• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CROSS
    CROSS --- ---
    KID_MCHUTT: sem asi vozej něco jinýho, protože alkoholická i nealkoholická plechovka (tedy její obsah) chutnaj úplně stejně. Ale možná je to, v duchu tématu, jen něco v mém mozku. :-]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BAAL: já to omylem koupil ve Švédsku a hořce jsem litoval - čekal jsem, že se to chutí aspoň blíží a ono ne :(
    KULA
    KULA --- ---
    Co mi to tu šumí? Reprák? Snad je to jen nějaký drát po cestě. Co jsem kde kdy měnil, co kde na co má najednou vliv, CO TO JE ZA ŠUM?! Jo aha Cola v hrnku s ledem...šumí to holt jinak než ve skle! :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDARION: tahle jsem na vánoce kouoila medovnik, nesu ho do mrazáku a koukám, že už tam jeden je.
    Snědli jsme dva dílky a 1 a 5/6 medovníku nám zbývá.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BAAL: v Česku nevim, u nás na vsi v řetězci Migros, známém, tím, že neprodává alkohol (takže pivo nakupuju už jenom tam).
    ALDARION: mně to vybouchlo až po vytažení z mrazáku, poté, co jsem hlasitě zaklel, manželka zvědavě vešla do kuchyně, a... ale už jsem to ze stropu umyl. (Když to člověk vidí rozložený na tu mrznoucí a nemrznoucí složku, vyvolává to otázky, jestli to opravdu chci do sebe lejt (tedy ve stavu nezmraženém).)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    CROSS: Koupil jsem si mrazeneho kapra, na ktereho mam uz dlouho chut.
    Otevrel jsem mrazak a zjistil, ze jsem si ho mohl dat kdykoli. Jeden zapomenuty kapr tam je. Tak, jako vsechno, pokryty pivovou tristi. :,D
    BAAL
    BAAL --- ---
    CROSS: Kde se da koupit?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dám si nachladit pivko do mrazáku, jen na čtvrt hoďky.
    (…o tři dny později)

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jednou přijde den, kdy sousloví "poradní orgán" nepřečtu jako "pohlavní orgán".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALDARION: je suis pinč! :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    ATUARFIK: Ach, děkuji.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ILTU: i --> l (L), č --> ě
    ILTU
    ILTU --- ---
    QUANTI: Cože?!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    QUANTI: Sebejistý a vyrovnaný... Chytrý a vytrvalý... Příjemný... Velice aktivní... To zní dobře. Žít pinč je můj novej plán! ;)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Doopravdy, dokonale a pinč. Pinč..? Jo aha, OCRko.

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    V půlce prosince jsem se vrátila z dovolené. Od té doby jsem v pracovním procesu (i mezi svátky) a až tento týden jsem si uvědomila, že jsem v telefonu nevyměnila SIM kartu, kterou jsem si na dovolené pořídila, zpátky za SIM kartu pracovní. Říkala jsem si, jak je hezké, že nikdo nic nepotřebuje.
    Klid tento týden narušil až kolega, který má i moje soukromé číslo.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Hmm, to HP na pyžamu asi neznamená Hewlett-Packard. Když je u H a P ten blesčík a na tričku bílá sova. Ale pořád mám tendence říkat "to pyžamo s HáPéčkem chceš taky vyžehlit?"
    Harry Potter a garáž v křemíkovém údolí...
    ILTU
    ILTU --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ostrovní Hutiové! 😍
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Mimochodem jeden muj korporatu neznaly kamarad mel jednou mozkovy error a nemohl si vzpomenout, jak se rekne "tym", "jednotka" nebo "oddeleni". Takze z nej vylezl dotaz cosi ve smyslu "pavilon energetiky je teda ve ctvrtem patre"?
    Ano, od te doby mame na dverich tabulku "Pavilon energetiky":)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    IRA_PALMOVKA: Ostrovni Hutiove se citi dotceni! (diky, prave jsi mi vymyslela pro nazev nasi pracovni skupiny v ostravskych hutich:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam