• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    VIDA
    VIDA --- ---
    Sem u holiče. Mám před sebou kafe, lžičku a v sobě pokušení...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Bude to nejspis i tvarem patra, mi tam ty lzicky fakt idealne pasujou a skonci nad tim "rozsirenim" zubu.
    (uz je venku a uz to fakt nedelam)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Nemáš třeba moc rovný zuby? Mně se to zaseklo za ty krčky...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mně to nejde. :(
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vyzkoušela jsem to, fakt opatrně. Musí to bejt dost nepříjemný.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS, MAR_TINA: ještě štěstí, že mám u počítače hrnek bez lžičky, protože jinak bych taky určitě neodolala :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: sakra, na pracovním stole vedle monitoru leží lžička... Kouká na mě.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Čtu si takhle příspěvek ve slovenštině bez diakritiky a tam "musela som z donutenia".

Aha, tak nic, nemáme novou síť donuterií.
    Sakwa.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Teď se musím držet, abych tu taky nemusela pobíhat s lžičkou v puse. Nebudu to zkoušet!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Mozna to vsichni znate a ja objevuju ameriku, ale zjistila jsem, ze kdyz si pritisknu lzicku co nejblize prednim zubum na patro a vytvorim podtlak (vysala jsem z ni mascarpone), zaprici se a nejde ven. Asi dvacet minut jsem ji dost bolestive dolovala.
    A ted ten mozkovy error. Piju po tomto neprijemnem zazitku kafe, koukam na tu kavovou lzicku, najednou me napadne, ze tohle "kouzlo" mozna funguje jen na tu lzicku, kterou jsem tam olizovala, ta ma krapet jiny tvar...
    Ano, pisu tento prispevek s lzickou v puse a pocitam ji tam budu mit do vecera.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Zalila sem kuskus horkou vodou a divím se, že po odstati vypadá nějak divně. Jak by ne, když to byla rýže. Mají podobnou krabičku...
    MARI
    MARI --- ---
    ADELHAIDA: A tak to se dá ještě zachránit, psyllium se do trojobalu dává běžně, když nesmíte jíst vejce (takže místo vejce). :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GENEVIEVE: moje zahraniční přítelkyně si to smotala s latinským názvem, a od tý doby kupuju bořící vodu...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ohřívám si jídlo k obědu v mikrovlnce.
    Strčila jsem talíř do mikrovlnky, nastavila čas, sedla si se lžící ke stolu a čekání si kratila brouzdáním na mobilu. Mikrovlnka cinkla. Odložila jsem mobil, vzala do ruky lžíci a zmateně se rozhlížela, kde mám to jídlo.
    No, to si ho taky z té mikrovlnky musíš donést, mlho.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAPINA: Tak já myslela, že jsem to (teda obecně, ne stran přesného složení) propálila v tom postu o trubkách :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: i když, ono když to člověk čte s myšlenkou na to, že jde teda o vraždu, tak text

V Česku sílí zájem o „domácí jatka“. Ačkoliv byly domácí zabijačky v oblibě i před covidem, od pandemie chuť po nich však ještě mnohem výrazněji a trvale roste. „Má známá bude slavit kulatiny a chce uspořádat zabijačku. Nikdy to nedělala ani u žádné zabijačky nebyla. Odhodlání má ale veliké, tak jsem na ni zvědavá. Já jsem už na zabijačkách byla, tak něco vím a pomůžu jí,“ říká Petra Konečná.

dává taky dokonalý smysl! :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale jinak, jako právník jsem teda v tomhle článku:
    Zájem o domácí zabijačky enormně stoupá. Pouští se do nich i úplní nováčci - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-osobni-zajem-o-domaci-zabijacky-enormne-stoupa-pousti-se-do-nich-i-uplni-novacci-244498

čekala něco ÚPLNĚ jinýho! Ale jak muž říká, co se domácích zabíjaček týká, v tomto oboru málokdy bývají profesionálové :-)
    (kdo neví - domácí zabíjačka je terminus technicus pro vraždu v rámci domácnosti)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: já už se málem ptala, z čeho jsou ty borový trubky, ale pak jsem si to radši vygooglila, abych nebyla za debila :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já stejně čekám, kdy přijde někdo, opatrně našlapuje a nejistě se rozhlížeje kolem sebe se zeptá, z čeho teda ta borová voda je.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    GENEVIEVE: Já to zjistil až asi ve 33 letech tady z nyxu. Protože březová voda je voda z břízy, tak logicky borová voda musí být z borovice. Ani stín pochybností, že by to mohlo být jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam