• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Jj, to tam píšu. Ono myslím chutnalo stejně jako Tiger (nebo nějaký), ale bez cukru.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    QUANTI: Orca latté sem milovala, to měli snad i bez cukru
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    https://m.alza.cz/david-rio-chai-orca-spice-bez-cukru-337-g-d5466274.htm koho zajímá, z kosatek to bohudík/bohužel není 😅
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hele já to nevymejšlím, to měli už před lety v Coffee Heaven, než je koupila Costa: ochucující směsi Tiger, Turtle, Orca a ještě něco, snad Elephant? Orca byla bez cukru a chutnala mi, nedávno jsem na to narazila v plechovce, tak jsem si to koupila 🤷🏼‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: A normálně to má chutnat po kosatkách?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A to doma, když někdo skytne, neříkáte hlasité AAAA.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    PAKOBYLKA_: Máme v rámci domácnosti podobnou hru na Berlingo. Taxikář byl onehdá dost překvapený, když se ze zadního sedadla nadšeně ozvalo "Berlingo!". Naštěstí si taky neodsedl :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dělám si kafe na pákovým kávovaru. Nejdřív kafe do páky, udělat do šálku, pak zapnout páru a rovnou ve vysokém hrnku napěnit mlíko (proč špinit konvičku, když je to jen pro jednoho, ehm). Beru hrnek s napěněným mlíkem, hodím do něj lžičku příchutě Orca Spice, zamíchám, usrknu... chutná to nějak jinak než obvykle... no logicky, když tam není to kafe 🙄
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TAPINA: On to mezinárodní výraz je, akorát že tím slovanským směrem a ne tím germánským/latinským.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kamarádka onehdá při nákupu v Rakousku zjistila, že "losos" není mezinárodní výraz a já se nemohla přestat smát při představě, jak se snaží s německou výslovností vyžádat si ein lózos :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Čtu... "Týden bez mozku 2024" :))

Dnešní nevyspání už udělá svoje a vzhledem k tomu, co všechno dneska projde, by mě to už ani nepřekvapilo :D

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SUMIE_DH: a není PDF mozkovej error sám o sobě?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Kdyz varime slepici na paprice, asi je dobry tam dat papriku, at se pak nedivime jak stara Kelisova, proc to ma takovou zvlastni barvu.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    > stahnu si pdf
    > otevru
    > prescroluji na prazdny list predsadky
    > dropnu predchozi kroky z brain cache
    > 30s do toho cumim a trpelive cekam az se to pdf nacte a neco se zobrazi
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: čtyři z pěti lidí říkají Štokholm a přijde jim to normální, tak proč ne Koudaň
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Máme se synem takovou hru. Když někdo vidí žlutý auto, žďuchne do druhýho a řekne "žlutý auto". Syn před pár dny přidal i žlutý bundy. A kdo v tramvaji bezmyšlenkovitě žďuchnul do naprosto cizího spolucestujícího a nadšeně zvolal "žlutá bunda"? Ale ani si neodsedl, tak asi dobrý.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: tak to se mi trochu stalo resp. anglicky se Kodan nerekne [koudan] facepalmfacepalm....a trajekt se nerekne [trejdzekt] facepalmfacepalmfacepalm..... No byla to prvni zkzsenost, jak si sama poradit v cizi zemi s tim, co me naucili na zakladce :D
    Ze mam rict kopenhagen a fery byl pro me velky mindfuck.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ETERNITY: svého času jsem velmi dlouho koukal na mapu jihu Evropy, nadával si, že nemohu najít Černou Horu a brblal, co že je to to Montenegro a co tam dělá...
    Dvě kafe mi to trvalo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Zrovna vcera kamaradka v 40 letech zivota a 10 letech ve firme zjistila, ze mi nemusi slozite vykladat, co se deje v Copenhagenu, protoze je to Kodan:) Doted fakt verila, ze jsou to dve ruzna mesta, dela s tema lidma denne.
    (a je to inteligentni a vzdelana dama, proste jen zemepis error:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jedná paní v naší lokální FB skupině se rozkošně přepsala, když jako zamýšlenou kritiku radnice napsala rozhořčené "Poslední dobou mi připadá, že se napřed myslí a potom koná!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam