• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MAR_TINA: tak doporučuju sluneční brejle a pořádnou šálu, dnes je tu totální blázinec :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FISHIE: Diagnóza: error, prognóza: nejistá
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Mobil mi píše: diagnóza pro Prahu. Co prosím?
    Je to Prognóza pro Prahu. To je už lepší :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Krásná mateřská deformace.

Vidím reklamu na nový seriál, na ČSFD nemá ještě žádné hodnocení, tak koukám na IMDB a čtu:

When a police officer with a tablet addiction sees a dead boy, she questions her sanity, but she realizes that she is facing victims of unsolved crimes and that her past can help to catch a killer on the loose.

...hm, to je teda fakt blbá doba, když už i dospělí jsou závislí na tabletu a točí se o tom seriály...

...joaha, to bude asi trochu jiná tablet addiction 🤦🏼‍♀️
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: já mám antierror, už zase jsem zapomněla objednat auto na přezutí a zítra jedu do Jihlavy.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nevim jestli je to přímo error, ale začátkem týdne jsem nechal přezout auto na letní a zítra mám odvést dítě do Jizerek. Kde začalo dneska sněžit a bude sněžit celou noc.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ATUARFIK: Vsimli si rychle, jsou jeste mali a poctivi. :) Improvizovali jsme.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: a kolik v tom zvládli udělat chyb? :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ATUARFIK: demidog :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hodnou chvíli mi trvalo, než jsem se vymotala ze zajetí slov "demigod" a "demagog" a došlo mi, co ten příspěvek vlastně znamená.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PAKOBYLKA_: A vsadím se, že dobrá polovina si toho nevšimla (taky se mi to stalo). :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vytiskla a rozdala jsem detem testy. S odpovedmi.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Místo "pylová sezóna začala" čtu plynová a pak se divím.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OHONEY: takhle vznikaj ty zprzněný duše
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    Chcete si zasoulozit?
    ale jo..
    jen si nechci zasoutezit o nova tricka
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Pořád.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Taky se vam stava, ze zavahate s lzickou cehokoliv na hrane hrnku/misky, davate ji tam a vlastne uz nedavate, takze o ni strngnete a co na ni mate, vysypete?
    Mi ted hlavou stihla proletet myslenka, ze se tohle zase stane a budu mit kafe po cele lince, pokud se okamzite nerozhodnu, kolik toho kafe vlastne chci. No... nestihla jsem to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    proč chce někdo někam chodit se sprzněnou duší??? a ještě tam má hrubku, píše se to "zprzněnou".

Jo aha, těsně vedle, prej spriznenou :-)
    [QASHQAI @ co si ted skutecne od srdce prejete?]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TRISSIE: u rozbitého e-mailu jsem se začal trochu ztrácet
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    V uchu sa mi zrazu ozvalo "Slabá baterie". Pravidelné piatkové hlásenie od sluchadla.

Lenže jak som bola zrovna myšlienkami trochu mimo realitu a som celý deň sama v práci, tak som sa strašne zľakla, až som naskočila. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam