• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    EFFILA: Som si hovorila, ze ake fajne dinosaury :D
    MARI
    MARI --- ---
    Na Štědrý večer syn (5 let) měl červené tričko s potiskem perníčků a mladší 2,5 se stejným vzorem kalhoty... Ráno nevyspaná (mám kašel a mladší měl noční děsy, takže peklo noc a nevyspání značné) jsem si šla dát sprchu, a když jsem se sušila ručníkem, koukám na to synovo triko vedle umyvadla a zasnila jsem se, jak to klukům včera slušelo... no, ani nevím jak, už jsem tričko brala do ruky, že si ho oblíknu a bylo mi divné, že je nějaké malé a asi se do něj nevejdu. Tak ještě že jsem se zamyslela nad starším synem a ne nad tím mladším, ty kalhoty byly hned vedle... :D
    SAL
    SAL --- ---
    HRAFNAIN: Konečně někdo! Manžel se mi každý Boží hod směje, že snídám vánočku s máslem a pikantním salámem. Případně se šunkou a sýrem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Mě ani na okamžik nenapadlo, že by ta kočka mohla být i zepředu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    EFFILA: To jsou humory z počátku věků, to neřeš...
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    PISKVOR: neznam, tohle jsou krajovatka Simon's cat
    Vykrajovátko Simon's cat 101068 od 399 Kč - Heureka.cz
    https://vykrajovatka.heureka.cz/vykrajovatko-simon-s-cat-101068/#prehled/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EFFILA: radši to maž nutelou
    A dík za tip, tohle vykrajovátko mám
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    EFFILA: goatse.cat?!
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Kdysi jsem byla lina vymalovavat a zdobit pernicky a tak z kocicich ksichtiku, jsem udelala kocky ze zadu a jen teckou udelal ritni otvor.
    Letos jsem potrebovala udelat par kocicich lineckych, ale uz rovnou mi bylo hlaseno, at se opovazim vyrezavat otvor, ze po namazani cervenou marmeladou by to bylo echt na hrane

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Linecke je asi letos zaklete.
    Ja jsem si "usetrila cas", prece to nebudu vykrajovat, nadelam kosoctverce radylkem. Zadne tvary, zadne zbytkove prevalovavani...
    Jenze ony se ty kosocterce a ctverce od oka opravdu dost blbe parujou a slepujou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Letos jsem u nas delal linecke ja. Vyvalet, vykrajet a - nojo, cim tu diru? Brckem, jasne! Mel jsem z toho objevu takovou radost ze jsem ty diry rovnou nadelal i do spodnich dilu. Tak mame letos linecke donuty. Co uz
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Už je teď pro tebe pozdě, ale lidé, kteří šli na práva, protože jim nešla matematika, zjistili, že jdou udělat díry dodatečně do koleček čerstvě vytaženejch z trouby:-).
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    TRISSIE: klid, bez der to delam uz leta, protoze je to proste snazsi. Mezi me kazdorocni vanocni errory patri nadavani na vanocku s tim, ze pristi rok udelam jen mazanec. Stejne testo, stejna chut, mene prace. Presto mam zase vanocku. Loni jsem se navic zarekl, ze uz seru na br. salat, protoze k nemu ma kazdy pribuzny pripominky. Takovy hromadny mozkovy error - folie en masse. Napriklad vadil hrasek, jenze ne kvuli chuti, ale protoze je zeleny. Nekomu zase vadi cerstva korenova zelenina a chtel by to z konzervy, dalsi se pta jestli by majoneza nesla nahradit jogurtem. Moc/malo horcice/cibule/nakladacek... Nakonec se ukazalo, ze kdyz ho neudelam, tak nebude a vsichni ho vlastne chteji. Jen co me ukecali a zacal jsem ho delat, tak prisla otazka, jestli by to neslo bez vajec. Tak letos opravdu naposledy... ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    poprali mi stastne a vesele

a ja odepsal, ze diky, vam raky!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To nevadí, to se dá slepit i bez díry a chutná to stejně:)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    AUDIAC: to ne, ale vánočka s trvanlivym salámem je kupodivu výborná věc

pravda. nebyl to tenkrát na horách úplně mozkovej error, spíš z nouze ctnost
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AUDIAC: ne, ale zato jsem včera upekla várku koleček bez díry :-)

krásné Vánoce i Tobě! :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Už jste někdy promazávali linecký hořčicí?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    ADELHAIDA: až jednou přijde vzpoura strojů, tebe ušetří
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Právě jsem nechala robotickému vysavači rozsvíceno v předsíni "aby se nebál".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam