu jednu tabletu, do hrnku s vodou hodim vicko a tableta zustane v ruce.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Čtu KOČKÁRNA a přijde mi to asi půl minuty jako naprosto super věc , že existuje dům, kde mají KOČKÁRNU :D

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: v divočině stopem jedině se zvířatama
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Naučte stepovat zvířata v divočině."

Naučte se stopovat. Ale ta představa lišek a medvědů s oplechovanými botami a buřinkami na stranu je lepší.
    HELA
    HELA --- ---
    Jdu kolem klece a koukám, jak se myška má... ta myška, co mi sedí na rameni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam