• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Mimochodem jeden muj korporatu neznaly kamarad mel jednou mozkovy error a nemohl si vzpomenout, jak se rekne "tym", "jednotka" nebo "oddeleni". Takze z nej vylezl dotaz cosi ve smyslu "pavilon energetiky je teda ve ctvrtem patre"?
    Ano, od te doby mame na dverich tabulku "Pavilon energetiky":)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ostrovni Hutiove se citi dotceni! (diky, prave jsi mi vymyslela pro nazev nasi pracovni skupiny v ostravskych hutich:)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    cože? Boj o přežití ostrovních Hutiu doprovází střet ocelářskych magnátů? aha špatně jsem to přečetla.. Boj o přežití ostrovních hnutí ..... aha zase špatně .. boj o přežití ostravských hutí :D
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-boj-o-preziti-ostravskych-huti-doprovazi-stret-ocelarskych-magnatu-242991#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest242_shorts_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    ILTU
    ILTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: 100 bodů!!! 😍
    ILTU
    ILTU --- ---
    ADELHAIDA: To já dělám taky, stejně se snaží vždycky zdrhnout za mnou. Nebo pod gauč. ;-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Tak jsem vyrazila se psem a po chvíli jsem s hrůzou zjistila, že jsem asi pustila vodítko a on mi utekl. Naštěstí se rychle našel. Doma. Protože jsem ho zapomněla vzít s sebou.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ETERNITY: Jo, jeden taky som nasla v lete zabudnuty este z tych minulych Vianoc a presunula ho na lepsie miesto.

Snad sa objavi do tych dalsich. :)
    MCD
    MCD --- ---
    ETERNITY: Pokud to nebylo štěňátko...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem takhle u stromečku komentovala, jak maj ty děti spoustu novejch krámů, ještě že aspoň tomu nejstaršímu už můžeme dávat...
    a pak jsem se nenápadně dekovala do pracovny tisknout dárkový poukaz na kurs vaření a pak jsem ho "náhodou našla" zapadnutý pod pohovkou. Holt dárek pořízený už v listopadu, no :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ETERNITY: to je tradice u nás v rodině - prakticky vždycky to dělala máma - prostě ty dárky schovávala tak, že je nenašla ani ona sama. A to v době, kdy už jsme vážně byli dospělí a co přinee ježíšek nehledaly. Mimo jiné to vedlo k tomu, že vánoce po té, co zemřela a vyklidili jsme skříně byly i s dárky od mámy.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    SILVEIG: což mi připomíná, jak jsem v roce 2016 pořídila jako dárek vstupenky do kina. Už jsem je nikdy nenašla.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ETERNITY: letos se u nás nadělovalo i 25.12. (ano, zapomněla jsem na hlavní, a moc chtěný dárek - a neměla jsem ho ani zabalený).
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Stava se vam taky, ze nejaky darek koupite, hodite do skrine, zapomenete na nej a najdete ho nezabaleny po vanocich?
    No... alespon mam vyresene dubnove narozeniny.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VELCORO: nojo, copak Japonci!:))) ale ty jejich velikosti by nam asi nesedly
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    HAR4NT: To uz nekde v Japonsku urcite maj :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VELCORO: dira na trhu: BT uchostoury s reprackama:)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    PALEONTOLOG: Znam, kdyz jsem jeste platil najem, tak jsem sam s vozralym sebou hral takovou hru, ze jsem si schovaval veci nekam do pici a jestli to moje strizlivy ja najde. Hele nikdo nevymysli lepsi skryse nez clovek co je total mimo.
    No a jednou jsem se hecnul, ze si schovam prachy na najem. Hehe, hrozna prdel tehdy. mam doma asi 2k knizek a vsechny jsem je projel dvakrat, dival jsem se vsude kamo a nic. Po pul roce jsem nakopnul zidli u kompu a naspodku byla prilepena obalka s prachama z toho vecera.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Jdu ze sprchy, dam si velky sluchatka, slysim hudbu, chci si vycistit usi, sundam sluchatka, neslysim hudbu, nandam sluchatka, chci si vycistit usi. Dvakrat jsem to udelal kamo.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PALEONTOLOG: Ja jednu obalku s peniazmi nasla v knihe nedavno. Ci tam bola od minulych Vianoc, alebo predchodzich, netusim. :)

Tieto som to uz hodila rovno do penazenky.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    PALEONTOLOG: to je jasny, ty mam prece, logicky, ve struhadle v kuchynsky lince ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam