• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HYEN
    HYEN --- ---
    Takhle po náročné noční směně...vyjdu z práce a ústní sprej si stříknu na ruce a dezinfekci na ruce do úst. Nikdy mě tak rychle nic neprobudilo.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Udělám si těstoviny a vyklopim je do dřezu 😄 ok příště zkusím použít sítko
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ERRTU: V tydnu jsem nesla pouzite odlicovaci tamponky do kose v kuchyni a cestou nabrala granule. Hodila jsem do misky ty tamponky a vcas se zarazila, abych nevysypala davku granuli do kose.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Pravidelně se mi daří komolit Herman Göring na German Herink.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    sem si vzpomněl na jeden od policajtů z protokolo, kdy kamarád zjistil, že v kapse bundy nemá peněženku. V protokolu bylo uvedeno takto:
    ... probudil se v tramvaji a zjistil, že v kabátě bundu nemá.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jednoho rána takhle stojím v předsíni nad kocourovou miskou na granule, v ruce pikslu instantního kafe, v kuchyni vedle hrnku leží otevřená konzerva připravená na zalití horkou vodou a já i kocour na sebe zmateně koukáme.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Není to nic moc, když máte žízeň. Zalít si místo malinovýho sirupu trochu Jaru Red Forest Fruits...
    ALEA
    ALEA --- ---
    ZETOR_13: noční můry tohohle stylu mívám také.
    Tohle je divný v tom, že si v celkem dobré náladě snídám, ze snů si nic nepamatuju, ale tohle mám pocit, že je důležitá věc, kterou bych měla během dne dohnat...
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    ALEA: neboj, naprosto bezna nocni mura. Co vim, tak ji mival i muj otec. I me se stava, ze se s hruzou budim ze sna o maturite, kde se jim marne snazim vysvetlit, ze uz jsem vysokoskolak, ale oni me drti na nejake veci, kterou zrovna nedokazu vysvetlit. A ja to pak rano dohanim na wiki. Nenutno snad dodavat, ze i VS mam davno za sebou...
    ALEA
    ALEA --- ---
    Počítá se jako mozkový error, že se teď poměrně často vzbudím a během ranních příprav na den si říkám, že bych si měla možná přečíst učebnici (většinou mám na mysli nějakou konkrétní - občanky ze střední, archivnictví z vysoký, angličtiny obecně), protože nikdy nevím, kdy nám dají test?
    Do žádné školy nechodím už poměrně dlouho a až na vyjímky jsem většinu učebnic už dávno rozdala nebo prodala.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Napadený vyvázl s deseticentimetrovou tržnou ránou vedle oka, zatímco útočnice [...] také utrpěla lehčí zranění na palici."
    No to je mi ale zaujatá volba slov... jo aha, ona se pořezala na prstě.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Dělám si ranní kávu.
    Hrnek - mám
    Kafe do hrnečku - mám
    Dát vařit vodu - mám
    Držím v ruce mléko a přemýšlím, co je špatně... Že nějak nemůžu přijít na to, kolik toho nalít...

Možná by pomohlo počkat až se voda uvaří a pak zalít to kafe, než nad tím začnu znovu mávat mlékem...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Cistim kocourovi zachod a rikam si, ze ten novy pisek uplne skvele meandruje....tak ne, hrudkuje je to spravne slovo.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MINERWA: A ty se radši nikde nechlub, jak jsi na tom s češtinou 😊
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NELLAS: no jasně, bydlím skoro v lesoparku,... btw radši nikomu neříkej, jak ti jde logika
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jedla jsem topinku se žervé a přikusovala řapíkatý celer, jeden řapík jsem snědla, tak jsem sáhla po dalším a o pár soust později se mi zdálo něco divného. Jedla jsem topinku se žervé a přikusovala topinku se žervé.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MINERWA: To tam máte nějaké supy nebo krkavce, že si pochutnají na zavěšeném příteli?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Přítel přinesl zobání pro ptactvo, tak jsem ho zavěsila na balkón. Je cca 6 ráno, vypínám počítač a ulehám. Najednou slyším takové jemné pískání a říkám si, že už je tam nějakej ptáček, a že je to strašně krásný....a blažený pocit mě hřeje na prsou. Za dalších pět minut mi dochází, že ono pískání dělám já sama nosem, tak zakroutím hlavou a zasměju se, jak jsem zase blbá.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: na takový to počasí, kdy ráno je to na zimník a kdo se s ní má odpoledne tahat, jsou dvě košile značka ideál! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Ach, stále ještě jsou mety, ke kterým můžu mířit… Výš, jen výš!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam