• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ZETOR_13: :-D
    kamarád takhle jednou přišel z tahu a nemohl najít boty ráno, ale zato měl v botníku tašku se čtyřma pivama, tak ho napadlo kouknout do ledničky a boty byly položené na ní :-D
    Ono to pak ještě pokračovalo - ten den byla sobota a my pokračovali v tahu, takže večer, když jsme byli u něj, tak on a jeho přítelkyně vařili špenát, ale jak jsme měli všichni vypito, tak místo česneku tam dali cibuli a to navíc nebyla cibule normální, ale cibulky tulipánů, co měla jeho máti, ten týden na dovolené, ve špajzu. :-))
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ha, to mi pripomnelo a filtr mlci: kdysi davno, kdyz moje manelka byla jeste pritelkyni, jsem se s ni strasne pohadal, ze musela mit doma milence, protoze ty boty v predsini nejsou moje. Zapirala, zatloukala, ale boty byly jasny dukaz. Vecer predtim jsem byl u kamarada, cas na to mela. No az nekdy pozde odpoledne se kamos zacal shanet po svych botach a resil, proc ma doma misto nich nejake cizi. To vite: alkohol, tma v predsini, abych nikoho nevzbudil. Cerne nazouvaci boty, jako cerne nazouvaci boty. Velikost sedela. Dlouho jsem se omlouval...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ELLIE: Jo, to mi připomnělo den před lety, když jsem jel na služebku, montovat servery, tak teprve na místě, když jsme vystoupili z auta, si kolega všiml, že na pravé noze mám světle modrou adidasku a na levé černou NewBalance. A prej - jestli to je teď nová móda.
    Prdlajs, akorát sem si nad ránem nerozsvítil v předsíni a obul si každou botu z jiného páru. Pohodlný to bylo, nic mě netlačilo, ve tmě jsem nezaregistroval chybu :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ILIEN: Můj třináctiletej syn teď nedávno odešel z bytu s lžící na boty V BOTĚ... 😂
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: to já jich zlomila mraky... Pár je zlomených tak, že je stále používám :-D jsou dobrý do spon, kde byla levná slitinová tyčka, co se o moje vlasy taky zničila...
    Taky lámu skřipce. Nevím jak, prostě vlasy s některými úplně nesouhlasily, tak sežraly zub nebo dva.

Ale před dvěma lety jsem zkusila zkrátit vlasy a sice rostou, ale pořád to je ještě málo...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEA: Štípnout se mi je ještě nepodařilo. Ani to moc neutahuju, a vlasy mám sice dlouhé, ale zase nikterak extrémně husté, takže nebudou ani tak těžké...
    ALEA
    ALEA --- ---
    ALEA: vlasy posouvat, točit či padat... Tím myslím celý účes nebo jednotlivé prameny z účesu.

Teď jsem si představila titulek "jídelní hůlky způsobují padání vlasů"... I když to je možná jen error mého mozku.
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: velikostně ano, ale štípou se a ty třísky bývají ostré...
    S mými vlasy buď utáhnu uzel pořádně a hůlky občas prasknou a nebo se mi začnou vlasy posouvat, točit či padat.

Nejlepší jsou dřevěné hůlky do vlasů, co mi koupila sestra (jsou kratší než jídelní, lehce tvarované a drží skvěle a jsou pevné) nebo kovové jehly (nejlepší mám z Gracielly, šperkařství, protože používají rozumný kov. Dost často se jinak dělají ze slitiny, která se láme nebo ze železa, co je moc těžké na "ozdobě" a divně se pak převažuje a vypadává).

Ale když máš v batohu pár hůlek nebo pastelek navíc pro případ zlomení, tak jsou jídelní hůlky a t reklamní tužky asi nejlevnější :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEA: Nejlepší jsou na to jídelní hůlky. Už nějakou dobu uvažuju, že máti odcizím ty hezké barevné, co si nakoupila a stejně je nikdy nepoužije.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEA: pastelový drdol mi dřív držel, ale kartáček mám moc tlustý.
    ALEA
    ALEA --- ---
    MAR_TINA: dostatečně dlouhé vlasy ano.
    Když jsem měla vlasy do pasu a delší, tak mi pravidelně ničily gumičky a spony tím, jak byly těžké. Ale existuje drdol, který jde udělat s jakoukoli tyčkou... Teoreticky... Hřeben je většinou tlustej, většina nožů a šroubováků (a jiného nářadí) špatně vyvážená, ostrá nebo těžká... Ale tužka, kartáček, vidlička nebo podobně fungují. Jen se lidi dívají dost divně...
    Ale nevěřila bys, kolikrát jsem si do účesu zabodla pět propisek jen abych jich pak většinu půjčila lidem, co si zapomněli pisátko...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Doma na dnešek nahlášený výpadek elektřiny ve vybraných domech v ulici. Z domu vycházím ještě za plné elektrifikace, sedám do autobusu a jedu do práce. Během cesty se dostatečně rozednilo a řidič usoudil, že zhasne ve voze. Ha, říkám si, tak už to vypli!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ani jednou, ani dvakrát :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Nějak sem si dopřála volno mezi pracemi delší, než bylo záhodno a tak teď musím šetřit. I usmyslela jsem si, že nepojedu nakoupit jídlo, ale budu spotřebovávat zásoby doma. Nicméně u nákupáku jsem automaticky zastavila, pak chvíli zmateně koukala proč tam jsem, ale napadlo mě, že si teda aspoň koupím nějakou knížku. Protože výdaje za knihy asi nejsou na účtu poznat, nebo co...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kartáčkem na zuby vlasy nesepneš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kartáčkem na zuby vlasy nesepneš.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KENJIRO: já jednou lítal po bytě a hledal klíče ode dveří, a ty klíče jsem celou tu dobu držel v ruce:-))
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Včera jsem odešla z bytu s lžící na boty v ruce
    ALEA
    ALEA --- ---
    Byl to mozkový error ale v trochu jiném smyslu. V tiskárně se zasekl papír, což bylo potřeba řešit hned... kolegyně chtěla zastavit a přenastavit tisk, takže se mě ptala, co s tím... šéf mi řekl, instrukce, kam mám volat a přišel zkontrolovat, proč nejsem u té v tiskárny... A do toho mi zvonil mobil, protože kurýr s nákupem byl za dveřmi.

Z vnitřního pohledu jsem měla mírné zatmění, mozek hlásil error, přetížení a já se snažila nějak zastavit a zorientovat, co dřív...
    Z vnějšího pohledu jsem se uprostřed kanceláře točila do kolečka, škubala se postupně do několika směrů, jako bych chtěla vyrazit, ale se slovy "ano, jistě, hned" se otáčela dál... trvalo mi minimálně tři kolečka než jsem se odsekla...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Tak schválně: kdo běhal půl hodiny po bytě a hledal klíče, aby mohl zavřít trezor, než mu došlo, že musejí být ve dveřích od toho trezoru, protože když je otevřenej, tak ten klíč nejde vytáhnout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam