• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEA: pastelový drdol mi dřív držel, ale kartáček mám moc tlustý.
    ALEA
    ALEA --- ---
    MAR_TINA: dostatečně dlouhé vlasy ano.
    Když jsem měla vlasy do pasu a delší, tak mi pravidelně ničily gumičky a spony tím, jak byly těžké. Ale existuje drdol, který jde udělat s jakoukoli tyčkou... Teoreticky... Hřeben je většinou tlustej, většina nožů a šroubováků (a jiného nářadí) špatně vyvážená, ostrá nebo těžká... Ale tužka, kartáček, vidlička nebo podobně fungují. Jen se lidi dívají dost divně...
    Ale nevěřila bys, kolikrát jsem si do účesu zabodla pět propisek jen abych jich pak většinu půjčila lidem, co si zapomněli pisátko...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Doma na dnešek nahlášený výpadek elektřiny ve vybraných domech v ulici. Z domu vycházím ještě za plné elektrifikace, sedám do autobusu a jedu do práce. Během cesty se dostatečně rozednilo a řidič usoudil, že zhasne ve voze. Ha, říkám si, tak už to vypli!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ani jednou, ani dvakrát :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Nějak sem si dopřála volno mezi pracemi delší, než bylo záhodno a tak teď musím šetřit. I usmyslela jsem si, že nepojedu nakoupit jídlo, ale budu spotřebovávat zásoby doma. Nicméně u nákupáku jsem automaticky zastavila, pak chvíli zmateně koukala proč tam jsem, ale napadlo mě, že si teda aspoň koupím nějakou knížku. Protože výdaje za knihy asi nejsou na účtu poznat, nebo co...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kartáčkem na zuby vlasy nesepneš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kartáčkem na zuby vlasy nesepneš.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KENJIRO: já jednou lítal po bytě a hledal klíče ode dveří, a ty klíče jsem celou tu dobu držel v ruce:-))
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Včera jsem odešla z bytu s lžící na boty v ruce
    ALEA
    ALEA --- ---
    Byl to mozkový error ale v trochu jiném smyslu. V tiskárně se zasekl papír, což bylo potřeba řešit hned... kolegyně chtěla zastavit a přenastavit tisk, takže se mě ptala, co s tím... šéf mi řekl, instrukce, kam mám volat a přišel zkontrolovat, proč nejsem u té v tiskárny... A do toho mi zvonil mobil, protože kurýr s nákupem byl za dveřmi.

Z vnitřního pohledu jsem měla mírné zatmění, mozek hlásil error, přetížení a já se snažila nějak zastavit a zorientovat, co dřív...
    Z vnějšího pohledu jsem se uprostřed kanceláře točila do kolečka, škubala se postupně do několika směrů, jako bych chtěla vyrazit, ale se slovy "ano, jistě, hned" se otáčela dál... trvalo mi minimálně tři kolečka než jsem se odsekla...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Tak schválně: kdo běhal půl hodiny po bytě a hledal klíče, aby mohl zavřít trezor, než mu došlo, že musejí být ve dveřích od toho trezoru, protože když je otevřenej, tak ten klíč nejde vytáhnout?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIMETA: Tohle se mi onehdá stalo s vytištěnou mapou (hráli jsme s dětma nějakou bojovku ve Stromovce). Ale už po dvou pokusech mi došlo, že to asi nepůjde :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CASTROL: To strašně nasere :(((
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Včera mě vzbudil můj můj mozek, když mi připomněl, že jsem asi ve středu při podávání důležitého grantu zapomněla úplně na konci zmáčknout tlačítko PODÁNÍ. Vystřelila jsem z postele a letěla se do systému podívat, jestli se nemýlí. Měl bohužel pravdu. Termín podání žádosti byl do čtvrtka do 12,00. Takže hodiny práce v háji, možnost mít prachy na další podporu našich ukrajinských uprchlíků taky. Nechápu, že mi to ten hajzl nepřipomenul, když jsem žádost podávala! Nechal mě to podepsat a dělal že už jako dobrý. Nesnáším ho, od včera mi furt připomíná, jak jsem to podělala
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Delší dobu jsem nemusela použít navigaci v mobilu, až včera.
    Dobře, grafika trochu jiná, ale proč zrušili hlasovou nápovědu? Dvakrát jsem trochu kufrovala.
    Aha, ono je lepší si vypnout tichý režim!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LIMETA: Já to chápu, to rozlišení asi stálo za houby... wait what? 🤭
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Právě jsem si pohybem dvou prstů chtěla přiblížit obrázek v papírové knížce... A nic!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ISCH: já zas odlinčovací pěnou :))
    ISCH
    ISCH --- ---
    MADIETTA: "Odčervovací pěnou? What?"
    Aha.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Dělám si včera večeři. Vytáhnu si tortilla placky, plátkovaný sýr, zeleninu.
    Jdu znovu do ledničky, hledám sýr. Hledám. Hledám. Není tam. VždyŤ jsem ho přece předvčerem nesežrala celý, kam jsem ho založila?
    Proberu všecky poličky v ledničce včetně suplíku. Tak nic. Tak si udělám něco jiného a tortilly budou místo chleba jako příloha.
    Obrátím se k lince.
    Aha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam