• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Muj muz dostal pozvanku na pracovni schuzku. Kona se 1. 1. 2001 Tak jsme se pobavili u hledani fotek z te doby a u konspiracnich teorii na tema cestovani casem.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    jdu si brat antibiotika, kdyz v tom zvoni telefon.
    otevru krabicku s air pody, abych to vzal na sluchatka
    ...
    a strkam si prasek do ucha.
    nastesti je duomox docela velky a jde hezky vyndat
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Adresu a otvíračku Café Sofa nenajdete, když hledáte Café Gauč.
    ILTU
    ILTU --- ---
    EFFILA: To taky umím ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: A už máš rovnou jedničku hotovou :-)
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Jsem cim dal vic skleroticka. Dneska jsem zapomnela zapnout pracku, ale ze zblbnu i pritele jsem necekala. Po stanovene dobe prani rikam, ze musim povesit pracku az dojim. Za chvili mi hlasi, ze mi otevrel pracku, aby pradlo nezatuchlo. Jeste pri vyndavani si rikam, jak to rychle uschne, kdyz je tak dobre vyzdimane. Nastesti mi doslo jeste pred povesenim, ze se nevypralo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Plánuji si práce na příští týden, stejný systém jako obvykle. Začnu číslovat 2., 3....

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    GENEVIEVE: sinecod, není jen pro syny :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    v době, kdy jsem dělal pro jisou firmu LAM plus, ISP, tak jsem měl emailovou adresu op@lam.cz / normální iniciálly (at) firma... až můj známý, když jsem mu nechtěl říkat vulgárně znějící osobní mailovku, mi povídá "opatlám cé zet? to je dobře ujetý!" (do té doby mi ta mailovka přišla úplně v klidu. Už tam nedělám.)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Čtu si příbalový leták Synecodu. Obsahuje barbituráty. Obočí mi vylezlo až na temeno.

Butamirat.

...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    takový to, když se mentálně zaseknete v jednom oboru...

reklama v metru: "RAKETA NA MĚSÍC"
    já: "copak se teď chystá nějaké komerční přistání lidí na Měsíci? Artemis je plánovaná na 2025, ale to je pod NASA, a vůbec, není pražské metro trochu divný místo na inzerci letů do vesmíru? Kolik tak asi po Praze jezdí metrem lidí, co by si mohli dovolit letenku do vesmíru, to je strašně blbě cílená marketingová kampaň..."
    můj mozek přetáčí zpátky to, co tam opravdu viděl: "prodej a pronájem tenisových raket"
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: No, www.panKRACHouse.cz taky žádnej výbuch ;-)
    (Pankrác House)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Matrace, pičo.
    Hmm, ne, ale matracetropico je stejně dost blbá adresa.
    ISCH
    ISCH --- ---
    KENJIRO: Já: hehehe, to musím poslat kolegyni, to jí TEĎ určitě pobaví (dneska odpojili tchána od přístrojů).
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Příbuzný jednoho z pacientů: "Prosím vás - pan F*****r?"
    já moc nemám čas, tak jen mávnu rukou: "Támhle vzadu v tom černém pytli."

Teprve podle té hrůzy v očích mi došlo, že se ptá opravdu na toho pána, kterého převezli do jiné nemocnice, a ne na jeho věci, které jsme mu do toho pytle sbalili.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Můj mozek vytváří v poslední době takový divný “vizuální zkratky” při koukání z okna. Nedávno jsem se fakt vyděsila, protože šel po silnici tygr - né, to šla jen sousedovic pruhatá kočka po naší střeše se silnicí na pozadí. Dneska jsem viděla chlapa, co klusá na velkým černým psovi - podruhé né, to jen běžec běžel vedle svýho velkýho černýho psa. Je to trochu nepříjemný.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    GENEVIEVE: eheh. Mám mozkový error na druhou. Zprvu jsem první větu tvého příspěvku četla jako „Aspoň jednou týdně se mi stane že jdu k doktorovi s jasným cílem koupit třeba knedlík“, takže jsem si hned byla jistá, v čem spočívá ten tebou popisovaný mozkový error! Pak jsem to dočetla celé... Absolutně nevím, kde jsem vzala to „k doktorovi“, asi v mé hlavě zbyl fragment příspěvku někoho jiného v nějakém jiném auditku.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    V noci jsem se vzbudila. Koukám po posteli, dítě tady není. To slezla asi dolů a šla za přítelem. Vstanu a hledám ji, volám. To vzbudí přítele a oba v našem 2+1 v panice hledáme dítě. Nikde není. Přítel se jde podívat do ložnice a ona spí v posteli v rohu, není nijak schovaná, jde krásně vidět (spala cca metr ode mě, když jsem ji začala v posteli hledat). Aneb jak si vytvořit solidní schízu tvl ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Chodím s brkem po bytě a čmuchám, co to tady kua hoří!
    ALEA
    ALEA --- ---
    AXTHEB: ono to nebude jen ránem...
    Jak se tak koukám na velmi pomalu se hojící spáleninu na ukazováčku (to jsem tak jednou zas pekla v normální troubě... Snad vždycky se spálim o to samé místo), která stejně nakonec zmizí mezi ostatními drobnými jizvami... To bude spíš mou poruchou pozornosti...
    A podle toho, že mamka mi dneska psala, že její poslední říznutí budou muset řešit v nemocnici, protože oproti předchozím případům , kdy to jen krvácelo, tak tentokrát si přerušila šlachu (velmi ostrý nůž, měkká hruška a únava)... Asi nebudu jediná v rodině...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam