• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    1 plž? 1 plž? Nesnáším tyhle recepty. Proč pro nás blbý nenapíšou, jakej přesně druh plže?!?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: tak my zaměstnané matky holt musíme řešit věci co nejefektivněji!
    jako já, když jsem před Vánoci po cestě do servisu chtěla odstavit auto u zastávky MHD, protože už mi jel autobus domů.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAPINA: Rozkaz zněl jasně: vyhodit houbičku. Nebyl čas ptát se, kterou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přinesla jsem do kuchyně novou houbičku na nádobí, že starou vyhodím... akorát můj mozek vynechal mezikrok "uložit novou, uchopit starou", takže jsem přišla, suverénně otevřela koš a vyhodila tu novou.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Já si včera opět vyprala sluchátka... Mám je poměrně krátce... Místo sluchátek, co přestaly fungovat, když jsem je taky vyprala...
    Pořád nevím, jestli sluchátkům dělá hůř pračka nebo sušička...
    Ty minulé nepřežily až druhé vyprání/sušení...
    A ty současné jedno hraje lehce slaběji mi přijde...
    Není to schválně, ale je pravda, že když na mě vypadla ze sušičky krabička, tak sluchátka z ní byla na té studené chodbě dost příjemně teplá...
    Ale snad se jednou dostanu k tomu přestat věci ztrácet a zapomínat...
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    PAKOBYLKA_:: Připomnělo mi to mojí nevědomost, když jsem poprvé použil umyvadlo u tchána ve sklepě.
    Voda z kohoutku sice tekla, ale sifon pod umyvadlem nebyl dosud připojen (barák stojí nějakých 30 let).
    Tehdy jsem do umyvadla střední rychlostí vylil půl kýble s vodou, posléze slyšel divné žbluňkání, abych následně zjistil že mám mokré nohy a na další půl hodiny práci s vytíráním.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Mohlo to bejt prima zakonceni prima dne. Kdybych si do napusteny vany misto peny nevyklopila vedle pripravene cuba libre i s citronem. Koupu se v cole a rumu, piju k tomu vodu.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Dneska jsem se snazila narvat sluchatko do telefonu, nez mi doslo, ze si ho chci dat do ucha
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PAKOBYLKA_: To dělám běžně, když lovím věci zapadlé do sifonu umyvadla. Dám pod to kýbl, odšroubuju, vylovím, a co pak s tou vodou, že jo?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Praskla námvanička sprcháče a zatéká pod něj, tak tam je provizorně starý ručník a na něm starý plech. Kdo vzal plech s vodou a vylil ho do toho sprcháče? Ale tak zase máme vytřeno...
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: to bude nějaká bonusová funkce související s tématem klubu (náhodná odpověď)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Eh, to mělo být bez odpovědi, nevím, kde se tam vzala.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ILTU: Jedním z mých zlozvyků je, že se nerada převlékám a často to vyprokrastinuju třeba až do doby, kdy je čas se jít umýt a spát. Dneska jsem dovedla dítě domů, uklidila svetr do skříně, džíny hodila přes židli a tričko do koše na prádlo, vzala si pohodlné domácí šaty a plna uspokojení ze své pečlivostí si uvědomila, že budu muset jít ještě vyzvednout druhý dítě z kroužku 🤦🏼‍♀️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    "že na krmítko přiletěl drak"
    Kde, kde kde?? Hmm, dlask, chjo :(
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Sodastream ráno s půllžičkou sypkého vitamínu C je moje zimní klasika...a co se stane, když sypké C dojde? Hodím tam šumivou tabletu.... :-D
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Mně předevčírem takhle volala sousedka, že před barákem našla moji peněženku. Taky jsem přemýšlela, že bych jí cestou domů měla koupit kytku. ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zapomněla jsem si doma peněženku. Cestou domů přemýšlím, že bych vystoupila o zastávku dřív a šla si koupit nějaké ovoce.

Asi bych si to pak mohla odpracovat na kase třeba...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Zblbla z monitoru vsech moznych druhu jsem dneska synatora sprdla, at necumi do toho krbu tak zblizka, ze si zkazi oci.

(ony se tim teda mozna oci kazi taky, ale kdo kdy rad nekoukal do ohne, ze...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KID_MCHUTT: sem asi vozej něco jinýho, protože alkoholická i nealkoholická plechovka (tedy její obsah) chutnaj úplně stejně. Ale možná je to, v duchu tématu, jen něco v mém mozku. :-]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BAAL: já to omylem koupil ve Švédsku a hořce jsem litoval - čekal jsem, že se to chutí aspoň blíží a ono ne :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam