• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PUKPUK: hele, u truchlícího se to ještě snese.
    horší je, když je na blbým pohřbu mrtvola!
    Tennessee family discovers wrong body in casket at grandfather's funeral | WPDE
    https://wpde.com/news/nation-world/tennessee-family-discovers-wrong-body-in-casket-at-grandfathers-funeral-mt-juliet-police-department-kentucky-bond-memorial-chapel-obituary-embalmed
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Zjistit v půlce pohřební mše že jste na špatném pohřbu se tak často nestává. A vymýšlet jak z pohřbu nenápadně odejít je taky oříšek.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    To jste vedeli, ze kdyz budete jezdit prstem po displeji chuvicky, ze vam to spici deti neukaze i z jineho uhlu?
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    F1GURK4: Update: Nebyli to Bakaláři, ale Trapasy. Ikdyž je to vlastně skoro stejné. Jo a je to online na iVysílání.

27. leden 2011 - Trapasy | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/10123287783-trapasy/207522160310001/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vite jak to je s tim oliznutym loktem a zarovkou...
    ... rano jsem tak koukala do lednice, vidim tam to zeli...
    Ne! Ovladnu se! Bude obycejna zelnacka!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Tehdy jsem to vypakovala ven a muzi dovolila se vratit:) Ale ono to bylo asi fakt nejaky spatny, smrdelo to strasne a navic jsem to uz pak nepotkala ani ve sklepe.
    (coz mi pripomina, ze jeste loni nakladal tvaruzky, se kterymi jsem ho do sklepa vypakovala zavcas.... ale ten po tom vybuchu nevymaloval dodnes)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: exmanzela i s kimci nebo kimci i s exmanzelem?
    Oboji je legit :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOCKINEZ: .... to jsem tak jednou z bytu vyhodila exmanzela i s jeho slavnym kimchi.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Děti jsou taky jednou v posteli včas. Uspíme je a manžel se loučí, že je unavený a půjde si lehnout. Taky půjdu, jen umyju nádobí a vyčistím si zuby. Blíží se celá, tak radši už jít do postele... Zalézám se zvláštním pocitem: dítě, bojující s nachlazením, mě ráno vzbudilo hodinu před budíkem, ale já přesto nejsem zas tak strašně unavená a klidně bych si ještě četla!

...deset. Ono je deset, ne jedenáct. 🤦🏼‍♀️
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    FAT: O tomhle byla povídka v cyklu Bakaláři na České televizi.
    FAT
    FAT --- ---
    MARI: Já to slyšel tak, že tam jeli taxíkem a řidič se divil, co to jako má bejt a jak k tomu přišel. Vysadil je u nemocnice a odejel. Za dvacet minut byl zpátky s žárovkou v hubě. Nevěřil tomu...
    😆
    MARI
    MARI --- ---
    SALVATOR: Bráchův spolužák to zkoušel a pak s ním jeli na pohotovost...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    S manželkou jsme se vrátili z dlouhé odpolední procházky, sundáváme si v předsíni boty a ve stejný okamžik se na sebe lehce zmateně podíváme: v bytě je smrad, jako kdyby se tam „uvolnila“ četa vojáků, kteří předtím pojedli hrachovou kaši.

O pikosekundu později mi došlo, že konečně začalo pořádně kvasit všechno to zelí, co jsem před pár dny nakrouhal a nacpal do kvasných nádob.

Ach tak.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KENJIRO: použij kovovou naběračku :P
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ETERNITY: polévková, nebo čajová? Mně to nefunguje ani na jednu! :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... jako by si tu nikdy nikdo nezkoušel olíznout loket, když někdy před 20 lety koloval ten email s "překvapivými fakty".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jdi do háje, nebudu kvůli tobě olizovat žárovky!
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    ETERNITY: delam si caj a tak poslusne hlasim, ze moje lzicka je na to moc velka. Ano patrim k lidem, kteri, po shlednuti Obecne skoly, zkouseli lizat v zime zabradli. Respektive to byla pri lyzovani kovova konstrukce sedackove lanovky. Nastesti se mi tehdy podarilo odlepit jeste pred cilovou stanici. Ale je hezke tady zjistit, kolik lidi trpi stejnym zabudovanym mozkovym errorem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hm a to víte, že když si nacpete do pusy žárovku, tak potom někde ven?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam