• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Napadený vyvázl s deseticentimetrovou tržnou ránou vedle oka, zatímco útočnice [...] také utrpěla lehčí zranění na palici."
    No to je mi ale zaujatá volba slov... jo aha, ona se pořezala na prstě.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Dělám si ranní kávu.
    Hrnek - mám
    Kafe do hrnečku - mám
    Dát vařit vodu - mám
    Držím v ruce mléko a přemýšlím, co je špatně... Že nějak nemůžu přijít na to, kolik toho nalít...

Možná by pomohlo počkat až se voda uvaří a pak zalít to kafe, než nad tím začnu znovu mávat mlékem...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Cistim kocourovi zachod a rikam si, ze ten novy pisek uplne skvele meandruje....tak ne, hrudkuje je to spravne slovo.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MINERWA: A ty se radši nikde nechlub, jak jsi na tom s češtinou 😊
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NELLAS: no jasně, bydlím skoro v lesoparku,... btw radši nikomu neříkej, jak ti jde logika
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jedla jsem topinku se žervé a přikusovala řapíkatý celer, jeden řapík jsem snědla, tak jsem sáhla po dalším a o pár soust později se mi zdálo něco divného. Jedla jsem topinku se žervé a přikusovala topinku se žervé.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MINERWA: To tam máte nějaké supy nebo krkavce, že si pochutnají na zavěšeném příteli?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Přítel přinesl zobání pro ptactvo, tak jsem ho zavěsila na balkón. Je cca 6 ráno, vypínám počítač a ulehám. Najednou slyším takové jemné pískání a říkám si, že už je tam nějakej ptáček, a že je to strašně krásný....a blažený pocit mě hřeje na prsou. Za dalších pět minut mi dochází, že ono pískání dělám já sama nosem, tak zakroutím hlavou a zasměju se, jak jsem zase blbá.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: na takový to počasí, kdy ráno je to na zimník a kdo se s ní má odpoledne tahat, jsou dvě košile značka ideál! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Ach, stále ještě jsou mety, ke kterým můžu mířit… Výš, jen výš!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Furt dobrý. Ještě by mohl být knoflík od červené košile v dírce od modrobílé košile (mnozí zde určitě potvrdí tutéž zkušenost).
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MORKANT: Jo no, móda a styl. Většinou balancuju mezi „móda pastvin“ a „móda-paskvil“. :D
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    RANDOM_NIGHT: To vypadá na dobrej Punk outfit :)))))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: to mi meni stanice radia a prepina tempomat...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A proto sem se naučil v autě výlučně bubnovat na volant. Maximálně omylem zatroubim.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ETERNITY: my co poslouchame deathgrind mame vyhodu ze do rytmu podupavame takovou rychlosti, ze si pedal mysli, ze je technicky stale stlaceny. pruser je jen kdyz se zapomenes a rozjedes nohama dvoukopak :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ETERNITY: mě takhle hrála.pisnicka od Jasný paky, kde se zpívá ve zrychlujícím se tempu. No a já řídila a najednou lup a 160. Tak jsem zase zpomalila a zklidnila si tepovku :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Klasika, dlouhe cesty autem, jedu trochu "na automat", nekonecne kolony pres Prerov, posloucham radio, zacnou hrat Motorhead.... chybelo malo a naskakala jsem do kamionu v kolone prede mnou, protoze jsem si zacala podupavat nozkou do rytmu a vubec si neuvedomila (resp stalo to nekolik priskoku), co tim zpusobuju.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    SEDELAVLOKALE: on původně myslím setkal trávu ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam