• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Udělal jsem si před 2 dnama bylinný vejvar na ten humus, co se mi udělal na kůži.
    Mno, nechutná to jako kafe :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ELLIE: no praave, aby si nemysleli, ze je podeziram...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: To tě napadlo správně, to se říká, "asi se upeču!", když je člověku vedro :D Ale v kontextu pizzerie to zní podezřele.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SALVATOR: a jeste kdybych ho vyvezla ve vanicce misto v kocarku...no ano, to by se mohlo stat
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: No, a pak jestli nahlásit, že se upotilo, nebo utopilo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEDELAVLOKALE: Tak kdyby se fakt hodně potilo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Rikam v pizzerii, ze na tu pizzu s sebou pockam venku, protoze mam dite v kocaru, tak aby se mi uvnitr neutopilo (protoze vevnitr bylo fakt pretopeno). No dlouho jsem venku premyslela, jake to dite vlastne melo byt a napadlo me upecene. Ze taky mohlo byt prehrate me napadlo az ted, kdyz to sem pisu.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dneska jsem dostal chuť k snídani na toast s pomerančovou marmeládou, kterou jsem si přivezl z Anglie. Jenže jsem doma neměl žádný toastový chleba, tak jsem se vypravil do obchodu.
    A když už tam jsem, měl bych si koupit něco k obědu - třeba rybu, tu jsem ještě tenhle týden neměl. A mají levné kuřecí maso, tak nakoupím ještě klobásu a zeleninu a udělám si na příští týden gumbo. A levné Salko a vajíčka, tak udělám vaječný koňak. A ještě zavolám mámě, jestli něco nepotřebuje vzít...

Co myslíte, když jsem ten nákup za tisíc korun dával do auta, byl v něm ten toastový chleba?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Tak ja ted precetla "Snídaně do postele" jako "Sáhni mi do prdele" .. Jdu spat :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    doufám že mi mozek nabootuje, tohle jsem četl jako Diana a aceton, říkám si wtf

File:Giuseppe Cesari - Diana and Actaeon - Google Art Project.jpg - Wikimedia Commons
    https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Giuseppe_Cesari_-_Diana_and_Actaeon_-_Google_Art_Project.jpg
    E2E4
    E2E4 --- ---
    jsem si myslel chm, nekdo reagoval facepalm emoji

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Jsem na chalupě....za oknem sněží, v kamnech praská, kočky si hrajou, poslouchám ČRo Sever a všechno je takový pěkný...

Po chvilce si řikám, že je divný, že i na ČRo (Český Rozhlas) převzali ten nechutnej zvyk Evropy 2, vše prokládat rolničkami, kolem vánoc...

Došlo mi to až u třetí písničky, kdy Karel Hála doprovozen rolničkou už byl na mě moc a šla jsem blíž k radiu, jestli nemám haldy.

Haldy nemám, zapomněla jsem, že jsem kočkám přivezla set děrovaných kuliček s rolničkou na hraní a ty dvě to tomu poctivě nakládaly!
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Rano prisel sef do nasi kancelare a ze potrebuji neco probrat, az budu mit chvilku. Tak byla jsem na neschopence, potrebuju si par veci aspon precist, takze chvilku zrovna nemam. Za 10 minut telefonat, ze kdy teda prijdu, ze na me cekaji. On nerikal "az budete mit chvilku". On rikal "co nejdriv". Kolegove mu to presvedcive dosvedcili. Muj hodny mozek se errory pokousi chranit pred zbytecnym stresem :-D
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Melu ořechy na kuchyňském robotu. Nasypu, zapnu, stroj pracuje, hučí, akorát namleté ořechy nikde, prostě se nesypou z otvoru, kudy se sypat mají. Přitlačim píst, ale nic z toho.
    Mlela jsem je samozřejmě tupou stranou toho kovového strouhacího kolečka. Bylo takové teploučké, to kolečko, když jsem robota skládala znova a správně.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SABRIEL13: Par rokov dozadu som cele skupinove rehabilitacne cvicenie rozmyslala nad tym, ze ma ta fyzioterapeutka nejaku divnu cestinu. Az potom v satni mi docvaklo, ze to bola vlastne slovencina.

A to je to moj rodny a hlavny jazyk. :) Ta vacsina zivota v Cechach ocividne zanechala vacsie stopy, ako som si myslela.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jako... když jsem si to teď otevřela z odkazu od Sabriel, tak jsem byla prostě přepnutá do češtiny (mám obvykle ke každému člověku přiřazený nějaký jazyk a Sabriel je v české kolonce) a znělo mi to fakt divně, takže se jí asi moc nedivím:D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SABRIEL13: já už dávno zjistil, že mezi češtinou a slovenštinou nerozlišuji. Jednou jsem si četl Čapkovu "Válku s mloky", a teprve když jsem ji dočetl a manželka, která ji viděla na stole, se mě zeptala, jestli ji máme i česky, jsem si všiml, že to je "Vojna s mlokmi" :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    SABRIEL13: já jsem takhle pravidelně zažívala šok v tramvaji v Praze, když jsem přijela z Německa.. vůbec jsem nerozuměla jakým jazykem lidi mluví. Měla jsem mozek nastavený na němčinu a bylo to úplně nesrozumitelný.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    TRISSIE: palacinky je nutne delat na dvou panvich zaroven. Pak cloveka prejdou tyhle choutky nekam odbihat... A je i driv hotovo :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Já to ale dělám běžně, na nyxu i v reálu. Každopádně pardon, netušila jsem, že by někomu mohla vzniknout i újma :")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam