• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: vysvětlila jsi to jasně už předtím, jen já byla v erroru při prvním příspěvku, pak už ne :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: že začnu myslet jako první na variantu druhé hvězdy :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: dík, už chápu aj druhý stín (na projíždějící auta jsem myslela), aj kde je error. Takže začínám být ot.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: dlouho jsem nechápala, jak můžu mít za dne v poledne, s místem bez jiného osvětlení než slunce dva stíny.

Vedle mě bylo zaparkované auto. od kterého se odráželo slunce a tvořilo mi druhý stín. Ale jako tvl, to člověka překvapí. Situace jak z planety se dvěma hvězdama.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MAR_TINA: já to nechápu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska mi poslalo error samo nebe.

Jdu po ulici ve Veltrusech, podél světlé zdi -mám ji po levé ruce. Svítí mi slunce do zad lehce z leva, na silnici přede mnou lehce do prava jde můj stín. A najednou jde můj druhý stín po té zdi. A můj pomotaný mozek kouká na nebe, kde se zjevila druhá hvězda.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Zkoušet se mi to nechce, ale třeba by to bylo křupavý...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: pořád lepší než řízek v psylliu
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    A věděli jste, že strouhanka a psyllium vypadá ve sklenici stejně? A že k záměně může dojít, i když si na sklenici s vlákninou napíšete velkým červeným písmem "PSYLLIUM"? Nuže myslela jsem si, že máloco je hnusnější, než psyllium ve vidě, ale strouhanka ve vodě ja ještě o level výš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: a foukáte vodu do ostřikovačů? Nebo ti bublá sklo?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vedeli jste ze
    Zimni voda do ostrikovacu a napln do bublifuku ma uplne stejnou lahev a barvu?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes rano ma prekvapila doma reklamna nalepka u isticov. Na to, ze okolo nej chodim uz 11 rokov, som ju doteraz zda sa vobec nevidela. Dokonca som aj rozmyslala, ci mi ju tam nemohol niekto dat nedavno, ale nikto zatial vnutri v byte s elektrinou nic nerobil. A to som prve roky, kym som sa naucila, ze nejake veci nemozem pustat dokopy, tie istice nahadzovala kludne par krat za tyzden. Fakt slepa. :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Zapomnela jsem prihlasovaci udaje do IS. Abych si mohla pozadat o reset, musim do helpdesku. No a hadejte co? Zapomnela jsem prihlasovaci udaje do helpdesku. Ale jinak me maj na IT pry radi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: přesně! nejenže máme držet mimina na klíně, ale ještě k tomu i panely v trupu? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ATUARFIK: dtto!!! taky jsem na to koukala a říkám si, sakra, co už by po těch chuděrách matkách všechno nechtěli... 😅
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Matky, které měly držet panel v trupu letadla, chyběly."
    To uvědomění, že nejde o rodičky, mi trvalo déle, než bych chtěla veřejně přiznat.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Kolegyně z Ukrajiny, taková ochotná a pracovitá, si nalila dezinfekci a jala se stříkat a utírat celé oddělení. Všichni z toho slzeli jako králíci. Tak jsem se podíval na obal, jestli se to nemá nějak ředit. Píše se tam 2%.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Něco si pouštím, sluchátka v uších… Sotva to slyším, zesílím, ne, nezesílím, hlasitost je na maximu…? Aha, něco si pouštím, špunty v uších…
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    QUANTI: Ariana na xanaxu.
    Byla to spravna odpoved, nebo to neco vypovida o mem rozpolozeni?:)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som u nasich na Slovensku, je to teraz kapanek narocne a tak sme sa s mamou dohodli, ze si na rano budik nastavime obe. Pre istotu.

Akurat teda ten, co ma budi normalne rano svetlom v Prahe, mi takto na dialku asi uplne nepomoze.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ATUARFIK: Dášenka měla alespoň bačkůrky :-) ale taky jsem si na to vzpomněl :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam