• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Relaxační koule. Máš to točit jednou rukou prsty v dlani, aby se nedotkly. Mají cinkající jádro. Když jsem byla malá, měli jsme je doma, ale tohle srovnání mě nikdy nenapadlo. Je to velký skoro jak kulečníková koule, propána :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CASTROL: a co je to?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Včera na večírku tvrdil můj táta s přítelkyní, že v bytě po naší pratetě našli před lety v pozůstalosti venušiny kuličky. A jeho přítelkyně celá zrudlá přinesla ukázat toto...

QUANTI
    QUANTI --- ---
    No ale jdu sem s něčím jiným. Málem jsem jela načerno. Proč:

Mířím k automatu na lístky (ten co vydává už rovnou platný). Automat je vedle okýnka s pizzou. Dcera loudí pizzu, říkám ok, platím, při placení se ještě pohádáme o colu, jdem dolů na nástupiště, vlezeme do vagonu...

...když mi to dojde a vytáhnu ji z vagonu i z nástupiště zpět do vestibulu. Pro můj mozek bylo posloupností kroků "dojdu k automatu" + "něco zaplatím kartou" splněno a odškrtnuto 🤣
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEDELAVLOKALE: Já jsem takhle dneska koukala na holé stromy, zataženo, poprchávalo, a říkám si "to je panečku podzim" 😅
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Až doteď jsem se domnívala, že Orhan Pamuk je Orphan. No tak nic, žádnej sirotek to není, no.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MONIOUS: To se mi taky kdysi povedlo. Kocourek byl ale bojovej typ, takze se odrazil a zajel po hlave do kose. Nastesti byl zrovna novej pytel, ale o to vic jsem se bala ze se tam udusi. No vyklepavej prazdnej pytel ve kterem se zmita kocka.
    Od ty doby o me to zvire nemelo valneho mineni :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Muj muz dostal pozvanku na pracovni schuzku. Kona se 1. 1. 2001 Tak jsme se pobavili u hledani fotek z te doby a u konspiracnich teorii na tema cestovani casem.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    jdu si brat antibiotika, kdyz v tom zvoni telefon.
    otevru krabicku s air pody, abych to vzal na sluchatka
    ...
    a strkam si prasek do ucha.
    nastesti je duomox docela velky a jde hezky vyndat
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Adresu a otvíračku Café Sofa nenajdete, když hledáte Café Gauč.
    ILTU
    ILTU --- ---
    EFFILA: To taky umím ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    MAR_TINA: A už máš rovnou jedničku hotovou :-)
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Jsem cim dal vic skleroticka. Dneska jsem zapomnela zapnout pracku, ale ze zblbnu i pritele jsem necekala. Po stanovene dobe prani rikam, ze musim povesit pracku az dojim. Za chvili mi hlasi, ze mi otevrel pracku, aby pradlo nezatuchlo. Jeste pri vyndavani si rikam, jak to rychle uschne, kdyz je tak dobre vyzdimane. Nastesti mi doslo jeste pred povesenim, ze se nevypralo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Plánuji si práce na příští týden, stejný systém jako obvykle. Začnu číslovat 2., 3....

RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    GENEVIEVE: sinecod, není jen pro syny :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    v době, kdy jsem dělal pro jisou firmu LAM plus, ISP, tak jsem měl emailovou adresu op@lam.cz / normální iniciálly (at) firma... až můj známý, když jsem mu nechtěl říkat vulgárně znějící osobní mailovku, mi povídá "opatlám cé zet? to je dobře ujetý!" (do té doby mi ta mailovka přišla úplně v klidu. Už tam nedělám.)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Čtu si příbalový leták Synecodu. Obsahuje barbituráty. Obočí mi vylezlo až na temeno.

Butamirat.

...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    takový to, když se mentálně zaseknete v jednom oboru...

reklama v metru: "RAKETA NA MĚSÍC"
    já: "copak se teď chystá nějaké komerční přistání lidí na Měsíci? Artemis je plánovaná na 2025, ale to je pod NASA, a vůbec, není pražské metro trochu divný místo na inzerci letů do vesmíru? Kolik tak asi po Praze jezdí metrem lidí, co by si mohli dovolit letenku do vesmíru, to je strašně blbě cílená marketingová kampaň..."
    můj mozek přetáčí zpátky to, co tam opravdu viděl: "prodej a pronájem tenisových raket"
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: No, www.panKRACHouse.cz taky žádnej výbuch ;-)
    (Pankrác House)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Matrace, pičo.
    Hmm, ne, ale matracetropico je stejně dost blbá adresa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam