• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Pořád.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Taky se vam stava, ze zavahate s lzickou cehokoliv na hrane hrnku/misky, davate ji tam a vlastne uz nedavate, takze o ni strngnete a co na ni mate, vysypete?
    Mi ted hlavou stihla proletet myslenka, ze se tohle zase stane a budu mit kafe po cele lince, pokud se okamzite nerozhodnu, kolik toho kafe vlastne chci. No... nestihla jsem to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    proč chce někdo někam chodit se sprzněnou duší??? a ještě tam má hrubku, píše se to "zprzněnou".

Jo aha, těsně vedle, prej spriznenou :-)
    [QASHQAI @ co si ted skutecne od srdce prejete?]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TRISSIE: u rozbitého e-mailu jsem se začal trochu ztrácet
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    V uchu sa mi zrazu ozvalo "Slabá baterie". Pravidelné piatkové hlásenie od sluchadla.

Lenže jak som bola zrovna myšlienkami trochu mimo realitu a som celý deň sama v práci, tak som sa strašne zľakla, až som naskočila. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já nevím, jestli by lidi nekoukali divně, když budeš ty koule z druhého druhu obchodů točit v dlani...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: doporučuju trénovat s něčím, co koupíš v tom druhém druhu obchodů :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Na druhou stranu, umět je rotovat na obě strany by mohlo některé svaly vycvičit fakt nevídaným způsobem! 😁
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BERUSKA_CA: Brr, to je takhle při pátku trochu moc informací 😅
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a než někdo začne spekulovat, věci používám způsobem a k účelům, k nimž jsou určené. Tedy health balls na cvičení, a na ty druhé účely... nakupuju v obchodech, které vystavují své zboží poněkud diskrétněji :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: dotýkat se můžou, ale máš se naučit je rotovat na jednu i druhou stranu.
    přivezla jsem si je kdysi z Thajska (jo, asi přesně tyhle, turistická pamatka na Bangkok) a rotovat je v dlani krásně protáhne a procvičí prsty i dlaň. Škoda že se jich kdysi zmocnilo batole a hodilo je z balkonu, s rozbitým emailem už to nebylo ono :-(
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    QUANTI: A kdyz si to nekdo i tak splete, je potreba kouli navrtat, aby ji dostali ven (matka pracovala kdysi i na emergency). Prirozene vypudit ji nejde.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FRK_R23: no jo, ale používaná Rimmerem
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Čínské relaxační koule!

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Relaxační koule. Máš to točit jednou rukou prsty v dlani, aby se nedotkly. Mají cinkající jádro. Když jsem byla malá, měli jsme je doma, ale tohle srovnání mě nikdy nenapadlo. Je to velký skoro jak kulečníková koule, propána :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CASTROL: a co je to?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Včera na večírku tvrdil můj táta s přítelkyní, že v bytě po naší pratetě našli před lety v pozůstalosti venušiny kuličky. A jeho přítelkyně celá zrudlá přinesla ukázat toto...

QUANTI
    QUANTI --- ---
    No ale jdu sem s něčím jiným. Málem jsem jela načerno. Proč:

Mířím k automatu na lístky (ten co vydává už rovnou platný). Automat je vedle okýnka s pizzou. Dcera loudí pizzu, říkám ok, platím, při placení se ještě pohádáme o colu, jdem dolů na nástupiště, vlezeme do vagonu...

...když mi to dojde a vytáhnu ji z vagonu i z nástupiště zpět do vestibulu. Pro můj mozek bylo posloupností kroků "dojdu k automatu" + "něco zaplatím kartou" splněno a odškrtnuto 🤣
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEDELAVLOKALE: Já jsem takhle dneska koukala na holé stromy, zataženo, poprchávalo, a říkám si "to je panečku podzim" 😅
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Až doteď jsem se domnívala, že Orhan Pamuk je Orphan. No tak nic, žádnej sirotek to není, no.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MONIOUS: To se mi taky kdysi povedlo. Kocourek byl ale bojovej typ, takze se odrazil a zajel po hlave do kose. Nastesti byl zrovna novej pytel, ale o to vic jsem se bala ze se tam udusi. No vyklepavej prazdnej pytel ve kterem se zmita kocka.
    Od ty doby o me to zvire nemelo valneho mineni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam