• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: čtyři z pěti lidí říkají Štokholm a přijde jim to normální, tak proč ne Koudaň
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: tak to se mi trochu stalo resp. anglicky se Kodan nerekne [koudan] facepalmfacepalm....a trajekt se nerekne [trejdzekt] facepalmfacepalmfacepalm..... No byla to prvni zkzsenost, jak si sama poradit v cizi zemi s tim, co me naucili na zakladce :D
    Ze mam rict kopenhagen a fery byl pro me velky mindfuck.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ETERNITY: svého času jsem velmi dlouho koukal na mapu jihu Evropy, nadával si, že nemohu najít Černou Horu a brblal, co že je to to Montenegro a co tam dělá...
    Dvě kafe mi to trvalo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Zrovna vcera kamaradka v 40 letech zivota a 10 letech ve firme zjistila, ze mi nemusi slozite vykladat, co se deje v Copenhagenu, protoze je to Kodan:) Doted fakt verila, ze jsou to dve ruzna mesta, dela s tema lidma denne.
    (a je to inteligentni a vzdelana dama, proste jen zemepis error:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jedná paní v naší lokální FB skupině se rozkošně přepsala, když jako zamýšlenou kritiku radnice napsala rozhořčené "Poslední dobou mi připadá, že se napřed myslí a potom koná!"
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Stojím si tak v koupelně a říkám si, že mě celkem škrábe látková cedulka u jinak úžasných nových kalhotek. No co, vedle ruky mám nůžky na nehty, ušmiknu ji. Ono se to na zadku trochu blbě stříhá, ale po chvíli boje je cedulka pryč. Úplně neporušená a s velkým kusem ustřižený krajky…. Jsem prostě dement.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mně až dnes došlo, že Grónsko je v EU 😁
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    GENEVIEVE: mě na Šumavě zastavili turisti s mapou v ruce.... :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: Takhle se u mě projevuje únava za volantem. Nedělám nebezpečné chyby, že bych projela na červenou nebo nedala přednost, ale občas dojedu jinam, než jsem chtěla.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Právě nám v kanceláři zazvonil zvonek. dost nás to překvapilo, máme ho dole u vchodu a málokdy se používá. Vykoukla jsem z okna a snažila se dohlédnout, kdo stojí u dveří, nic jsem neslyšela a neviděla. Tak běžím dolů a tam stojí naše účetní, která tam chodí několikrát denně na cigáro. Říkala, že nevěděla, co to je za tlačítko, tak to zkusmo zmáčkla. Dokonce do toho obyčejného tlačítka zvonku zkoušela mluvit, že to je omyl.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    SEDELAVLOKALE: Klid, to je normalni. Kolegovi takhle v noci zavolali, ze uz je cas a ma vyrazit. Teprve na dalnici z Kladna do Phy mu doslo, ze nevolali z prace, ale manzelka z porodnice.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vcera rano jsem vyrazila autem do skolky, jedu jedu a nejednou koukam, ze jedu uplne jinam, ze skolka je vlastne uplne opacnym vyjezdem z mesta. No nebyla jsem jeste zas tak daleko, normalne jsem to otocila. Spis me nasralo, ze jsem nemusela deset minut popojizdet za popelarema ulici, kterou jsem vubec nemusela jet.
    Vsechno dobre dopadlo, dite c. 1 predano skolce. Dite c. 2 bezpecne cestou usne, takze jsem si chtela zaridit jeste nejake pochuzky, ale ukazalo se, ze jsem si zapomnela doma mobil i penezenku. Takze jsem nakonec jela teda domu a cekala v aute se spicim ditetem c. 2 bez zabavy v mobilu. Proste dopoledne jako malovane.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    FISHIE: mě se tohle stalo nedávno, že jsem si chtěla zvětšit písmo v knížce. Ale na moji obranu, byla jsem hodně spánkově deprivovaná :-D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: a víš že když prsty jezdíš po papírový mapě že zobrazení nezvětšíš?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Neni to error, ale... hadejte kdo ma doma nalozeny ceskymcchi!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    omylem jsem z šuplíku místo brousku na nože vytáhla lis na česnek.
    a pak jsem asi minutu koukala na ty malý dírky a přemýšlela, jak a kam mám ten nůž strčit, vždyť se tam vůbec nevejde?
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Nemyslím, že by to bylo až tak výjimečné.
    MARI
    MARI --- ---
    FAT: To nevím, čím tam jeli, ale dělali si z něj legraci, ať příště zkusí zářivku. :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    TRISSIE: ta ale zas neřeší, jak nenápadně zmizet ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PUKPUK: hele, u truchlícího se to ještě snese.
    horší je, když je na blbým pohřbu mrtvola!
    Tennessee family discovers wrong body in casket at grandfather's funeral | WPDE
    https://wpde.com/news/nation-world/tennessee-family-discovers-wrong-body-in-casket-at-grandfathers-funeral-mt-juliet-police-department-kentucky-bond-memorial-chapel-obituary-embalmed
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Zjistit v půlce pohřební mše že jste na špatném pohřbu se tak často nestává. A vymýšlet jak z pohřbu nenápadně odejít je taky oříšek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam