• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    FAT
    FAT --- ---
    MARI: Já to slyšel tak, že tam jeli taxíkem a řidič se divil, co to jako má bejt a jak k tomu přišel. Vysadil je u nemocnice a odejel. Za dvacet minut byl zpátky s žárovkou v hubě. Nevěřil tomu...
    😆
    MARI
    MARI --- ---
    SALVATOR: Bráchův spolužák to zkoušel a pak s ním jeli na pohotovost...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    S manželkou jsme se vrátili z dlouhé odpolední procházky, sundáváme si v předsíni boty a ve stejný okamžik se na sebe lehce zmateně podíváme: v bytě je smrad, jako kdyby se tam „uvolnila“ četa vojáků, kteří předtím pojedli hrachovou kaši.

O pikosekundu později mi došlo, že konečně začalo pořádně kvasit všechno to zelí, co jsem před pár dny nakrouhal a nacpal do kvasných nádob.

Ach tak.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KENJIRO: použij kovovou naběračku :P
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ETERNITY: polévková, nebo čajová? Mně to nefunguje ani na jednu! :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... jako by si tu nikdy nikdo nezkoušel olíznout loket, když někdy před 20 lety koloval ten email s "překvapivými fakty".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jdi do háje, nebudu kvůli tobě olizovat žárovky!
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    ETERNITY: delam si caj a tak poslusne hlasim, ze moje lzicka je na to moc velka. Ano patrim k lidem, kteri, po shlednuti Obecne skoly, zkouseli lizat v zime zabradli. Respektive to byla pri lyzovani kovova konstrukce sedackove lanovky. Nastesti se mi tehdy podarilo odlepit jeste pred cilovou stanici. Ale je hezke tady zjistit, kolik lidi trpi stejnym zabudovanym mozkovym errorem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hm a to víte, že když si nacpete do pusy žárovku, tak potom někde ven?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Když my bychom chtěli fotky i s instruktáží...
    VIDA
    VIDA --- ---
    Sem u holiče. Mám před sebou kafe, lžičku a v sobě pokušení...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Bude to nejspis i tvarem patra, mi tam ty lzicky fakt idealne pasujou a skonci nad tim "rozsirenim" zubu.
    (uz je venku a uz to fakt nedelam)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Nemáš třeba moc rovný zuby? Mně se to zaseklo za ty krčky...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mně to nejde. :(
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vyzkoušela jsem to, fakt opatrně. Musí to bejt dost nepříjemný.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS, MAR_TINA: ještě štěstí, že mám u počítače hrnek bez lžičky, protože jinak bych taky určitě neodolala :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: sakra, na pracovním stole vedle monitoru leží lžička... Kouká na mě.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Čtu si takhle příspěvek ve slovenštině bez diakritiky a tam "musela som z donutenia".

Aha, tak nic, nemáme novou síť donuterií.
    Sakwa.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Teď se musím držet, abych tu taky nemusela pobíhat s lžičkou v puse. Nebudu to zkoušet!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Mozna to vsichni znate a ja objevuju ameriku, ale zjistila jsem, ze kdyz si pritisknu lzicku co nejblize prednim zubum na patro a vytvorim podtlak (vysala jsem z ni mascarpone), zaprici se a nejde ven. Asi dvacet minut jsem ji dost bolestive dolovala.
    A ted ten mozkovy error. Piju po tomto neprijemnem zazitku kafe, koukam na tu kavovou lzicku, najednou me napadne, ze tohle "kouzlo" mozna funguje jen na tu lzicku, kterou jsem tam olizovala, ta ma krapet jiny tvar...
    Ano, pisu tento prispevek s lzickou v puse a pocitam ji tam budu mit do vecera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam