• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    E2E4: Můj syn chodil svého času do anglickojazyčné školky. V té době se také zamiloval do klasické hudby a pořád dokolečka kreslil schéma orchestru a popisoval jednotlivé nástroje. Poslali jsme po něm tenkrát do školky pro jistotu vysvětlující dopis, aby nebyly problémy.

fagot překlad z češtiny do angličtiny – Seznam Slovník
    https://slovnik.seznam.cz/preklad/cesky_anglicky/fagot
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALVATOR: Já už "šoustoprda" používám jako regulérní nadávku. Přijde mi děsně šťavnatá a při tom zas ne tak sprostá.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SALVATOR: ono to funguje i naopak, anglicky mluvící kolegové sebou vždycky trhli, když jsme byli velmi překvapeni a říkali "fakt, jo?"
    BAAL
    BAAL --- ---
    Mno k tomu mám asociaci, kterou nevím jak uplně správně anonymizovat, nicméně firma se kterou spolupracuju ted díky různým okolnostem změnila název a ten se velmi snadno plete s jednou anglickou nadávkou. A dokud si z toho dělali zábavu jenom zaměstnanci, tak mi to přišlo usměvné, nicméně účasnil jsem se ted nějakého výběrka, kde to paní zcela vážně spletla na vážně míněné schůzce:)))

S tím bude ještě polízanice.
    MCD
    MCD --- ---
    SALVATOR: Já to považoval za šoustoprd vždycky a nějak jsem se nikdy nezamyslel nad tím, co to mělo být původně. Je teda fakt, že v korporátu jsem nikdy nedělal, jen se s ním občas potkám.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Asi tak.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    TRISSIE: Já ti děkuju za tu solidaritu, mě to týrá už dvacet let a pořád si jasně pamatuju, jak jsem to slyšela poprvé. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Muhehe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR, RANDOM_NIGHT: tak vám teda děkuju, tohle už z hlavy nedostanu! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR: Nejsem jediná! Nejsem jediná! Hurá!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kdykoliv v kanceláři padne slovo showstopper, automaticky slyším šoustoprd.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Registruju se na eshopu. Přijde mail: "Registrace dlužníka.." WUT?!
    "Zákazníka" pochopitelně.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CHAOS_RK: Záleží na tom, jestli to chceš více či méně křupavé.
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    NELLAS: a s domeckem nebo bez? :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CHAOS_RK: Šneka zahradního.
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    MADIETTA: TRISSIE: a jakého plže tam teda dáváte?
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Chudák pani! Celej den tady a takhle nachrchlaná." říkám si v hlavě u samoobslužný pokladny, který asi vypovídá službu reproduktor....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Po cestě domů jsem zpanikařila, ze jsem zapomněla popřát kolegovi Martinovi k svátku - ještě si bude myslet, že se na něj fakt zlobím!

No... akorát teda je 16. ledna a ne 11. listopadu, tak mi to asi projde :-)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Mám velmi špatný cit pro čas a organizaci času, tak si často nastavuji různé časovače, budíky a upozornění, když něco chci stihnout.
    Dnes potřebuji stihnout autobus, tak jsem si to připravila tak, abych stihla ranní "přípravné rituály", vyčistit kočce záchod a podobně.

Když jsem si vařila vodu, tak jsem si všimla, že už je 10:55. Ten autobus mi jede za rohem, ale v 05... Vždyť jsem se nikde nezasekla, dokonce jsem všechno zvládla výrazně rychleji než některé jiné dny... To jsem si dala tak malou rezervu, že se teď nestihnu ani najíst?
    Ach jo... No... Zkusím se uklidnit, přestat panikařit... Když si neudělám kafe, jen ten čaj s sebou, popadnu jablko nebo mandarinku a poběžim, tak bych to i tak měla stihnout... Ale co jsem zvrtala, že to tak nestíhám? Vždyť jsem chtěla všechno řešit v klidu a dát si naopak delší rezervu...

12:05 jsem chtěla jet... Mám hodinu času, abych se nestresovala a všechno v klidu stihla...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MADIETTA: muž mi zrovna kouká přes rameno na recept na těstoviny s lososem a taky "jakej plž???? jo plž!" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam