Včera jsem zastavil na benzince pro kávu, vyhazuji bordel ze dveří a koukám na sedačku spolujezdce, kde je také nějaký bordel, tak vyhazuji i ten, vrátím se s kávou a koukám kde mám tu jednu pecku od sluchátek, co jsem nechal na sedadle spolujezdce, koukám na ten koš a je mi to jasné, takže na benzínku pro pytel a rukavice a přeházení celého plného koše, protože to sluchátko spadlo samozřejmě úplně dolu.
Dnes ráno klasika konvicka na kávu, ale standardně ji rozebírám a dávám novou, ale tu jsem včera již výjimečně vyčistil a žena ji výjimečně složila, takže ráno mozek dal příkaz k odsroubování vršku konvicky, namleti kávy a nasypání kávy, jak viděl to sitko již v konvičce, tak jasně voda tam už je (jako vždy), takže nejdříve upadlo to plastové držátko, jasné už bylo načlé (děláme na plynu a když se blbě postaví…) stále na to čumím a říkám si ze to nějak smrdí a chci se kouknout jestli již káva nepřešla, tak beru za ten plastový vršek a ten mi zůstal v ruce :)) V tu chvíli to mozku dochází, ze tam není voda a konvicka (těsnění apod) je roztavená.
Ještě, že uz sedíme na letišti a snad krom zpožděného letu se nic jiného nenastane.