• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    PALEONTOLOG: to je jasny, ty mam prece, logicky, ve struhadle v kuchynsky lince ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hlavne nestrkat penize ani drogy do knizek 8-/
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    SHARKIE: to je moje klasika. Neco nekam polozim a lezi to tam nerusene nejakou dobu. Ale obcas me chytne zachvat a uklidim to na nejake logicke misto. Bohuzel uz za 2 hodiny po uklidu nejsem schopna rozklicovat sve myslenkove pochody a pak musim prohledat cely byt.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: takhle pravidelně hledám všude možně pracovní kalhoty poté, co nastane výjimečná situace, kdy je po vyprání nevezmu na sebe, ale uložím do skříně vedle dalších kalhot.
    KAERI
    KAERI --- ---
    SHARKIE: Z podobného soudku jsem na Štědrý den hystericky pobíhala po bytě a hledala balíček, co nám přišel poštou od bráchovy rodiny, abych ho mohla přidat pod stromek. Podívat se, jestli jsem ho tam náhodou už nedala hned po obdržení, mě napadlo až zhruba po hodině, kdy jsem obrátila naruby šuplíky s ponožkama, botník a jiná vysoce pravděpodobná místa. Bylo to prostě až příliš rozumné, než abych to od sebe čekala.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Posledných pár mesiacov som doma priebežne znovu a znovu hľadala stratené knihy o japonskom vyšívaní. 2 krát som dokonca komplet preskladala fakt veľkú hromadu tých, čo čakajú na miesto v novej knihovni. Nikde neboli a tak som sa už zmierovala s tým, že proste až dokončím reorganizáciu, holt ich prinajhoršom kúpim znova.

Teraz mi padli oči do poličky, kde je iná podobne tvorivá literatúra a všetky tam krásne stoja vedľa seba. Za celú dobu ma nenapadlo ani raz pozrieť na to jediné miesto, kam by som ich po nájdení v tej nespracovanej hromade stejne nakoniec uložila.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Mě taky ne. Uff, a dalo mi hodně práce, než mi došlo, co bylo míněno tím ksichtikem, a než jsem si ji představila "správně".
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    EFFILA: Som si hovorila, ze ake fajne dinosaury :D
    MARI
    MARI --- ---
    Na Štědrý večer syn (5 let) měl červené tričko s potiskem perníčků a mladší 2,5 se stejným vzorem kalhoty... Ráno nevyspaná (mám kašel a mladší měl noční děsy, takže peklo noc a nevyspání značné) jsem si šla dát sprchu, a když jsem se sušila ručníkem, koukám na to synovo triko vedle umyvadla a zasnila jsem se, jak to klukům včera slušelo... no, ani nevím jak, už jsem tričko brala do ruky, že si ho oblíknu a bylo mi divné, že je nějaké malé a asi se do něj nevejdu. Tak ještě že jsem se zamyslela nad starším synem a ne nad tím mladším, ty kalhoty byly hned vedle... :D
    SAL
    SAL --- ---
    HRAFNAIN: Konečně někdo! Manžel se mi každý Boží hod směje, že snídám vánočku s máslem a pikantním salámem. Případně se šunkou a sýrem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Mě ani na okamžik nenapadlo, že by ta kočka mohla být i zepředu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    EFFILA: To jsou humory z počátku věků, to neřeš...
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    PISKVOR: neznam, tohle jsou krajovatka Simon's cat
    Vykrajovátko Simon's cat 101068 od 399 Kč - Heureka.cz
    https://vykrajovatka.heureka.cz/vykrajovatko-simon-s-cat-101068/#prehled/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EFFILA: radši to maž nutelou
    A dík za tip, tohle vykrajovátko mám
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    EFFILA: goatse.cat?!
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Kdysi jsem byla lina vymalovavat a zdobit pernicky a tak z kocicich ksichtiku, jsem udelala kocky ze zadu a jen teckou udelal ritni otvor.
    Letos jsem potrebovala udelat par kocicich lineckych, ale uz rovnou mi bylo hlaseno, at se opovazim vyrezavat otvor, ze po namazani cervenou marmeladou by to bylo echt na hrane

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Linecke je asi letos zaklete.
    Ja jsem si "usetrila cas", prece to nebudu vykrajovat, nadelam kosoctverce radylkem. Zadne tvary, zadne zbytkove prevalovavani...
    Jenze ony se ty kosocterce a ctverce od oka opravdu dost blbe parujou a slepujou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Letos jsem u nas delal linecke ja. Vyvalet, vykrajet a - nojo, cim tu diru? Brckem, jasne! Mel jsem z toho objevu takovou radost ze jsem ty diry rovnou nadelal i do spodnich dilu. Tak mame letos linecke donuty. Co uz
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Už je teď pro tebe pozdě, ale lidé, kteří šli na práva, protože jim nešla matematika, zjistili, že jdou udělat díry dodatečně do koleček čerstvě vytaženejch z trouby:-).
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    TRISSIE: klid, bez der to delam uz leta, protoze je to proste snazsi. Mezi me kazdorocni vanocni errory patri nadavani na vanocku s tim, ze pristi rok udelam jen mazanec. Stejne testo, stejna chut, mene prace. Presto mam zase vanocku. Loni jsem se navic zarekl, ze uz seru na br. salat, protoze k nemu ma kazdy pribuzny pripominky. Takovy hromadny mozkovy error - folie en masse. Napriklad vadil hrasek, jenze ne kvuli chuti, ale protoze je zeleny. Nekomu zase vadi cerstva korenova zelenina a chtel by to z konzervy, dalsi se pta jestli by majoneza nesla nahradit jogurtem. Moc/malo horcice/cibule/nakladacek... Nakonec se ukazalo, ze kdyz ho neudelam, tak nebude a vsichni ho vlastne chteji. Jen co me ukecali a zacal jsem ho delat, tak prisla otazka, jestli by to neslo bez vajec. Tak letos opravdu naposledy... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam