• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám jeden dvojitej, ale naštěstí tím správným směrem.

včera v noci jsem si uvědomila, že jsem při pátečním chaotickém odjezdu na chalupu zapomněla nasypat kočce extra dávku granulí.
    domů jsem dojížděla s hrůzou, že jsem tu chudinku zabila (realisticky, tlustá je dost a za dva dny by rozhodně hlady neumřela, ale!!!)
    tak misku měla vrchovatou, vody taky dost - ovšem já si stále nedovedu vybavit, kdy jsem jí to chystala. prostě zero recollection.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nasadit si ochranou přilbu a snažit se přetáhnout přes hlavu mikinu - ehm...

Nejenže jsem si připadal jako k*kot, ale i jsem tak vypadal : D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    titulek "Z krevní plazmy..." a já si říkám:"Né, kua né, mě nezajímá, co je z Kazmy"
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    jednou provždy, Světozor a Lucerna jsou dvě RŮZNÝ pasáže

ale zase je to blízko aspoň
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Souložní objednávky..?! Aha - Soutěžní objednávky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Není špatné poslouchat během vyřizování mailů slovenské podcasty. Ale je dobrý při tom nepsat do českých mailů některá slova slovensky.
    PLECH
    PLECH --- ---
    VIDA: vida!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Volám někam do call centra. Pani super, se vším pomohla. Při loučení si řikám, že takhle po telefonu řikaj nějakej jinej pozdrav než "na shledanou", protože je to takhle jen audio, že jo. Takže radostně zahlásim "na viděnou".
    ISCH
    ISCH --- ---
    Jdu spát, vcházím do ložnice, nasadím masku na oči, rozbiju si hubu postupně o odhozené kalhoty, bačkory a pak mi dojde, že jsem si jí taky mohla nanadat až v posteli...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HNILOB: omluvil ses jim pak?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Po sto letech jsem si nevzal kolo a sel pesky. Vylezu ze supermarketu a minutu hledam a nadavam na vsechny zlodeje celeho sveta!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přestalo mi fungovat dálkové ovládání od garáže. Řekla jsem si, no co se divím, už ho mám deset let, tak holt už dosloužilo, a volám správci, jestli můžu dostat nové.

Řekl, jestli nechci napřed zkusit vyměnit baterie.

Vůbec mě nenapadlo, že ta věc má baterie. Nevím, na co jsem si celou dobu myslela, že to funguje, asi na kosmickou energii.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Kmotři z Německa za nízké ceny!
    WTF? Už i mafiány si budeme dovážet a ještě z Německa?
    K moři z Německa za nízké ceny!
    Jo tak to joo...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    musel jsem v práci řešit něco venku, no tak zamknu dveře dole ve vestibulu a nalepim tam cedulku s telefonním číslem

vrátim se asi za 40 minut a při odemykání zjistim, že jsem ale nechal otevřený takový ty posuvný dveře na fotobuňku:))) Takže kdokoli šel okolo, tak se před ním otevřela "celá stěna" jak v Sezame otevři se. To jsem tam mohl místo čísla na bočních dveřích nechat nápis "ZLODĚJI VÍTEJTE"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chodím takhle po kanclu a říkám si, že mě něco sem tam praští do zezadu kolen. Jako bych měla ocas... ale ten přece nemám, nemá mi kde co čouhat nebo plandat (kšandy nenosím, co jiného by to mohlo být?).
    No, tak jsem se nenápadně prohmatala a zjistila, že jsem si ráno strčila do zadní kapsy klíček od skříňky (s takovým tím... lanyard se tomu říká) a pak na to zapomněla. A ono se to sem tam připomínalo. Ale jako ulevilo se mi, už jsem si říkala, že hrabe.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: DIeta? :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    AUDIAC: Zítra asi budu po dlouhé době snídat ;-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    AUDIAC: jojo, vím že to tak taky jde. Ale s proteinovým práškem a javorovým sirupem co jsem měl nachystaný vedle by si to asi moc nesedlo :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    RAHUF: Náhodou ovesná kaše naslano je můj novej snidanovej favorit - příště na to dej pár plátků vypečený slaniny, volský oko nebo zastřený vejce dle míry hipsteřiny a je to mnohem lepší, než by se zdálo. Mlsouni pak přidaj hoblinky parmezanu a petrželku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam