• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (zajímavé je, že to, že je to error, jsem si uvědomil až tady, jinak kolem toho chodím a přijde mi to tak nějak správně...)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUANTI: a není tu, co? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hádejte, co jsem četla 🤦🏼‍♀️

ILIEN
    ILIEN --- ---
    A taky se budu muset naučit, že berle nejsou pravá a levá. Takže když tu pravou odložím, tak se pro jí pak nemusím debilně natahovat a odkládat pak tu levou. Prostě tu levou přehodím z ruky do ruky a tadá!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Zrakvila jsem si kotník, takže se místo chození berlím. Došla jsem konečně domů a říkám si, že to bude super, konečně můžu odložit tu bolavou nohu a udělat si pohodlí...
    Jasný.. přesně takhle to funguje :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Můj mozek si právě prožil pernou půlhodinku, kdy jsem si nemohla vzpomenout na jméno Martiny Viktorie Kopecké a horečně jsem přemýšlela, jestli mám do Googlu zadat "kněžka", nebo "pastorkyně".
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    E2E4: Můj syn chodil svého času do anglickojazyčné školky. V té době se také zamiloval do klasické hudby a pořád dokolečka kreslil schéma orchestru a popisoval jednotlivé nástroje. Poslali jsme po něm tenkrát do školky pro jistotu vysvětlující dopis, aby nebyly problémy.

fagot překlad z češtiny do angličtiny – Seznam Slovník
    https://slovnik.seznam.cz/preklad/cesky_anglicky/fagot
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALVATOR: Já už "šoustoprda" používám jako regulérní nadávku. Přijde mi děsně šťavnatá a při tom zas ne tak sprostá.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SALVATOR: ono to funguje i naopak, anglicky mluvící kolegové sebou vždycky trhli, když jsme byli velmi překvapeni a říkali "fakt, jo?"
    BAAL
    BAAL --- ---
    Mno k tomu mám asociaci, kterou nevím jak uplně správně anonymizovat, nicméně firma se kterou spolupracuju ted díky různým okolnostem změnila název a ten se velmi snadno plete s jednou anglickou nadávkou. A dokud si z toho dělali zábavu jenom zaměstnanci, tak mi to přišlo usměvné, nicméně účasnil jsem se ted nějakého výběrka, kde to paní zcela vážně spletla na vážně míněné schůzce:)))

S tím bude ještě polízanice.
    MCD
    MCD --- ---
    SALVATOR: Já to považoval za šoustoprd vždycky a nějak jsem se nikdy nezamyslel nad tím, co to mělo být původně. Je teda fakt, že v korporátu jsem nikdy nedělal, jen se s ním občas potkám.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Asi tak.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    TRISSIE: Já ti děkuju za tu solidaritu, mě to týrá už dvacet let a pořád si jasně pamatuju, jak jsem to slyšela poprvé. :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Muhehe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR, RANDOM_NIGHT: tak vám teda děkuju, tohle už z hlavy nedostanu! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR: Nejsem jediná! Nejsem jediná! Hurá!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kdykoliv v kanceláři padne slovo showstopper, automaticky slyším šoustoprd.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Registruju se na eshopu. Přijde mail: "Registrace dlužníka.." WUT?!
    "Zákazníka" pochopitelně.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CHAOS_RK: Záleží na tom, jestli to chceš více či méně křupavé.
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    NELLAS: a s domeckem nebo bez? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam