• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: i --> l (L), č --> ě
    ILTU
    ILTU --- ---
    QUANTI: Cože?!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    QUANTI: Sebejistý a vyrovnaný... Chytrý a vytrvalý... Příjemný... Velice aktivní... To zní dobře. Žít pinč je můj novej plán! ;)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Doopravdy, dokonale a pinč. Pinč..? Jo aha, OCRko.

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    V půlce prosince jsem se vrátila z dovolené. Od té doby jsem v pracovním procesu (i mezi svátky) a až tento týden jsem si uvědomila, že jsem v telefonu nevyměnila SIM kartu, kterou jsem si na dovolené pořídila, zpátky za SIM kartu pracovní. Říkala jsem si, jak je hezké, že nikdo nic nepotřebuje.
    Klid tento týden narušil až kolega, který má i moje soukromé číslo.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Hmm, to HP na pyžamu asi neznamená Hewlett-Packard. Když je u H a P ten blesčík a na tričku bílá sova. Ale pořád mám tendence říkat "to pyžamo s HáPéčkem chceš taky vyžehlit?"
    Harry Potter a garáž v křemíkovém údolí...
    ILTU
    ILTU --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ostrovní Hutiové! 😍
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Mimochodem jeden muj korporatu neznaly kamarad mel jednou mozkovy error a nemohl si vzpomenout, jak se rekne "tym", "jednotka" nebo "oddeleni". Takze z nej vylezl dotaz cosi ve smyslu "pavilon energetiky je teda ve ctvrtem patre"?
    Ano, od te doby mame na dverich tabulku "Pavilon energetiky":)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ostrovni Hutiove se citi dotceni! (diky, prave jsi mi vymyslela pro nazev nasi pracovni skupiny v ostravskych hutich:)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    cože? Boj o přežití ostrovních Hutiu doprovází střet ocelářskych magnátů? aha špatně jsem to přečetla.. Boj o přežití ostrovních hnutí ..... aha zase špatně .. boj o přežití ostravských hutí :D
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-boj-o-preziti-ostravskych-huti-doprovazi-stret-ocelarskych-magnatu-242991#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest242_shorts_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    ILTU
    ILTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: 100 bodů!!! 😍
    ILTU
    ILTU --- ---
    ADELHAIDA: To já dělám taky, stejně se snaží vždycky zdrhnout za mnou. Nebo pod gauč. ;-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Tak jsem vyrazila se psem a po chvíli jsem s hrůzou zjistila, že jsem asi pustila vodítko a on mi utekl. Naštěstí se rychle našel. Doma. Protože jsem ho zapomněla vzít s sebou.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ETERNITY: Jo, jeden taky som nasla v lete zabudnuty este z tych minulych Vianoc a presunula ho na lepsie miesto.

Snad sa objavi do tych dalsich. :)
    MCD
    MCD --- ---
    ETERNITY: Pokud to nebylo štěňátko...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem takhle u stromečku komentovala, jak maj ty děti spoustu novejch krámů, ještě že aspoň tomu nejstaršímu už můžeme dávat...
    a pak jsem se nenápadně dekovala do pracovny tisknout dárkový poukaz na kurs vaření a pak jsem ho "náhodou našla" zapadnutý pod pohovkou. Holt dárek pořízený už v listopadu, no :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ETERNITY: to je tradice u nás v rodině - prakticky vždycky to dělala máma - prostě ty dárky schovávala tak, že je nenašla ani ona sama. A to v době, kdy už jsme vážně byli dospělí a co přinee ježíšek nehledaly. Mimo jiné to vedlo k tomu, že vánoce po té, co zemřela a vyklidili jsme skříně byly i s dárky od mámy.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    SILVEIG: což mi připomíná, jak jsem v roce 2016 pořídila jako dárek vstupenky do kina. Už jsem je nikdy nenašla.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ETERNITY: letos se u nás nadělovalo i 25.12. (ano, zapomněla jsem na hlavní, a moc chtěný dárek - a neměla jsem ho ani zabalený).
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Stava se vam taky, ze nejaky darek koupite, hodite do skrine, zapomenete na nej a najdete ho nezabaleny po vanocich?
    No... alespon mam vyresene dubnove narozeniny.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VELCORO: nojo, copak Japonci!:))) ale ty jejich velikosti by nam asi nesedly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam