• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MORKANT: Jo no, móda a styl. Většinou balancuju mezi „móda pastvin“ a „móda-paskvil“. :D
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    RANDOM_NIGHT: To vypadá na dobrej Punk outfit :)))))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: to mi meni stanice radia a prepina tempomat...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A proto sem se naučil v autě výlučně bubnovat na volant. Maximálně omylem zatroubim.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ETERNITY: my co poslouchame deathgrind mame vyhodu ze do rytmu podupavame takovou rychlosti, ze si pedal mysli, ze je technicky stale stlaceny. pruser je jen kdyz se zapomenes a rozjedes nohama dvoukopak :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ETERNITY: mě takhle hrála.pisnicka od Jasný paky, kde se zpívá ve zrychlujícím se tempu. No a já řídila a najednou lup a 160. Tak jsem zase zpomalila a zklidnila si tepovku :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Klasika, dlouhe cesty autem, jedu trochu "na automat", nekonecne kolony pres Prerov, posloucham radio, zacnou hrat Motorhead.... chybelo malo a naskakala jsem do kamionu v kolone prede mnou, protoze jsem si zacala podupavat nozkou do rytmu a vubec si neuvedomila (resp stalo to nekolik priskoku), co tim zpusobuju.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    SEDELAVLOKALE: on původně myslím setkal trávu ;D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    EFFILA: ja jsem neuklizela, sla jsem si pro telefon :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    IRA_PALMOVKA: Mě se povedlo se v krámě zeptat: Máte šlehačku na smetání?
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    SEDELAVLOKALE: někde jsem viděla video jak člověk uklízí, když má ADHD. A vypadá to úplně stejně. Akorát my, když jsme byli malí, tak se říkalo že jsme jen živější.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    LIMETA: já mám ještě "lopáček a smetatku" a to téměř kdykoliv se to snažím vyslovit správně
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    IRA_PALMOVKA: To zní jako moje Čará starodějnice :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Stává se mi dnes a denně, že jedu na kole na nádraží, z nádraží pokračuji vlakem a kolo tam nechám. Po třeba třech dnech přijíždím na to samé nádraží a s úlevou v aplikaci zjišťuji, že mi jede autobus a nemusím jít pěšky. Doma pak panikařím, že nemám kolo na svém místě, tak druhý den chytám autobus/jdu pěšky na nádraží a když se vracím, řeknu si, že jsem ráno jela autobusem a tak musím domů pěšky, nebo zase autobusem.. :D Jsem asi fakt ADHD
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Pocita se i to, ze nez si dojdu pro telefon do pracovny, vyluxuju pul bytu, udelam si caj a poklidim chodbu? Zacalo to tak, ze jdu chodbou a na nohy se mi lepsi pisek z detskych bot, kocici pisek, chodime naboso a ja nesnasim jakekoli drobky...takze tma pred ocima a hned pro vysavac, kdyz uz jsem byla v tom uklizeni, rovnou jsem roztridila na sva mista i veci z botniku, atd. atd. Horsi je, kdyz potrebuju curat a necham se takhle rozptylovat dalsi hodinu...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NIAN85: Ja sa raz omylom previezla na depo, tam cakala a nevsimla si, ze jeden spoj naspat uz odchadza. Tak som cakala na dalsi. V case ked tam slo nejak kazde druhe.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Chci na Depo Hostivar. Metro konci na Skalce. Vystoupim, pockam na dalsi, jedu omylem do Strasnic. Vystoupim, sednu na metro na Depo - druhy pokus - metro konci na Skalce. Aaaaaaa!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: teda ten med to docela spraví, to zase jo.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    TLOUDEV: Tak referuji: Pít se to nedá. Asi po sto letech jsem byl nucen si kafe osladit (medem) protože něco tak hnusnýho... to ten pepř mi teda přišel o dost lepší.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TLOUDEV: Když toho tam dáš opatrně a pomálu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam